×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Innocent Venus 6. rész

2006.09.16. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 1312 olvasás
ó, Sana biztosan csak elfáradt... ehehehe...
az ellenálló öt fogával és az életével lett szegényebb.
kereshettem volna hőmérőt is, de így sokkal romantikusabb, nem?

WHY HALLO THAR
Jou megint egy büdös szót nem szólt az egész epizódban. >___>
MOERO, MOEROOOOOO

aww, szegény szimpatikus ellenállók, kellett nekik szerepelni...
Toraji... ne engedd Jint az unokám közelébe, míg el nem múlt 16....
AAAAAAAAAAAAWWWW. <3

Hát, ebben az epizódban nem történt sok minden, legalábbis nem sok, amit nem láthattunk előre, dehát ezt az animét nem is az eredetisége és kiszámíthatatlansága miatt szeretjük. :D;; A nap jelenete természetesen Sana ágyánál zajlott le... Jin, te dög. xD Nem találtál hőmérőt, mi? xD (...waitaminute... *is shot*)

Persze a raburabu nem tart sokáig - először Gora zavarja meg (kezdem bírni, hogy folyton beszól Jinre és Sanára :D), aztán befut a Phatom pszicho osztaga is. Míg Chin-ran és Kyoushirou (= Tarot Guy és Knife Guy) behatolnak a házba, Steve és a nagydarab fazon Gladiatorokban várják az ellenállók támadását. Szokás szerint ismét Jou-ra hárul a támadók feltartóztatása, míg Jin meglép Sanával (és Gorával, aki fene tudja hogyan, de mindig felkerül a kamionra).

Chikura sensei is megjelenik a harctéren, személyesen felügyelve a balhét. Látván a két Gladiatort, zseniális ötlete támad: ott az a teljesen természetellenes pozícióban lévő szikladarab, ami, minő véletlen, pont Steve-ék fölött van... azt kell felhasználni! És mit ad isten, a terv sikerül is, az alábbi módon:

Ellenállók: *rakétavetővel belelőnek a sziklába*
Szikla: *zuhanni kezd*
Phantom: WTF! *elkezdenek lőni a sziklára*
Szikla: Wheee!!
Phantom: *SPLAT*

xDDDD Ennyit a Phantom elitjéről. Persze a Gladiatoroknak hála Steve-ék túlélik a sziklát, és néhány perc múlva kiirtják az ellenállókat.

Mindeközben Chin-ran és Kyoushirou megpróbálják levadászni Jinéket, sikertelenül: az elterelő hadművelet működött. Mire Chin-ran (a duó intelligensebb fele) rájön a turpisságra, Jin & Co. lelépnek a kamionnal. Chin-ran utánuk ered, míg Kyoushirou egy kézigránátot dob Jou-ra - nyilván naivan azt gondolta, hogy Jou kúlaurája nem elég erős ahhoz, hogy ezt kivédje. :D

Időközben megjelenik Leni is, és az egész Pszicho Osztag Sanáék nyomába ered. Ugyanezt teszi Jou is, aki, nyilván a kúlaura segítségével, megúszta a tőle kb. fél méterre történő gránátrobbanást, és sikeresen megtalálta a mecháját is. Jin felismeri, hogy üldözői túlerőben vannak, így Gorára bízza Sanát, és ő is beugrik a fehér mechába. A probléma csak annyi, hogy Gora nem kifejezetten hatékony védelem ellenséges Gladiatorok és egy morcos Chin-ran ellen, így Sana védelme végül az időközben befutó Jou-ra marad.

A szerencse viszont úgy tűnik, Jinék oldalán áll: a nagydarab Phantom-katona, Riki, aki már egy ideje furán érezte magát, hirtelen bekattan - úgy látszik, az idegei eddig bírták a Gladiatort. Hirtelen megjelenik egy helikopter, amin nem más, mint Toraji utazik. YAY TORAJI! <3 Azt hittem, nem látjuk az utolsó részekig! A Phantom tehát visszavonul, Jinék és Toraji pedig visszatérnek a romokban álló tanyára, ahol mindenki kellőképp kiangstelheti magát. Chikura utolsó szavaival Torajira bízza Sanát.

A Phantomnál sincs minden rendben: a Pszicho Osztag maradék tagjai nem veszik jó néven, hogy Drake a hátuk mögött vmiféle szerkezetet rakatott a Gladiatorokba, ami lényegében növeli a pilóták idegrendszerének terhelését. (Vagy vmi ilyesmi, technoblabla.) Drake ezt egy vállvonással elintézi - ha a fiúknak nem tetszik a dolog, bármikor lecserélheti őket. Kyoushirou, aki nyilván betegen feküdt otthon, mikor az észt osztogatták, megtámadja Drake-et, de persze sikertelenül. Ennek ellenére Drake megígéri, hogy kiveszi a szerkezetet a Gladiatorokból. Aha, persze, hiszi a piszi.

Chikura tanyáján Toraji közli Jinnel, hogy Satsuma tartományba viszi Sanát, ahol sok barátja és szövetségese van. Jinnek nem tetszik a dolog, mivel, ahogy Sana is rájön, Satsumából nem fogja tudni véghezvinni a bosszúját. De miután Sana közli, hogy ha Jin marad, akkor ő sem megy, Jin végül úgy dönt, hogy elfogadja Toraji ajánlatát. Mindeközben a kormány is megtudja, hogy Toraji életben van, és ők is bekapcsolódnak a játékba.

Mindenesetre az a bizonyos zongoradarab még mindig nagyon szép... Úgy tűnik, Jin rájött, mit rejthet, de a saját céljaira akarja felhasználni. Hm~

ETA
Oké, nem bírtam megállni, itt a két legzabább kép, amit a héten láttam, Tamakit leszámítva:
<img src="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/aoianime/s10.jpg" border="0"> <img src="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/aoianime/s23.jpg" border="0">

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.