×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Binbou Shimai Monogatari 10. rész

2006.09.17. | írta: paTKany | téma: Binbou Shimai Monogatari | 3117 olvasás
Tokiói rendszámú a mentő

Még az almahámozás se megy Asu nélkül
Nem Asu érdekes ezen a képen, hanem a mellette álló osztálytársa. Lehet kéne vennem egy gitárt, ha ilyen csillogó szemeket idéz elő?

Asu ♥ oyasumi. Hayaku genki ni natte ne!!
V É G E

Az utolsó részben előbb Kyou majd Asu is lebetegedett. Ez alkalmat adott egy kis drámázásra meg egy adag angstra Kyou részéről. Erre ráerősített még az is, hogy Asu esetében kicsit komolyabb volt a betegség lefutása, ami miatt kórházba kellett vinni. A betegség meg a kórház együttesen felhozták Kyouban az emlékeket az édesanyjáról, meg az anyjának tett ígéretéről, hogy mindig vigyázni fog Asura. Erre jön Asu kórházba kerülése és vele a tehetetlenség érzése, hogy nem sikerült megfelelni annak a régi ígéretnek...

...szerencsére sikerült gyorsan rendeznie a gondolatait Kyounak, így nem hatalmasodott el rajta az angst és Asu is gyorsan felépült. Ezzel pedig, hogy minden elrendeződött már csak a boldog hepiendet kellett megvárni.

Ennyi volt tehát a Binbou Shimai Monogatari, nem hordozott világmegváltó gondolatokat sem velős tanulságot, egyszerűen csak egy szeretnivaló történet volt két lányról és a szomszédságukról.

---

És, hogy egy kicsit a jövőről is beszéljek, lássuk mi várható tőlem ősszel itt a blogban a Higurashi még hátralevő két része után:
A Kanon október 5-én kezdődik, várhatóan villámsebességgel lesz feliratozva, ezért elképzelhető, hogy sokszor inkább moe~ ömlengésre lehet majd számítani tőlem, mint részletekbe menő elemzésre. Majd kiderül akkor, hogy hogy tartja kedvem.
Az Otome wa boku ni koishiteru kezdési dátuma október 7. bővebben róla majd akkor.
A Dai Mahou Touge 5-6. része pedig ha minden jól megy akkor október 25-e környékén várható (remélem nem késnek vele többet).

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.