×

Regisztráció

Anime: Chibi Maruko Chan

Chibi Maruko Chan © Nippon Animation

Chibi Maruko Chan (TV, 1990)

ちびまる子ちゃん

Hossz: 142 rész
Műfaj: vígjáték, hétköznapi, shoujo

Rendezte: Shibayama Tsotomu
Írta: Momoko Sakura
Stúdió: Nippon Animation

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (12 szavazat, átlag: 7.00) részletek

Chibi Maruko Chan © Nippon Animation
A Chibi Maruko Chan egy nagyon egyszerű, de mégis aranyos, vicces, és sikeres sorozat Japánban. A sorozat Sakura Momoko mangája alapján készült, amit a szerzőnő saját gyerekkora alapján írt, amit a 70-es évek Japánjában töltött, egy kisvárosban.

Főhősünk a 9 éves Sakura Maruko, egy teljesen hétköznapi japán kislány, és családja, egy teljesen átlagos japán család. Maruko néha nagyon makacs, és gyakran a családja agyára megy, amiből mindig vicces helyzetek adódnak. A sorozatban nincsen hosszan elnyúló cselekmény, minden rész egy kis történet, így bárhol elkezdheted nézni a sorozatot. Ezen kívül a történetek semmi különösről nem szólnak, csak a mindennapokról. A sorozatban bemutatkoznak az iskolai barátok is, és Maruko tanárai, akik szintén belekeverednek a kalandokba, amiket Maruko átél.

Sajnos az animerajongók igen gyakran az egyszerű kinézete miatt elfordulnak a sorozattól, anélkül, hogy tudnák, mit veszítenek. Pedig a Chibi Maruko Chan egy szórakoztató, vidám anime, és ami a legjobb: tökéletes betekintést nyújt egy japán család életébe.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 8 (nagyon jó)
2002.07.04.
27579 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Chibi Maruko Chan © Nippon Animation

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.