×

Regisztráció

Anime: Fumiko no Kokuhaku

Fumiko no Kokuhaku © Hiroyasu Ishida

Fumiko no Kokuhaku (ONA, 2009)

フミコの告白

Hossz: 2 perc
Műfaj: vígjáték

Rendezte: Hiroyasu Ishida
Írta: Hiroyasu Ishida
Karakter dizájn: Hiroyasu Ishida

Hivatkozások: AniDB

Értékelések: (9 szavazat, átlag: 8.33) részletek

Fumiko no Kokuhaku © Hiroyasu Ishida
Ez a két perces rövidfilm Hiroyasu Ishida 21 éves animátor tanuló önálló munkája. A Tete becenéven is ismert fiatalember a híres Kyoto Seika Egyetem animátor szakán folytatja tanulmányait, és saját maga végezte egyedül a rendezési, animátori, szerkesztési és hangmunkálatokat. A hátterek, textúrák és köztes animáció terén minimális segítséget vett igénybe hallgatótársaitól.
A kis rövidfilmet 2009 novemberében jelentette meg az interneten, és az egyszerű, de vicces kis történet hamarosan igen magas nézettséget ért el a Nico Nico és Youtube videómegosztó weboldalakon.

A történet a két perces formátumnak megfelelően nem túl bonyolult: Egy Fumiko nevű iskolás lány nagy bátorságot vesz, és szerelmet vall a fiúnak, aki tetszik neki. De sajnos a fiú inkább a baseballra szeretne koncentrálni, ezért aztán visszautasítja őt. Fumiko sírva elszalad, és hamarosan olyan gyorsan szalad, hogy nem tud megállni. Végül egy aranyos csattanóval zárul a történet.

Egyszemélyes munkához képest a rövid kis film nagyon részletes, az animáció nagyon jó minőségű, érdekes kameraeffektekkel. Bárki megnézheti, akit érdekel egy fiatal animátor rövid, aranyos bemutatkozó munkája.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 6 (megfelelő)
2009.12.26.
56320 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 3 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Fumiko no Kokuhaku © Hiroyasu Ishida

Hozzászólások:
Kiváló munka, jól szórakoztam rajta. A gegek nem eredetiek, de jól kihasználtak. Egyemberes munkaként lenyűgöző.
#3 | 2010.01.25. | írta: Ridley44Lev
Érződik a filmen, hogy az animációs technikáját tesztelgeti rajta, a lépcsős jelenet nagyon durva, meg egyáltalán, le a kalappal. Mondjuk a karakterdesing egy kicsit furcsa, és ez furán jön ki néhol, de egyébként remek kis munka. Mondjuk nagyobb csattanóra számítottam, az nem valami kreatív, de nem is ez volt a cél, ahogy kifejtettem az elején.
#2 | 2010.01.13. | írta: Ayanami
Köszi az ismertetőt. :)
#1 | 2009.12.30. | írta: Yuriko-chan
Hozzászólás írásához jelentkezz be.