<img src="http://img63.imageshack.us/img63/3770/epicbattleya1.jpg"></div> Ennyi spoiler elég is a befejező részről. És, hogy stílusosak legyünk," /> <img src="http://img63.imageshack.us/img63/3770/epicbattleya1.jpg"></div> Ennyi spoiler elég is a befejező részről. És, hogy stílusosak legyünk," /> <img src="http://img63.imageshack.us/img63/3770/epicbattleya1.jpg"></div> Ennyi spoiler elég is a befejező részről. És, hogy stílusosak legyünk," />
×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Higurashi no Naku Koroni 26. rész

2006.09.27. | írta: paTKany | téma: Higurashi no Naku Koroni | 2311 olvasás
Egy újabb példa arra, hogy mit TILOS csinálni a lolikkal.
1983-ban éppen kilábalóban volt a világ az olajválságból, de kiváncsi lennék, hogy 2006-os árakon mennyi gázolajhoz jutna Rena? (mondjuk az igaz, hogy lenyúlta a családi kassza maradékát mielőtt lelépett, úgyhogy egy marmonkannányi talán telne belőle
Ki kér tüzet?


Oldest cliché in the book.
Ez is klisé, de ezt amikor két egyenrangú ellenfél egy távoli kameraállásból mutatva egymásnak ront bármennyiszer meg tudom nézni, mert az egyenrangú ellenfelek küzdelme izgalmas.

Túszdráma. Gázolaj. Pokolgép.

Epikus ütközet. Baseball VS bárdvívás.

<div align="center"><img src="http://img63.imageshack.us/img63/3770/epicbattleya1.jpg"></div>

Ennyi spoiler elég is a befejező részről. És, hogy stílusosak legyünk, Rika optimista ígéretével és egyben záró szavaival köszönjünk el a Higurashi no naku koro ni TV sorozattól:
"so, sou iu koto. ii wa, asonde ageru eien no owaranai kono rokugatsu sukina dake ne."

Hogy várható-e folytatás. Egyelőre a válasz az, hogy nem. Talán majd a játék PS2 verziójának megjelenése után, amely három újabb (Taraimawashi-hen, Tsukiotoshi-hen, Miotsukushi-hen) fejezetet csatol az eddigiekhez akkor esetleg megváltozhat ez a helyzet.

Kötelező olvasmányok azoknak akik szeretnének megtudni többet a történetről:
forums.animesuki.com/showthread.php?t=31732
zettai.makenaidesuwayo.com/
hinamizawa.e-n-m.net/

Végezetül pedig szeretném megköszönni Ryukishi07-nek és a doujin csoportjának a 07th Expansion-nak, hogy egy ilyen nagyszerűen megírt sztorit sikerült létrehozniuk.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.