Aoi Anime | Castlevania sorozat trailer

Anime hírek

Castlevania sorozat trailer

2017.05.28. 9:59 | írta: iskariotes | 180 olvasás | 0 hozzászólás
Idén február elején, amikor a Netflix ismertette idei sorozat terveit elmondták, hogy az egyik legismertebb Konami vámpír-fantasy játékból a Castlevania-ból készít egy mini animációs sorozatot. Pontosabban az 1992-es Castlevania III: Drakula átka című játékot veszik majd alapul.
A sorozat producere Adi Shankar azt mondta, hogy személyesen garantálja, hogy ez lesz a legjobb videojáték adaptáció, ami Amerikában készült. Shankar kifejtette, hogy a célja egy a Trónok Harcát idéző erőszakos, sötét és szatirikus sorozat kreálása, mely forradalmasítja a vámpír műfajt. Valamint a Netflix célja az is, hogy végre készüljön egy olyan amerikai rajzfilm sorozat, ami a felnőtteknek szól, de nem komédia vagy társadalom kritikus, hanem akció sorozatként tudja megszólítani a felnőtteket.

A készítők közt találhatjuk többek közt Kevin Cold-ot aki az Adventure Time sorozatnál is dolgozik, valamint Fred Seibert-et is. A forgatókönyvet Warren Ellis írta meg.
A Netflix mellett a Frederator Studios és a Wow Unlimied Media is részt vesz a gyártási munkán.

A 4 részesre tervezett mini széria egyes részei 30 percesek lesznek, és ha minden jól alakul, akkor 2018-ban érkezik a második évada is. Az első rész 2017. július 07-től lehet majd megtekinteni.

Trailer megtekintése.
Castlevania-ról bővebben.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

„A „Kokoro” szó jelentése: szív. Az a célunk, hogy a szívünkben lévő zenét közvetítsük a közönség felé. Reméljük, hogy előadói tevékenységünkkel hozzá tudunk járulni egy kicsit a Japánt és Magyarországot összekötő híd építéséhez” tovább...

A 2017/2018 téli szezonban kezdődő új anime TV sorozatok, megjelenő filmek és OVA-k. tovább...

További hírek

A legendás mangát Robert Rodriguez álmodta meg a filmvászonra és most érkezett meg az első kedvcsináló hozzá. tovább...

Az Infinity Esport Bár első alkalommal rendezi meg Impro Cosplay versenyét, amit ha minden jól alakul szeretnének hagyománnyá fejleszteni. tovább...

A Magyar Anime Társaság immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a rajongok kirakodóvásárját. tovább...