×

Regisztráció

Anime: Erementar Gerad

Erementar Gerad © Azuma Mayumi • Xebec

Erementar Gerad (TV, 2005)

エレメンタルジェレイド

Elemental Gelade


Hossz: 26 rész
Műfaj: romantikus, fantasy, kaland, magical-girl

Rendezte: Ueda Shigeru
Eredeti mű: Azuma Mayumi
Írta: Arakawa Naruhisa
Karakter dizájn: Hori Taeko
Zene: Kajiura Yuki
Stúdió: Xebec

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (45 szavazat, átlag: 8.60) részletek

Erementar Gerad © Azuma Mayumi / Xebec
Coud fiatal és vakmerő tagja a Vörös Hiúzok kalózbandájának, az egek rettegett urainak. Egy rutin rablás után Coud rátalál egy nagyon is szokatlan csomagra a kincsek között: Ren-re, egy "Edel-Raid"-re, akiket az emberek csodálnak, amiért különleges erőt adnak a partnerüknek az ún. "Reakció" során. Coud erre hamar rájön, sőt arra is, hogy Ren még annál is különlegesebb. A kalózhajót három, a Tökéletes Edil Raid Biztonsági Ügynökség "Arc Aire" tagja látogatja meg, akik meg akarják venni őt. Coud rögtön ellenszegül, amikor hirtelen egy rejtélyes csoport támadja meg a kalózhajót. Coud kapitánya azzal a feladattal bízza meg őt, hogy minden áron védje meg Ren-t. Coud el is határozza, hogy bármi is történik, megfogja védeni. Ren-nek csak egy kívánsága van, el akar menni az "Edil Garden"-be. Coud vele tart ezen az izgalmas kalandon.

A karakterek rajzolása kicsikét szokatlan, mindazonáltal elég jó. A különböző hangulatokat, kifejezéseket is igen jól megcsinálták. A zene hihetetlenül jó, átérezhető hangulatot teremt az egyes helyzeteknek.
Én nagyon élveztem ezt az animét. Akik szeretik a komoly, de egyben nagyon vicces és kalandos történeteket, azoknak nagyon ajánlom.
Írta: Fenrir
Fenrir értékelése: 10 (mestermű)
2005.12.09.
26534 olvasás

Ismertető értékelése:
4.00 (jó), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Erementar Gerad © Azuma Mayumi • Xebec

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.