Offtopic

Minden, ami nem illik máshova. A szabályok itt is érvényesek.
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2528
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Surci írta:De volna egy kérdésem Junchi kollégához, amit már régen fel akartam tenni, csak valahogy mindig kimegy a fejemből amikor ide írkálok: hogy találtad te az Akame ga Kill mangát?
Csak ebben a hónapban te vagy a harmadik, aki ezt offline vagy online kérdezi, hogy mi a fenét akarok én egyáltalán az AgK-val LoGH-ok, meg Utenák mellett és akkor még nem is számoltam a korábban ugyanezt a kérdést feltett személyek számát. :D

A lényeg valahol annyi, hogy mikor elindult az anime, kíváncsiságból belenéztem a stúdió miatt (White Fox ugye, akik a Kőkaput is adták nekem, szép piros szalaggal), de valami félelmetesen taszított az első rész, el is hordtam mindennek anno AA-n. Úgy voltam vele, hogy adok neki még egy esélyt, amivel valahogy a második epizód sem akart élni és tényleg dobni készültem a francba, de kíváncsiságból belekukkantottam a mangájába, milyen. Na, akkor futottam bele Kuromébe, aki egész szimpatikusnak tűnt, még a designja is tetszett a furcsán retard hajával kiegészítve, szal gondoltam rákérdezek AA-n, mennyit fog ő szerepelni. Ott aztán kaptam is a választ, hogy többé-kevésbé egész aktív szereplő, úgyhogy az anime után rá is másztam a mangára, már csak azért is, mert addigra kimondottan megkedveltem a kiscsajt; kicsit olyasmi lett számomra, mint mondjuk neked Fény vagy alvarónak Homu. (I mean, ki ne bírna egy drogfüggő, nekrofil, yandere, seifukuba bújtatott fullmoe imoutót, akibe több karakter szorult, mint az összes többi szereplőbe együttvéve?)

Szóval jah, mondhatjuk azt, hogy egy (na jó, kettő, szal Wave megfelelő love interestnek bizonyult) karakter miatt olvastam/om az egészet. Nem egy ritka jelenség ez nálam, az Un-Gót is csak Kazamori miatt néztem például. A sztori, a harczok, meg a többi karakter olyan szinten nem tudnak egyébként érdekelni, hogy arról elképzelésed sincs. :3
Surci írta:Ja és a Kagewanit azóta se nézted... Nem hallgatsz rám, pedig akkor tudtál volna mit írni az éves TOP animutopicba :P :D
Ha azt mondom, le van töltve az egész, csak időm nem volt még elkezdeni, az hihető alibi? Tudok bizonyítékkal is szolgálni. :D
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Catrin írta: Amúgy a sokak által dicsőített TTGL-t még mindig nem néztem meg, pedig évek óta izgat, de szándékosan halogatom még tovább. Okok:
1. Sajnos már minden lényeges spoilerjét ilyen-olyan módon az évek alatt megtudtam, ami amúgy összességében nem zavar, de nem sok dolga fog már meglepni az fix. De azért még tologatom, hátha kopnak kicsit az emlékeim (nem valószínű, de na, ráérek még vele).
2. Mivel arra számítok, hogy tetszeni fog és még a spoilerek tudatában is nagyok az elvárásaim, így a "későbbre is maradjon valami ütős" elv alapján tologatom. Aztán vagy megimádom vagy nem ájulok el. Kíváncsian várom.
Óóóóó, Catrin! :sobsob: Annyira átérzem a helyzeted! Gyere, kapsz egy sorstárs ölelést a Túloldalról! ::jtears::
in da Dimension W topic, csak ott túl off lett volna, Rui-chan írta:ha 25+ éves testben rohangálna az android, mert akkor kevésbé "hihető", illetve biztos nem tudná azt a vidámságot és életörömöt átadni a főszereplő csávónak.
::jtears::

(Van olyan anime, amiben látványosan "félreprogramoztak" androidot? Ránézésre nem a karosszériához passzoló jellem-szoftver? Mint a GitS vége, csak esetleg kevésbé komoly kivitelben?)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára A mordályos nyul 2016.01.18. 22:02-kor.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Junchi Akame ga Kill-jéhez: Bevallom, ez már engem is foglalkoztatott, de szimplán úgy voltam vele, hogy egyrészt azért mindenki több (legalábbis jó esetben XD), mint csak egy tipikusan egyfajta "zsáneranimére" buzuló személy, ezért pl. attól, hogy Junchi az úgymond "művészibb" darabokat szokta komálni, még kivételesen 1-2 ettől eltérő cucc is megfoghatja és nem is feltétlenül guilty pleasure szinten, hanem úgy igazán. :D Szal nekem pl. a Mirai Nikki volt egy nagy élmény, pedig a komolyan vehetőségéről annál is lehetne vitázni, a karaktereiről nem különben és sem a műdráma, sem a "hent for hent's sake" daraanimék nem szoktak az eseteim lenni, ez meg mégis betalált és valami 8/10-el honoráltam ezt neki, ha jól emlékszem. :D (Mely pontozás még feljebb is mehetett volna, ha nem ez a szerencsétlen páros lettek volna a főszereplők, akik voltak... XD) Vagy "fordított esetnek" ott volt a Ganku, nekem ugyanis nem szokott bejönni ez az "I'm soooo deeeep!" stílus, szal már a látványvilágon felvontam a szemöldököm, azt kérdezgetve magamtól, hogy "here we go again?", aztán szerencsére hamar rájöttem, hogy ez csak egy kellemes extra és amúgy egy teljesen jól megírt sztorival és karakterekkel operáló cuccról van szó, nem pedig ilyen Shaft-féle "fetrengek a saját önimádatomban" álművészi izéről. Szal én valahogy így "hedcanonban" összeraktam magamban, hogy Junchinak ilyesmi lehet az AgK. :D

TTGL spoilerek témához: Szvsz ez pont egy olyan sorozat, ahol a spoiler maximum csak részlegesen rontja le az élményt, tekintve, hogy nem annyira az események, mint inkább az előadásmódja az, ami mély nyomokat hagy az emberben. Ezért van az, hogy elmesélni sem nagyon lehet, hogy mi a jó benne, egyszerűen látni kell. :D (Jó, Surci tegnap megkísérelte azzal az izmos-terhes példával bemutatni azt a szintet, amit a Lagann képvisel, de még ez is csak megközelítette azt. XDDD) Mert most akármilyen történeti elemet ide írhatnék belőle, de felesleges, mert leírva egyáltalán nem ütne, tipikusan látvány-, illetve feeling-anime. (Nem véletlen, hogy még a saját mangája is elmarad az anime mögött, pedig annak csak annyi a "bűne", hogy nem színes, nem mozog és nincsenek hozzá szinkronhangok, de egyszerűen már annál is látszott, hogy pontosan ez a fenti hármas alkalmazása tudja elérni az átütő Lagann-élményt. XD Megkockáztatom, hogy pl. light novelben meg nem is működne az egész koncepció. XD) Egyébként mielőtt bárki azt hinné, hogy a levegőbe beszélek, nekem is lelőttek anno Usteam "pajtások" jó pár plot-elemet, szereplő haláltól kezdve egészen bizonyos történeti fordulatokig, oszt mégis imádtam. :D
Kép
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

TTGL spoilerek: Hát, Catrin, most még jobban rajtad van a társadalmi nyomás, hogy az egek fölé magasztald a cuccot. :3 Érzed már az előre felbugyogó GAR-hormonokat, amik alig győznek elsülni az összes létező mirigyedből? :-P Csak be ne gyulladjanak, ha valami miatt mégsem elég gyors a kiürülés.

De. El lehet rontani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára A mordályos nyul 2016.01.18. 22:30-kor.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Surci »

Junchi írta: Ha azt mondom, le van töltve az egész, csak időm nem volt még elkezdeni, az hihető alibi? Tudok bizonyítékkal is szolgálni.
Screenshotot vagy meg sem történt! :dirr:
Titkos írta: (Jó, Surci tegnap megkísérelte azzal az izmos-terhes példával bemutatni azt a szintet, amit a Lagann képvisel, de még ez is csak megközelítette azt. XDDD)
Mert azt nem lehet elmondani. AZT ÉREZNI KELL. És aki eddig látta, vagy akinek eddig ajánlottam, azok MIND ÉREZTÉK. És a tradíció nem fog megszakadni ezután sem. Ezért nem félek spoilerezni ebből a CUCCBÓL, mert tökmindegy ki mit mond, a TTGL nem egy anime, nem egy sztori, hanem egy ÉLETÉRZÉS. Végeztem. :cool: Kár hogy nincs ebből Kaminás változat.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1649
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

Cruel Angel írta:Futottak még: RahXephon (Evangelon done right), NGE (Evangelion done wrong), Eureka Seven (Evangelion done with hip-hop), Fafner (Evangelion done with a tiny bit less wtf), Mugen no Ryvius (Legyek ura in SPAAAAACEEEE~), TTGL (lásd Surci leírása fentebb), Sidoni no Kishi (Shingeki no Kyojin in SPAAAAACEEEE~), Gundam 00 első szezon (Asimov's Foundation done with gundams and bish)
Azon csodálkozom, hogy a szomszédok közül senki nem kopogott át, hogy mi folyik itt, akkorát röhögtem ezen. :lol: Amúgy a Sidoniára néha én is Shingeki no Kyojin is space néven szoktam hivatkozni.
Cruel Angel írta:Mozgékony Öltöny Puskagát Mag
Na jó, ezen is könnyesre röhögtem magam. XD
Kép
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1263
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Catrin »

^dettódettódettódettódettódettódettóóóóó ::hehe::
A mordályos nyul írta:Óóóóó, Catrin! :sobsob: Annyira átérzem a helyzeted! Gyere, kapsz egy sorstárs ölelést a Túloldalról! ::jtears::
::jtears:: ::japtoun::
A mordályos nyul írta:TTGL spoilerek: Hát, Catrin, most még jobban rajtad van a társadalmi nyomás, hogy az egek fölé magasztald a cuccot. :3 Érzed már az előre felbugyogó GAR-hormonokat, amik alig győznek elsülni az összes létező mirigyedből? :-P Csak be ne gyulladjanak, ha valami miatt mégsem elég gyors a kiürülés.
De. El lehet rontani.
XD Váh, ezek után úgy érzem kioszthatnánk a fórum spoiler-master címét ténylegesen A mordályos nyulnak, átvitt értelemben pedig Titkosnak. :hammer:

De, hogy a LÉNYEGRE válaszoljak:
A mordályos nyul írta:Érzed már az előre felbugyogó GAR-hormonokat, amik alig győznek elsülni az összes létező mirigyedből?
Hogy a viharba ne érezném! Már afelől sem kezdek kételkedni, hogyha a srácok itt beposztolják majd a legepicebb jeleneteket még jobban szétrészletezve, akkor remegő kézzel kijelölve falom majd a sok spoilert (OMFG dat mondatXD), aztán MAL-on completedelem is tízpertízzel, mert a sok AMV élménnyel együtt ez már így helyből egy befejezett mestermű, bárki bármit mond. A tényleges megnézését, bocsánat a REVACCSOT, majd akkorra időzítem, mikor rám szakadnak az anyai ösztönök, Hirotaka pedig készen áll Vegetát cosplayelni. YES! :banan:
wwhite
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2013.01.03. 22:02
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: wwhite »

Cruel Angel írta:Futottak még: Mugen no Ryvius (Legyek ura in SPAAAAACEEEE~)
Ez nekem is eszembe jutott, de voltak ebben mechák? Ennyire rég néztem volna, hogy nem is emlékszem már rá egyáltalán? .______.
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

wwhite írta:
Cruel Angel írta:Futottak még: Mugen no Ryvius (Legyek ura in SPAAAAACEEEE~)
Ez nekem is eszembe jutott, de voltak ebben mechák? Ennyire rég néztem volna, hogy nem is emlékszem már rá egyáltalán? .______.
Volt. Praktikusan szerintem 1db.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Cruel Angel írta:Sidoni no Kishi (Shingeki no Kyojin in SPAAAAACEEEE~)
Sie sind das martian und wir sind die spaceman? :D (Bocs. XD)
Cruel Angel írta:Puskagát
Mindent visz... XDDD
A mordályos nyul írta:Ennek ismeretében tőlem nagy előrelépés volt, amikor azt mondtam, hogy na jó, a Code Geass-t végülis hajlandó vagyok megnézni, mert őrült röhögések vannak benne, és ezt Titkoshoz hasonlóan én is kedvelem.
Ja igen, jó is, hogy mondod. XD Surci, azt meséltem már neked, hogy az egész CG-DN fanságomban az a leglolabb, hogy én eleinte marhára nem a hype, a grandiózus történet, vagy a rétegelt karakterek, hanem a színtiszta pozőrség miatt kezdtem el őket nézni? XDDD A Mordályos által említett eszelős-röhögős jelenetek csak az egyik dolog, de még ott voltak mellé a fejvágások is. XD Szóval emlékszem, volt pl. egy AMV, ahol pont összegyűjtötték Lulu "őrült jeleneteit" és az egyikben épp a mechában ülve a kesztyűjét húzza valami olyan mozdulattal, mint gyakorlott proktológus a vizsgálat előtt, közben az egyik szemében már vörösen ég a Geass, mint aki egy picit sok füvet szívott és közben igazi Blend-a-med mosolyt vág, csak nem azt a kedves amerikait, hanem annak ördögi változatát. XD Na mondom, ha mégis csalódnék ebben a cuccban és a világ leglámább történetét kapom majd, remélhetőleg ha sok ilyen fej lesz benne, azokkal kihúzom a végéig. XD (Aztán végül nem csak a sztoriban nem kellett csalódnom, de fejekkel is tele volt, nem csak Lulu részéről, bár tény, hogy ő volt ebben a kategóriában a király. XDDD) A DN-nél dettó, megfejelve azzal, hogy ott nem csak hülye fejek és eszelős röhögések voltak, de sokszor a leghétköznapibb jeleneteket is olyan teátrálisan adták elő, hogy az ember majd' leesett a székről a röhögéstől. XD Szal jó példa erre az aláírásodban szereplő gif, ahol Light egyszerű csak egy füzetbe ír, de mégis hogy "túl van már játszva", vagy személyes kedvencem, amire még ráadásul az amcsi szinkron talán rá is tett egy lapáttal: "I'll take a potato chips....AND EAT IT!!!!4444" XDDDDDDDDDD Te ezekkel amúgy hogy voltál, meglettél volna nélkülük, vagy számodra is emelték az élményt? XD Azért is kérdezem, mert volt pl. olyan ismerősöm, aki a DN mangát olvasta, nagyon várta is az animét, aztán meglátta, hogy az egészet ilyen formában valósították meg és kb. dobta is két rész után, mert ez neki már túlságosan "over the top" volt. ^^"
Junchi írta:TTGL - Mikor elindul a médialejátszómban az első rész első másodperce és befejeződik a 27-kel, leszámítva az utolsó 10 percet zárt intervalluma.
+1 (Kb. azért nem írtam ehhez a mai híváshoz én is TTGL-t, mert a korábbi kérdéseknél már így is szerepelt párszor és még fog is, másrészt meg akkor az egész animét be kellett volna idéznem, a lezárást kivéve. XD)
A mordályos nyul írta:De. El lehet rontani.
Ez ilyen teszt volt, hogy észreveszem-e? :wink:
Kép
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Titkos írta: Ez ilyen teszt volt, hogy észreveszem-e? :wink:
Inkább:
Ha már ennyire belementünk a témába, kikívánkozik, de igazából mindegy, szóval az se baj, ha senki sem látja; és remélem Catrin nem jár úgy, mint én.
De amúgy teljesen felesleges egymást túllicitálva bizonygatni, hogy "tökmindegy, milyen képet kaptál erről a sorozatról, mert ha megnézed, úgyis 10/10 imádni fogod", mert ez nyilvánvalóan nem igaz, viszont ennek sulykolása rosszabb esetben azt érezteti az emberrel, hogy muszáj tripla hátraszaltókat vágnia a sorozattól az első másodperccel az általatok kedvelt pontig bezárólag, különben valami baj van vele.
Ha valaki önmagától vágta a szaltókat, az az egyéni ízlése persze.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Surci »

Titkos írta:Te ezekkel amúgy hogy voltál, meglettél volna nélkülük, vagy számodra is emelték az élményt?
Én nagyon bírtam ezeket a pózer jeleneteket mind a kettőben, és mindemellé jó fanboihoz méltóan még teljesen komolyan is vettem - kivéve Mikamit, ő már tényleg annyira túltolta hogy az már nekem is inkább vicces volt mint kakkoi :D
A mordályos nyul írta:De amúgymeg teljesen felesleges egymást túllicitálva bizonygatni, hogy "tökmindegy, milyen képet kaptál erről a sorozatról, mert ha megnézed, úgyis 10/10 imádni fogod", mert ez nyilvánvalóan nem igaz, viszont ennek sulykolása rosszabb esetben azt érezteti az emberrel, hogy muszáj tripla hátraszaltókat vágnia a sorozattól az első másodperccel az általatok kedvelt pontig bezárólag, különben valami baj van vele.
Szerintem meg semmi gond nincs azzal ha valaki azt mondja a TTGL-re hogy nem jött be neki, vagy legalábbis nem annyira. Különösen ezen a fórumon senki nem fog nekitámadni, mint ahogy pl. esetemben Kirát se kötelező szeretni, semmi gond nincs ha valaki nem bírja, vagy nem jött be annyira a DN, Evangelion vagy akármi. Akkor annyit mond, hogy "bocs gyerekek, nekem annyira nem jött át ez az egész", mi meg leokézzuk és ennyi. Pl ha jól emléxem Rui is dobta a Dezsnyótot, vagy Jim és Junchi nem voltak elájulva a Shingekitől, vagy pl. Patinak se jött be a Pingvindob. És? Ha nem tetszik, majd néznek mást, nem fogunk ízlésrendészeti bírságokat kiszabni ilyesmiért.

De én tényleg nem találkoztam még olyan emberrel akinek a TTGL ne jött volna be, még más, külföldi fórumokon is csak talán elvétve 1-2 embert, de azok is inkább azért fújtak rá, mert a máig tartó töretlen hájp meghaladta az ő adott kedvencük (Shingeki, SAO, CG, DN, akármi) hype-ját, és nem azért mert ne jött volna be egyáltalán. Amúgy mint az animét már megtekintett, de előtte szintén a legfontosabb spoilereket már abszolvált (nem futó sorozatként, hanem egyben néztem meg, amikor már vége lett) jóemberként állíthatom, hogy nem önmagában a sztori a lényeg ebben hanem a tálalás. Azt meg úgyse lehet leírni.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Én viszont úgy jártam, hogy azóta sem tudom, hogy tetszett-e nekem, vagy sem. Egyszerűen hiába próbálok bármilyen érzelmet kipréselni róla, vagy bármilyen gondolatot: vákuum. De azt sem tudom rámondani, hogy semleges. Passz. Rejtély. Hiba a Mátrixban.
Gondoltam rá, hogy beleírom a mechás napra a "futottak még, csak a másik irányba, de hátha ideje rehabilitálni őket" kategóriába, de most elkedvetlenedtem. Lehet nem leszek már képes önmagáért értékelni ezt a sorozatot.
Persze tudom, ez valami nagyon fura defekt, amit a Harvard pszichológia-kutató-központjában kellene kivizsgáltatni, és nyilván nem tudhatta senki, hogy én így reagálok erre (én sem, főleg, hogy még soha nem találkoztam ilyen mértékű csillámrajongással), de ha már feljött, jó ha tudja az ember, hogy ez a mértékű tukmálós ajánlás visszafelé is elsülhet.
De tényleg remélem, hogy Catrin-nek nem lesz ilyen szindrómája. Feltörtek az érzelmek, mikor leírta azt az állapotot, amelyben én is nekiültem annak idején.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Surci »

A mordályos nyul írta:Én viszont úgy jártam, hogy azóta sem tudom, hogy tetszett-e nekem, vagy sem. Egyszerűen hiába próbálok bármilyen érzelmet kipréselni róla, vagy bármilyen gondolatot: vákuum. De azt sem tudom rámondani, hogy semleges. Passz. Rejtély. Hiba a Mátrixban.
Azt hittem te nem is láttad még, MAL-odon is plan-listán van.

Vagy nem tudom hogy mennyit láthattál belőle, de ha nem hát nem. És? nincs ezzel gond, majd mi fanoljuk helyetted is.
A mordályos nyul írta:de ha már feljött, jó ha tudja az ember, hogy ez a mértékű tukmálós ajánlás visszafelé is elsülhet.
Nem igazán érzem tukmákolásnak, mindössze annyira akartam kihegyezni a dolgot (jó, kissé túlhúzva, amolyan TTGL-es stílusban, aki látta, érti miért :D ), hogy szvsz nem fogja rontani az élményt a spoiler, mivel nincs olyan hűdecsavaros plotja mint egy Madokának vagy Geassnak vagy DN-nek vagy hasonló sztoriorientált cuccoknak, inkább a feeling itt a lényeg, azt meg nem lehet kispoilerezni mert úgyis csak akkor érzi az ember ha látja, máshogy nem. Ha meg úgyse érzi akkor majd elmondja hogy nem jött át és kész. Nem is értem, miért érzed te rosszul magad emiatt? Nekem meg a Mirai Nikki nem jött be minden hype vagy istenítés ellenére, sőt rühellem az egészet, pedig még itt Aoi-n is szinte mindenki pozitívan nyilatkozott róla. Akkor most nincs ízlésem vagy mi? Ugyanmár. Nem olyan serious business ez mint a Madoka :dirr:
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2528
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Junchi »

A TTGL-nél mondjuk nagy előny az Y-kromoszóma megléte, szal távol álljon tőlem BÁRMIFÉLE tipizálás via nemek és egyebek, de azért legyünk őszinték: ez a cucc egy tesztoszteron overdose, csupa MANLY dologgal, úgyhogy valahol természetes, hogy férfiszemmel jobban lehet egy ilyet értékelni. Az ellenkező vélemények meg jah, jöhetnek, sőt én kimondottan szeretni szoktam, ha vegyesen van mindenféle (értelmes) vélemény, legyen szó bármilyen cuccról, itt meg akár értelmes irányba is eltudjuk venni a beszélgetést, unlike AA.

Btw, ha már MAL: Még mindig nem találtam olyat rajta, hogy http://myanimelist.net/profile/surci. Változatlanul elküld engem Frieza a fenébe és nem értem, hogy miért lehet ez.
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Titkos írta:
Cruel Angel írta:Puskagát
Mindent visz... XDDD
Most azt hiszitek, hogy szórakozom veletek ugye? :dirr:
"During its conceptual phase, the series was titled Freedom Fighter Gunboy, or simply Gunboy for the gun the robot was armed with, and the primary target demographic were shōnen (boys). In the early production stages, there were numerous references to the word "freedom": the White Base was originally "Freedom's Fortress", the Core Fighter was the "Freedom Wing", and the Gunperry was the "Freedom Cruiser". The Yatate team combined the English word "gun" with the last syllable of the word "freedom" to form the name Gundom. Tomino then changed it to the current title, suggesting that Gundam signified a powerful unit wielding a gun powerful enough to hold back enemies, like a hydroelectric dam holding back floods."
https://en.wikipedia.org/wiki/Gundam#Concept
Kép
Avatar
Vree
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 419
Csatlakozott: 2006.03.06. 18:21
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Vree »

Hikari írta:12. nap - Kedvenc jeleneted animéban/mangában

Sok van. Időm meg kevés. Ezt a kérdést passzolom.
Ne mááár xD
Ha én le bírtam írni, amelyik éppen a fejbemen volt (elvárás nincs), 1-et írhatnál te is, mind-1 hogy nem az a szuperkedvenc. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vree 2016.01.19. 20:48-kor.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Cruel Angel írta:
Titkos írta:
Cruel Angel írta:Puskagát
Mindent visz... XDDD
Most azt hiszitek, hogy szórakozom veletek ugye? :dirr:[...]
Amúgy ja, amikor írtad, hogy "Mit szívtak ezek, hogy ilyen címeket találnak ki?", gondoltam, hogy ide offba beírjam-e, hogy "azért valamit te is szívtál, ha neked még a "Gundam" is "Puskagát"", csak aztán úgy voltam vele, nem rontom le az amúgy valóban jó poén értékét. :D Erre itt most kiderül, hogy az egész IGAZ. :D XDDD Hát wow... XD
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Surci »

Cruel Angel írta:
Titkos írta:
Cruel Angel írta:Puskagát
Mindent visz... XDDD
Most azt hiszitek, hogy szórakozom veletek ugye? :dirr:
Najó ez kész XDDDD :dirr: :dirr:
Vree írta:
Hikari írta:12. nap - Kedvenc jeleneted animéban/mangában

Sok van. Időm meg kevés. Ezt a kérdést passzolom.
Ne mááár xD
Ha én le bírtam írni, amelyik éppen a fejbemen volt (elvárás nincs), 1-et írhatnál te is, mind-1 hogy nem az a szuperkedvenc. :D
^
Minden EZem. Egy azért csak eszedbe jut, nem kell féloldalon keresztül részletezni :D
Junchi írta:A TTGL-nél mondjuk nagy előny az Y-kromoszóma megléte, szal távol álljon tőlem BÁRMIFÉLE tipizálás via nemek és egyebek, de azért legyünk őszinték: ez a cucc egy tesztoszteron overdose, csupa MANLY dologgal, úgyhogy valahol természetes, hogy férfiszemmel jobban lehet egy ilyet értékelni.
Ez mondjuk igaz, bár az én hölgyismerőseimnek mind totál bejött, imádják, pl. húgom talán még nagyobb fanja mint én, pedig amikor látta (két éve) már sokkal húsz év felett járt.

Na beregelek már MAL-ra mert addig úgyse fogtok leszállni rólam :D De nem két nap lesz mire az összes vacakot felviszem, és a régieknél csak azokat fogom pontozni amire eléggé emlékszem.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1263
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Catrin »

TTGL-hez még annyit:
A mordályos nyul írta:De tényleg remélem, hogy Catrin-nek nem lesz ilyen szindrómája. Feltörtek az érzelmek, mikor leírta azt az állapotot, amelyben én is nekiültem annak idején.
Megértelek, de nem féltem magamat ilyesmiktől. Alapvetően tényleg úgy állok hozzá, hogy elvileg nekem ez tetszeni fog, akár barátok ajánlásából, akár AMV-kből, akár az itteni fanboyhisztikből kiindulva, akár ránézésre. De ha ennek ellenére még sem leszek oda-vissza, sőt esetleg megutálnám, hát az sem fog csalódást okozni/zavarni. Nekem kvázi nem oszt nem szoroz, hogy mennyire fog tetszeni vagy mennyire "kéne", hogy tetsszen és ahhoz képest mennyire nem fog...XD A lényeg az, hogy mikor szánom rá magam a megtekintésére, ami majd idővel bekövetkezik, aztán vagy örömködöm majd én is vagy nem. Ezen nem szoktam görcsölni. :D (Eddigi tapasztalatom amúgy az, hogy a pasis cuccok jobban bejönnek, mint a csajosak, de lehet pont ennél nem jelent majd ez semmit.)

Surci: VÉGRE! Nyomtam is a requestet. :D
Avatar
paTKany
A 8. Aasu
A 8. Aasu
Hozzászólások: 803
Csatlakozott: 2003.07.16. 18:19
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Aasu residence

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: paTKany »

Vree írta:- bármi, amiben benne van Konekone-sensei, Funabori, Noe-chan, Takao, Tama-chan, Sakura...
...és Kusshi-senpai. A manga, mint műfaj szegényebb lenne Kusshi-senpai nélkül.
::sugoi::
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Catrin írta:Surci: VÉGRE! Nyomtam is a requestet. :D
Szintén. :) Eddig én nem erőltettem a dolgot, mert mindenkinek szabad akarata, hogy hová akar regizni, de ha már így rádumáltátok, én is küldtem egy felkérést neki, mert a MAL listák hasznát nem akarom elvitatni. :)
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Surci »

Catrin írta: Surci: VÉGRE! Nyomtam is a requestet.
Titkos írta:Szintén. :) Eddig én nem erőltettem a dolgot, mert mindenkinek szabad akarata, hogy hová akar regizni, de ha már így rádumáltátok, én is küldtem egy felkérést neki, mert a MAL listák hasznát nem akarom elvitatni. :)
THX, visszajelöltelek titeket, megkezdhetitek a töküres listám böngészését :vigyor: Majd holnap nekiülök, ma kissé fáradt vagyok már, és egyéb dolgaim is akadtak (Nodame Cantabile Paris-hen, tankosmetál + sör).
scineram a 45 naposban a kedvenc jelenetek közé írta: Ga-Rei: Zero - Yomi a kórházban
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ DEMENNYIRENAGYON EZ!!!!44 Nemtudom hol járt az agyam amikor ezt kihagytam. Eclipse-szerű pillanat.

Edit: Cruel listája EPIC, főleg hogy ennek úgy több mint a háromnegyedét ismerem is, szal :thumb:
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Surci írta: Azt hittem te nem is láttad még, MAL-odon is plan-listán van.
Az trükkös, mert közben 27/27. :D Egyből repült vissza Plan-re, pont emiatt a helyzet miatt.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:Edit: Cruel listája EPIC, főleg hogy ennek úgy több mint a háromnegyedét ismerem is, szal :thumb:
Jaja, de ezek miatt én külön plusz pontokat küldenék neki:
Cruel Angel írta:GINGA~ BISHONEN! (Star Driver), ébredés (Ibara no Ou), kiderül h mi is történt igazából (szintén)
Egyik cuccra sem mondanám, hogy "OMG, A VILÁG LEGJOBB ANIMÉJE!!!444", de egy kissé talán túl hamar el lettek felejtve, olyan kis szolidabb hype-ot azért el tudtam volna viselni velük. :) (Pláne úgy, hogy közben milyen szutykokat szoktak felkapni... :dirr:)
Kép
Válasz küldése