×

Regisztráció

Anime: Iketeru Futari

Iketeru Futari © Geneon Entertainment / TBS

Iketeru Futari (TV, 1999)

イケてる2人

Hossz: 16 rész
Műfaj: vígjáték, romantikus, ecchi, shounen

Rendezte: Yamaguchi Takeshi
Írta: Azuma Masayoshi
Stúdió: Geneon Entertainment, TBS

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (53 szavazat, átlag: 8.42) részletek

Iketeru Futari © Geneon Entertainment / TBS
Saji Keisuke egy igen nagy hormontúltengésben, és bugyifetisizmusban szenvedő 16 éves srác, aki miután megszerzi apja mobiltelefonját, titokzatos üzenetet kap egy lánytól, hogy találkozzanak egy megadott helyen. Saji később rájön, hogy aki az üzenetet küldte nem más, mint titkon imádott osztálytársa, a férfigyűlölő hírében álló Koizumi Akira... És innentől kezdetét veszi az őrült szerelmi történet, miszerint Saji mindent megpróbál, hogy az imádott Koizumi csak egy kicsit is figyeljen rá.
A sztori igen érdekes fordulatokat vesz innentől, feltűnik Saji gyerekkori barátja, a magasságban és mellbőségben is igencsak kiemelkedő Umemiya Yuuki, Koizumi két mindenlébenkanál barátnője, Amakasu Maki és Arigase Ryoko, akik valamilyen szinten próbálják összehozni Sajit a jéghideg Koizumival.

Én nagyon sokat nevettem rajta, de szerencsére nem merül (teljesen) agyatlan baromkodásba. Egyedül csak azt sajnálom, hogy az egész anime kimerül 16 öt és fél perces szösszenetben, ha az openinget és a zárást nem számoljuk. A zene nem túl kiemelkedő, alapvetően szerintem nem arra fog figyelni az a szerencsés, aki megnézi, a grafika viszont egész szép, rendes a kivitelezés.

Elsősorban azoknak ajánlanám, akik szeretik a jó poénokat, és komoly tartalom helyett könnyed szórakozásra vágynak. Ebben az animében gyakran fordulnak elő ecchi jelenetek, de én úgy gondolom, hogy passzolnak a cselekményhez, és "egyes szereplők" jelleméhez. Viszont pont az ecchi jelentek miatt nem ajánlanám 16 év alatt senkinek.
Írta: redfoxx
redfoxx értékelése: 9 (kitűnő)
2005.07.18.
27547 olvasás

Ismertető értékelése:
4.00 (jó), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Iketeru Futari © Geneon Entertainment / TBS

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.