×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Innocent Venus 4. rész

2006.08.17. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 2429 olvasás
Nem. Tapizzuk. A. Mechát.
WAHAHAHAHAHA~ ^o^) Vidám a kalózélet!
Akarok egy ilyen mekát. Komolyan.

Segíts, Jin! Ez molesztál!!
Gotcha! :3
Hah, szárazföldi patkány, mit értesz te?

Genkisou ja nee ka, ore wa! ^o^)/
Ez túl cute ahhoz, hogy kihagyjam...
...ez meg túl pretty.......

Esküszöm, süket is vagyok és kezdek szenilis is lenni. Mint kiderült ebben az epizódban, a kalózkapitány neve nem Kouji, hanem Toraji... az előző részben is mondták egyszer, de akkor azt hittem, vmi becenév vagy vmi... de most hogy utánanéztem, látom, hogy a nevét Koujinak és Torajinak is lehet olvasni. =___=;; Whatever.

Mindenesetre, ez az epizód leginkább Torajiról szólt, mint bármi másról. A nyitójelenetekből kiderült, hogy annak idején az Ishin nevű hadihajó éles tesztelés közben egyszerűen eltűnt - a fedélzeten tartózkodó Shiba Torajival, a Phantom parancsnokhelyettesével együtt. Persze mindenki azt hitte, hogy a hajó végleg felszívódott, Toraji meg meghalt... de olybá tűnik, tévedtek. :3 Egyébként teljesen megértem Torajit, nekem is több kedvem lenne kalózosdit játszani, mint egész nap egy irodában poshadni... :D;;

De ez persze a múlt. A jelenben Jou éppen arra készül, hogy valahogyan kiszabadítsa Jint és Sanát. Ja, akit érdekel, hogy Jou miért sír harcok után:

Gora: Te bőgőmasina!
Jou: ...Bőgőmasina?
Gora: Úgy bizony! Mikor kibújtál abból az izéből, láttam, hogy folynak a könnyek a szemedből!
Jou: Ja, mindig az van, ha használom ezt [a mechát].

Hát úgy tűnik, őt magát nem érinti különösebben mélyen a dolog... xD

Apropó, mecha: úgy látszik, a Gladiatorok nem csak a szárazföldön übermechák, hanem víz alatt is, sőt, még vízen járni is tudnak. Komolyan. xD Oké, tényleg hülyén hangzik, és randa CG-ben van animálva, de azért valljuk be, tökjó ötlet. :D

Jou mindenesetre sikeresen feljut az Ishinre, és sikerül is kiszabadítania Jint, ám nem tudják, Sana hol lehet. Pechjükre Toraji is felkészült egy ilyen szituációra, így a két srác végülis csapdába kerül. Jou kihívja Torajit egy kis pofozkodásra, de elszámítja magát: a kapitány fél perc alatt elintézi. Hehe, ennyit Mr. Tökéletes Katonáról. :D;; Go Tora, go!! ( ^o^)/

Ebben a pillanatban befut a Phantom is (a vízen járó mechákkal), és kitör a csetepaté. Toraji meglepő módon elengedi Jint és Jou-t, miután a lelkükre köti, hogy vigyázzanak Sanára, és ne engedjék át a Phantomnak. Jinék ezután a szupermecháikban elkezdik szétrúgni az ellenfél hátsóját, de hamar kiderül, hogy nincs is annyira könnyű dolguk. Mindeközben az egyik Phantom katona (a kopasz) felismeri Torajit mint Shiba ex-parancsnokhelyettest. Kérdésére, hogy hát árulóvá lett-e Shiba, a kapitány egy lelkes igennel válaszol. :D (Ahogy valaki megjegyezte, úgy tűnik, az összes jó pasi lelépett a Phantomból, nem csoda, hogy kénytelenek a pszichókat bevetni. xD)

A levegőből Leni is akcióba lendül, szintén nem sok sikerrel - valamiért képtelen lelőni Torajit. Hum-hum, szerelem illatát érzem... :D Ezek között volt valami, az biztos.

Végülis a harcnak az vet véget, hogy az Ishin fogja magát, és lemerül, így a Phantom mechák nem tudják követni. (Marhák, ha egy merülő hajóra vadásznak, miért nem visznek tengeralattjárót?!) Amikor újra tiszta a levegő, Toraji visszaadja Jinéknek Sanát (ami egy kifejezetten "AAWWW" jelenetet eredményez), majd szélnek ereszti ex-foglyait, azzal a feltétellel, hogy elviszik Sanát egy bizonyos Chikura Shuuzou nevű fazonhoz, ahol biztosan meg tudják majd védeni. Ez gondolkodóba ejti Jint, aki nem sejtette, hogy Toraji ennyit tud (....valamiről). Arra is fény derül, hogy Jou úgy tűnik, nem is tudja, mit is csinálnak tulajdonképpen, és hogy Jin mit tervez. Hee.

Az Innocent Venus továbbra sem pályázhat sok eséllyel az Évezred Animéje címre, de egy kifejezetten kellemes nyári limonádé. Fun. :D Egyetlen baj, hogy úgy tűnik, jó ideig nem látjuk újra Torajit, aki simán a legjobb arc az összes szereplő közül. TORAJI BANZAI! Visszavárunk!! :D

Hozzászólások:
Megjegyezném, hogy a echák koncepciója sokban hasonlít az Armored Trooper Votoms és annak folytatásának, a Kikou Ryouhei Mellowlink-ban szereplő mechákéhoz. Azok is hasonlóan, gördülve/slide-olva mozognak, bár bűvár és vízenjáró akciókra szvsz nme voltak hitelesítve. Ellenben jópofa az antimecha elhárító fegyver, amely nme egyszerűen vakmerő, de már majdnem öngyilkosságba hajló elszántságot követel meg a siekeres használathoz.
#1 | 2006.09.25. | írta: Keshik
Hozzászólás írásához jelentkezz be.