régi fandom oldalak

További anime témájú oldalak helye
Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2016.10.23. 21:28

scineram írta:[
Neked első körben ennyit sikerült találnom. Remélem ez te vagy. ::^_^:: A Szaruto film se tetszett, szegénykém.

Meg ilyen klasszikus gyöngyszem is akadt. Vagy egy örökbecsű "Escaflowne = a világ legjobb animéje", ugyanitt a mester maga "pszihó csaj"t ajánl.
Bakk, micsoda Nevek! :D Nosztalgia much.
Kép

Avatar
Junchi
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1556
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2016.10.24. 08:10

scineram írta:Neked első körben ennyit sikerült találnom. Remélem ez te vagy. ::^_^:: A Szaruto film se tetszett, szegénykém.
Te jóságos ég, most esik csak le, hogy ezeket a Naruto filmeket fel sem vittem még MAL-ra. o_O A probléma mondjuk ugyanaz, mint a Slayers múvikkal: tudom, hogy kettőt biztosan láttam belőlük, de hogy melyik kettőt, arról lövésem sincs. Slayersből mintha pont az első lenne az egyik, Nurucuból meg (ezek szerint) a második, de igazából mindegy is, megmaradnak max jelöletlen tételeknek (amúgy sem emlékszem semmire sem belőlük).

(Az avatarból ítélve meg igencsak az EDGY korszakomban lehettem, legalábbis arra emlékszem, hogy azt a "DARK" marhaságot én raktam még oda pluszba. :dirr: )

Btw találtam egy ilyet is. Kek'd.

Avatar
Catrin
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 698
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Catrin » 2016.10.24. 12:11

Hehe, nagyon LOL. Régen én is szívesen nosztalgiáztam, de már nem hiányzik az A+/Animax, még így olvasgatás szintjén sem. Persze mókázni időnként jó rajta. :D Mivel ott kezdtem 16 éves (kezdő netező, aham nálunk addig alig volt valami, még suli szinten is... mikor áltiban a barátnőim nagyban msn-eztek én csak rajtuk keresztül informálódtam, aztán gimi alatt órán függtem gportálos fanoldalakon, később pedig végre otthon is összejött a net) fejjel, valami iszonyat ciki stílusban. XD (Ilyen minden mondat mögé 5 felkiáltójel és 3 szmájli szint, meg a jó ég tudja - ezért is volt külön vicces a minapi csaj - bár azt hiszem hamar észrevettem magam: még mielőtt beszóltak volna csökkentettem a mondatvégi írásjeleket.XD) Amúgy a regisztráció előtt már vagy fél éve követtem a fórumot, nem is értem, hogy nem szedtem magamra valamilyen normát (btw, én minden fórumot követtem (mindenhová beregiztem) néhány topik szintjén, Aoit is, Mangazint is, később a mondóét is, de irkálni csesztem. A legnagyobb fórumos marhaságom talán a nevemmel kapcsolatban volt, ezt egyszer lehet majd elmesélem. Plusz a legérdekeltebb topikomat le is mentettem egy word doksiba, talán még megvan valahol (több száz oldalnál tartott..). Ugyanígy az avatárjaim is megvannak, általában szép csajokat tettem ki, Lust (FMA), csöcsöscsaj nem tudom már hogy hívják (Chronóból, most meg nem nézem, talán I-betűvel kezdődik a neve), Díva (OMFG nem is szerettem sem őt, sem a Blood+-t, de volt egy nagyon nőcis képe...XD), aztán átváltottam Mori Kogoróra (IGEN!! KOGOROOO! biztos kezdődött erősödni az apa/flúgos karakter fétisXD), az utolsó úgy emlékszem, Vash volt, ahogy öleli Merylt (biztos kezdett erősödni a ship fétis...). A hozzászólásaim számában már nem vagyok biztos, de úgy emlékszem az 1000-t átléptem, hogy mennyivel azt passzolom.

MAL profilom korábbi változatait szoktam még időnként visszanézegetni.... hajjajjj. :D Kíváncsi vagyok hány év múlva fogom, majd a mostani hsz-eimre azt mondani, hogy milyen gáz már ez a sok ikszdé, lazaság és egyéb >fasságok. :D (Nyem is lesz ilyen!^^)
Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5129
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2016.10.24. 15:25

Na, ugyan scineram jól összegyűjtött itt most pár "epic" hozzászólást régről és azokon jót is röhögtem, de azért ennek a pár topicnak a végigpörgetése is elég volt ahhoz, hogy konstatáljam, hogy "ja, ez ugyanolyan, mint amilyenre emlékeztem". ^^" Nagyarcú modok, vagy mod-haverok feszülnek egymásnak idegesítő fanboy/fangirlökkel. ^^" Én ezt annyira nem sírom vissza. XD
Catrin írta:A legnagyobb fórumos marhaságom talán a nevemmel kapcsolatban volt, ezt egyszer lehet majd elmesélem.
Apropó, vagy itt, vagy a Mangazinon van/volt egy ilyen "Kinek honnan a nickje?" topic, amiről beugrott, hogy conon nem egy embertől meg akartam kérdezni, de ez most már így marad, talán majd tavasszal. XD
Catrin írta:csöcsöscsaj nem tudom már hogy hívják (Chronóból, most meg nem nézem, talán I-betűvel kezdődik a neve)
Satella, szal nem l-el kezdődik, de legalább van benne az is. XD
Catrin írta:Kíváncsi vagyok hány év múlva fogom, majd a mostani hsz-eimre azt mondani, hogy milyen gáz már ez a sok ikszdé, lazaság és egyéb >fasságok. :D (Nyem is lesz ilyen!^^)
Ne is legyen, XD is love, XD is life! XDDDD (Az A+ fórumos postok között is annál röhögtem a legnagyobbat, amikor Junchi kivételesen odarakott az egyik mondata végére egy XD-t, mire én magamban: "Ó, igen, az ősidők, amikor még néha Junchi is XD-használatra vetemedett." XDDD)
KépKép

Avatar
ViharTáncos
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1490
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2016.10.25. 17:49

Én ha jól emlékszem a Mondo off topic rovatát kezdtem el látogatni a kezdetekben + az aoi-t szal sajnos nálam nincs sok sztori amit eltudnék regélni.

Amire emlékszek hogy valamilyen oknál fogva soha nem tudta rendesen animékről beszélni pár rövid sorban bele tömöritettem a mondandom majd nyomtam a végére egy pöttyöt rettenetes elégedetséggel vissza se néztem szinte soha.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég