×

Regisztráció

Anime: Naruto: Takigakure no Shito Ore ga Eiyuu Dattebayo!

Naruto: Takigakure no Shito Ore ga Eiyuu Dattebayo! © Studio Pierrot

Naruto: Takigakure no Shito Ore ga Eiyuu Dattebayo! (OVA, 2004)

滝隠れの死闘 オレが英雄だってばよ!

Naruto: Battle at Hidden Falls. I am the Hero!


Hossz: 40 perc
Műfaj: akció, vígjáték, dráma, kaland, harcművészet

Rendezte: Date Hayato
Írta: Yamatoya Akatsuki, Takegami Junki, Sumisawa Katsuyuki
Karakter dizájn: Suzuki Hirofumi
Zene: Masuda Toshio
Stúdió: Studio Pierrot

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Naruto (TV, 2002)
Naruto: Akaki Yotsuba no Kurōbā o Sagase (OVA, 2003)
Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Shinobu Houjou Datte Bayo! (movie, 2004)

Értékelések: (34 szavazat, átlag: 6.91) részletek

Naruto: Takigakure no Shito Ore ga Eiyuu Dattebayo! © Studio Pierrot
A sorozat második OVA-ja valamivel komolyabb, mint az első. Hogy pontosan hol helyezkedik el időben, azt nem lehet igazán megállapítani, de valahol a Chuunin teszt után.

Hosszú idő óta először, újra bevetésen vesz részt a hetes csapat: Naruto, Sasuke, Sakura és Kakashi-Sensei. Egy C-besorolású küldetésről van szó, vagyis testőri kíséretet kell nyújtsanak Takigakure (Rejtett Vízesés földje) vezetőjének, Shibukinak. Első ránézésre nem az a vezető típus, sőt, mindentől megijed. Amikor elég közel érkeznek a város bejáratához, két Shibukit csodáló gyerek kerül elő a semmiből. Épp szemetet gyűjtenek, amit egyesek csak úgy eldobtak a vízbe. Shibuki már nem tart igényt a ninja kíséretre, a szemétgyűjtésben viszont annál inkább segíthetnek neki. Mivel dolgukat elvégezték, Kakashi ezt is küldetésként értékeli. Majd érkezik egy sas, egy sürgős üzenettel Konoha-ból. Kakashi nyugtázza, hogy minden rendben és hátrahagyja Naruto-ékat a szemétüggyel.
Sajnos hőseink itt még nem lélegezhetnek fel. Hamarosan feltűnik egy asszony súlyos sérülésekkel és egy kunaival (ninja tőr) a hátában. Elmondja, hogy megtámadták a várost, majd összeesik. Kiderül, hogy a hölgy a két gyerek anyja. A meglepő az, hogy a város bejárata titkos, akkor hogy került oda az ellenség? Azonban ezen töprengeni nincs idő, mert felbukkan pár ninja, akikkel Naruto-éknak máris meggyűlik a baja. Persze hőseink erősebbnek bizonyulnak, és az ellenség visszahúzódik. Mese nincs, a csapatnak folytatnia kell a küldetést, és el kell menjenek a városba a titkos bejáraton keresztül. A városban pedig már várt is rájuk az ellenség. Az ellenséges ninják vezetője, Suien, aki korábban ennek a városnak egy ninjája volt, meg akarja szerezni a hősök vizét, hogy több ereje legyen. Megkezdődik egy komoly harc, aminek résztvevői hőseink, és hamarosan egy új hős is születik.

A sztori jó, tele van harcjelenetekkel és ráadásul oktatófilmként is megállja a helyét. A legfontosabb: higyj magadban, védd meg azt ami fontos, és ne szemetelj!
Írta: chiaki
chiaki értékelése: 10 (mestermű)
2006.04.04.
31927 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Naruto: Takigakure no Shito Ore ga Eiyuu Dattebayo! © Studio Pierrot

Hozzászólások:
Harmad osztályú történet, kényszerből kitalált szereplők... A Naruto a kedvenceim között van, de...ezek a részek egy kicsit el vették a kedvemet tőle.
#1 | 2009.04.11. | írta: Lizardus
Hozzászólás írásához jelentkezz be.