Aoi Anime - Anime információs oldal

Anime hírek

Fullmetal Alchemist hírek

2017.07.18. 15:30 | írta: iskariotes | 164 olvasás | 2 hozzászólás
Nemrég került bemutatásra az FMA live action trailerje, de a manga háza tájáról is érkeztek friss hírek.
Mint ismeretes, az egyik legnépszerűbb mangából készül egy élőszereplős változat. A film amerikai partnere a Warner Brothers, ami a készülő Bleach live actionben is érdekelt.

Az FMA alkotásban a főszerepet Ryosuke Yamada alakítja majd mint Ed, aki a Hey! Say! 7 Jpop banda egyik tagja. Testvérét, Al-t teljes egészében CGI-vel keltették életre a készítők. Az alkotók azt nyilatkozták a technikáról, mely segítségével éltre hívták az Acél alkimista öccsét, hogy ilyet még japán filmben soha nem alkalmaztak. Winryt pedig Tsuaba Honda fogja alakítani.

További szerepek:
Hakuro tábornok: Fumiyo Kohinata
Maes Hughes: Ryuta Sato
Riza Hawkeye: Misako Renbutsu
Maria Ross: Natsuna
Gracia Hughes: Natsuki Harada
Shou Tucker: Yo Oizumi
Doktor Marco: Jun Kunimura
Búja: Yasuko Matsuyuki
Irigy: Kanata Hongou
Falánk: Shinji Uchiyama
Cornello atya: Kenjiro Ishimaru

A rendezői székbe Fumihiko Sori került, aki már rendezett élőszereplős feldolgozást, méghozzá a Ping pong filmet. Bár maga Arakawa nem vett részt a film fejlesztésében, a végeredménnyel állítólag nagyon elégedett volt.

A filmet várhatóan december elsején mutatják be a szigetországi mozik. Mivel a 27 manga kötet feldolgozására szinte biztos nem volt lehetőség egyetlen film alatt, így sokan abban reménykednek, hogy ha minden jól sikerül, akkor hamarosan érkezhet a film folytatása is. A film bemutatása alkalmával a Arakawa Hiromu új manga oldalakat is el fog készíteni a mozipremierre.

Trailer 1
Trailer 2
Trailer 3

Hozzászólások:
Egyébként Yamada Ryosuke és Hongo Kanata a két nagy kedvencem. Honda Tsubasa is jó színésznő, és hát ugye ott lesz Dean Fujioka is Roy Mustang szerepében. Kár, hogy ő kimaradt itt a stáblistáról.
#2 | 2017.07.19. 10:27 | írta: Andro
Már nagyon várom! Egyébként hivatalosan megerősítették, hogy lesz egy második film is. Nekem nagyon tetszenek az előzetesek, a plakátok, szóval várom a decembert.

Ja, a hír a második filmről: http://comicbook.com/anime/2017/07/03/fullmetal-alchemist-live-action-movie-sequel/
#1 | 2017.07.19. 10:25 | írta: Andro
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

A 2017 őszi szezonban kezdődő új anime TV sorozatok, megjelenő filmek és OVA-k. tovább...

További hírek

Yuru Yuri, The King’s Avatar, Genocyber és Battle Royal ajánló, Cosplay Party beszámoló, Yamamoto Sayo (Yuri on Ice) rendező, seiyuuk és Healer drama bemutató, őszi szezonajánló, Yuriko, Cosplay.hu és Safira Lanox interjú, Saci (Animológia) beszámolója japán útjáról és további cikkek várnak a 120 oldalas ingyenes online AniMagazin legújabb számában! tovább...

Idén is megrendezik az Országos Könyvtári Napokat mely keretében több olyan programot is szerveznek mely kapcsolódik Japánhoz vagy az animék világához. tovább...

A ma már kultikusnak számító amerikai cyberpunk filmhez idén érkezik a folytatása, Szárnyas fejvadász 2049 címmel, amihez Cowboy Bebop rendezője Shinichiro Watanabe készített egy anime kisfilmet. tovább...

Idén öt éve, hogy az Uránia Nemzeti Filmszínház képzőművészeti tárlatok filmfeldolgozásait is bemutatja, mozik mellett. tovább...