×

Regisztráció

Anime: Ryuusei no Rockman Tribe

Ryuusei no Rockman Tribe © CAPCOM • XEBEC

Ryuusei no Rockman Tribe (TV, 2007)

流星のロックマン トライブ

Shooting Star Rockman Tribe


Hossz: 21 rész
Műfaj: akció, fantasy, kaland, sci-fi, természetfeletti

Rendezte: Kato Takao
Eredeti mű: CAPCOM
Karakter dizájn: Adachi Shingo
Zene: Naruse Shuuhei
Stúdió: XEBEC

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Rockman.EXE Axess (TV, 2003)
Rockman.EXE Stream (TV, 2004)
Rockman.EXE Beast (TV, 2005)
Rockman.EXE Beast+ (TV, 2006)
Ryuusei no Rockman (TV, 2006)

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Ryuusei no Rockman Tribe © CAPCOM / XEBEC
Ez az anime a Ryuusei no Rockman című animének a folytatása. Itt az egyes részek ugyanúgy 10 percesek, mint elődjében. Főhőseink továbbra is Hoshikawa Subaru és War-Rock.

Új eszközök jelennek meg az animében. Most már nem a szokásos Transzfert láthatjuk az emberek csuklóján, hanem a Csillag Hordozó található a kezükben (vagy Star Carrier), amit már láthattunk az előző sorozat utolsó részeiben. Ez az eszköz képes úgynevezett materializálásra, aminek segítségével például ha esik az eső, és nincs nálunk esernyő, akkor képesek vagyunk materializálni az esernyőt. De tegyük hozzá, hogy ezt az eszközt Utagai találta fel. Továbbá az Amaken cég kifejlesztett a Szatellit Rendőrség részére egy új fegyvert. Az előző sorozatban a rendőrség minden egyes tagja egy szívó szerkezettel szippantotta be a rádióhullám vírusokat, de ebben a sorozatban már az új vírusirtó puskának köszönhetően ki tudják irtani azokat.

Létezik 3 OOPart (Out-of-Place artifact): Shinobi, ami egy dobócsillagra, Dinosaur, ami egy dinoszaurusz koponyájára emlékeztet és Berserk, ami egy kardra hasonlít. Ezek olyan ereklyék, amelyek hatalmas erővel bírnak.

Két személy érkezik Japánba: Gori Monjirou és Hyde. Előbbi egy gazdag ember, különös ismertetőjele, hogy a fogsorában található egy aranyfog. Utóbbi pedig egy festő, aki eléggé érdekes festményeket készít... Az ő ismertetőjele a hosszú haja. Mikor azért harcolnak Denpa-Henkan formában, hogy megszerezzék az egyik OOPartot, Berserket, Subaru megjelenik Rockmanként, és mondja az egyiknek, hogy vigye vissza a tárgyat, amit ellopott. A harc után leesik a OOPart, a két, Subaru számára ismeretlen személy leugrik érte. Főhősünk úgy dönt, nem hagyja, hogy valamelyikük kezébe kerüljön az ereklye, ezért ő is leugrik, és War-Rock megszerzi azt, de úgy, hogy lenyeli.

Ezután Subaru új feladatot kap: egy híres tudós, Orihime arra kéri főhősünket, hogy szerezze meg a többi OOPartot. Időközben megjelenik egy titokzatos személy, Bly, akivel először nem bír Subaru, de később már le tudja győzni annak köszönhetően, hogy War-Rock testében aktiválódik a lenyelt ereklye, a Berserk. Így Rockman új kinézetet és erőt kap. Először Subaru nem tud új ereje hatalmán uralkodni, később viszont igen.

Szerintem ez az évad nagyon jóra sikeredett! Főleg az openingnek a zenéje, amit ugyanúgy, mint az előző sorozatban, Hibiki Misora énekel. ^^ Véleményem szerint sokkal fülbemászóbb dallam a Kizuna Wave (tudniillik ez a RnR Tribe openingjének a címe), mint a Heart Wave (ez pedig a RnR openingje). Minden Ryuusei no Rockmanos és Rockman.EXE-s fannak ajánlom ezt az animét! ^^
Írta: Pooru-kun
Pooru-kun értékelése: 10 (mestermű)
2009.08.24.
26883 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Ryuusei no Rockman Tribe © CAPCOM • XEBEC

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.