×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Juuousei 8. rész

2006.06.02. | írta: mufurc | téma: Juuousei | 1685 olvasás
Gyanús, nagyon gyanús...
Ezek a priti hátterek.... *_*
'A fiú az enyém.' 'Nem, az enyém.'

Thor, mik azok a fura tojások ott?
AWWWW. ;___;
Cheng, a tapasztalt

Szegény Tizu... ;___;
Zagi ismerteti a tervét
Fogy az idő!

A mindenit, nagyon gyorsan halad ez az anime, de nem elég gyorsan... az utolsó, enyhén szólva is igencsak mozgalmas, több mint másfél kötetet három epizódban akarják lenyomni?! Eh... csak nehogy megint az legyen, hogy "Csak EGY epizód kellett volna még". -_- És kár, hogy ennek még mindig leginkább a karakterek isszák meg a levét. :/ Kimaradt a Thor x Karim hot barlangi eksön (és a Third x Thor fanservice is, dammit), és Karim túlságosan angstmachine... egyáltalán, a női karakterek messze nem olyan kemények, mint a mangában. Ráadásul úgy látszik, elfelejtették, hogy ebben az animében a lányok is orét (a tökösmacsó személyes névmást) használnak... fura volt Karimtól a watashi (semleges, de a nők között a legelterjedtebb személyes névmás).

No, de kezdjük az elején: Third gyanúúús. A Föld hologramját nézegeti, és hazudik a sidekickjének... gyanúúúús.

Thor és Karim a szakadék mélyén, a növények gyökerei közt térnek magukhoz. Karim persze továbbra sem rajong Thorért, és az életkedv sem tért még vissza belé, de kénytelen beismerni, hogy lenyűgözi a srác. Kérdésére, hogy Thor miért ragaszkodik ennyire az élethez, Thor azt válaszolja, hogy azért, mert meg akar halni - mint kiderül, Thor úgy tervezte a dolgokat, hogy szépen elrendez mindent Odinnal, aztán meghal. De persze most, hogy megismerte Karimot, már más a helyzet... Thor ugyanis fülig szerelmes, és így máris sokkal rózsásabb az élet. Úgyhogy most már nem akar meghalni, hanem Karimmal együtt szeretne élni itt, a Chimaerán.

Karimnak is van bevallanivalója - féltékeny volt Thorra (nem mondja! xD), amiért Zagit így érdekelte, ahhoz képest, hogy Karimra sose volt szüksége... na igen. Ennek ellenére Karim képtelen ellenállni Thor sármjának. (Cue kivágott hot eksön jelenet... az animében csak egy csókot kapunk.)

Mindeközben mind Zagiék, mind Thirdék keresik Thort, és a két csapat összetalálkozik. Third és Zagi kisebb szóváltásba keveredik... engedjétek meg, hogy lefordítsam a szöveget hétköznapi nyelvre.

Third: El a kezekkel a fiútól, ő az enyém!
Zagi: Én láttam meg előbb, az enyém! Egyébként is, én semébb vagyok nálad.
Third: Ha! Álmodban!
Zagi: Akkor neked miért nincs testhezálló, fekete latexrucid? *pózol*
Third: ...anyád.

Hát igen. xD Mind Zaginak, mind Thirdnek tervei vannak Thorral, és úgy látszik, nem éppen ugyanazt akarják. Thirdnek az is feltűnik, hogy Zagi minden jel szerint direkt rendezte úgy, hogy Thor és Karim találkozzanak, és Thor szerelmes legyen...

Eközben Thor és Karim valahogyan kikeverednek a felszínre, és ki jön velük szembe? Tizu. Tizu persze nem hülye, és Thor úgy dönt, bevall mindent: Karimot be akarja venni az Okker törzsbe, és ja, szereti Tizut, de csak mint a húgát. "Hé, Thor, hallottad ezt a hangot?" "Ja, mintha Tizu szíve tört volna össze... de kit érdekel?" Szegény Tizu. ;____;

Miután Third és Zagi is befut, a Feketék volt hadiszállásán Zagi ismerteti a tervét - jobban mondva, kiadja az utasításokat. Nemsokára a Federáció tudtára adják a követelésüket, és persze Odin bele fog menni, mert szüksége van a bolygóra. Thor ekkor Hekatére utazik, Zagi pedig vele megy mint Második. (Third erre nagyon randán néz.) Thor kijelenti, hogy nem ért teljesen egyet Zagi terveivel és módszereivel, de jelenleg nincs más lehetősége, mint belemenni a dologba.

A megbeszélést követően Third félrevonja Thort, és kérdőre vonja - mi a fenéért csinálja ezt? Miért hisz Zagi meséjének a lefagyasztott királyokról? Thor válasza: fogy az idő. Már 15 éves, és tudja, hogy már csak öt éve van hátra. Nem engedheti meg, hogy egy ilyen lehetőséget elszalasszon. Third erre nem válaszol, de láthatóan döntésre jut... Thornak fogy az ideje, de neki, Thirdnek, már egyáltalán nincs.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.