Fate/Apocrypha

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
wwhite
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 111
Csatlakozott: 2013.01.03. 22:02
Nem: Férfi

Re: Fate/Apocrypha

Hozzászólás Szerző: wwhite » 2017.08.05. 17:57

Az utóbbi néhány rész még áttekerve is érdektelennek tűnt (ezt a relatív hype-státuszhoz képest meglehetősen alacsony időszaki értékelések is megerősítik), szóval a továbbiakban maradok a fontosabb jelenetek YT-on való csemegézésénél.

Avatar
Ricz
Profi
Profi
Hozzászólások: 264
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld bolygón
Kapcsolat:

Re: Fate/Apocrypha

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2017.08.09. 10:38

6. rész

A főszerepben ismét Mordred és Sisigo, ami jó, mert tényleg elég Dinamikus Duó a kettő. Részkezdésnek megkapjuk a camlanni csata végét, majd előzménybe tekintően mikor Morgana Le Fay a kis Mordrednek megmutatja a királyt, majd elülteti a bogarat a fülébe, hogy mi köze hozzá. Aztán a szembesülés, amit eléggé rövidre fogtak, nem magyarázták túl, lévén "ismered a legendát".
SPOILER
Amúgy, figyeljetek majd a lovagok vonulására: Arthurt sorban ők követik: Merlin, Bedivere, Lancelot, Trisztán, Gawain, Agravain. Lancelotot most láthatjuk először tisztán a Berserkerek "Mad Enchantment"-je nélkül. Bedivere már volt a 2006-os legvégén, aki búcsúztatja Arthurt. Gawain meg majd egy esetleges Extra CCC adaptációban jöhet vissza, ha a sima Extra elég jól muzsikált. (Bár az Shaft lesz már, szóval tuti fényleni fog a képernyő, mint Salamon töke.)
Ami ez után jött, az még egy felvezető a második felében lévő Hasfelmetsző vs. Mordred párbajra, amiből lesz egy Kheirón vs. Mordred, illetve Sisigo vs. Kheirón mestere. Annyit azért megvillantott, hogy lehet testileg fogyatékos, de a tolószéke se dísztárgy. Ami kár az egészből, hogy elég rövid volt az összecsapás, és jó eséllyel a következő rész első 5 percében (OP-t nem számítva) lezárják, majd megint expozícióznak.

Avatar
Ricz
Profi
Profi
Hozzászólások: 264
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld bolygón
Kapcsolat:

Re: Fate/Apocrypha

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2017.08.14. 23:19

7. rész

Ahogy sejtettem, a mesterek és a szolgák csatározását Sighisoarában/Segesváron hamar lezárták, aztán apróságokat tudtunk meg... Jeanne-nak vlt egy látomása Kotomine Shirou-ról, amiről meg se próbálták titkolni, hogy a 3. Grál-háború egyik pillanata volt. Minthogy mire készült Szemirámisz, illetve megtekinthettük a gyönyörűségét, amivel elindultak a vörös szolgák a Millennia várhoz. Elpotyogtattak egy rakás sárkányfogharcost, a feketék felkészültek... és kábé ennyi a mostani rész történései. Viszont nagyon úgy fest a következő résztől beindul a totális háború, aminek ideje volt.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég