×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

D.Gray-Man 2. rész

2006.10.11. | írta: zdanee | téma: D.Gray-Man | 754 olvasás
Mondani akar valamit, Mester?
Mi...mire az a kalapács, Mester?
Ki rakta ezt a szikla tetejére?

Ő Kanda. Beképzelt bishi. Fogadok, hogy a farzsebében tükör és fésű van...
Azzal viszont senki nem vádolhatja, hogy hiszékeny
Fogorvosnál.

Herbraskánál.
Mindennek...
...ő az oka! (huhh, ez jólesett ^^)

Kedves Naplóm!

Ez volt életem egyik legszörnyűbb napja! Rosszabb, mint mikor pár hónappal ezelőtt Indiában a Mester közölte velem, hogy a 3 év tanulás után hivatalosan is ördögűző vagyok, és menjek el a főhadiszállásra, majd fejbevágott a kalapácsával és elfutott. Még annál is rosszabb, amikor egy csapat kisgyereknek elmondtam, hogy a Húsvéti Nyuszi nem hord kalapot és nem kék, és ezért nyakig beástak a homokozóba.

Kezdjük azzal, hogy nem volt szó arról, hogy a főhadiszállás egy hatalmas függőleges szikla csúcsán lesz. Jócskán megizzadtam, mire felevickéltem, erre valami furcsa beszélő kapu fogadott, majd kijelentette rólam, hogy Akuma vagyok, csak azért mert egy picit el vagyok átkozva (bárkivel megeshet, tényleg!), és riadót fújt. Erre jött az a beképzelt savanyú alak, Kanda. Elkezdett hadonászni a katanájával, felsértette az anti-akuma fegyveremet, és hiába mondtam, hogy ember vagyok, ő csak azt hajtogatta, hogy ha parancsba kapja, hogy öljön meg, felőle a római pápa is lehetnék, megteszi, mert mi van ha mégis akuma vagyok.

Aztán ott van a leendő főnököm, Komui. Voltaképpen az ő hibája az egész, hogy ilyen pocsék fogadtatás várt, képzeljétek, ez az alak 3 hónapja nem olvasta el a leveleit! Azt sem, amiben a Mester megírta, hogy jövök! Miután a félreértés tisztázódott, megpróbáltam kicsit barátságosan viselkedni ezzel a Kandával, de ő kerek perec kijelentette, hogy nem fog kezet egy elátkozott emberrel. Ez diszkrimináció! Viszont van itt egy nagyon helyes lány is, ő vezetett köbe, Rinali a neve. Később megtudtam, hogy Komui húga. Félek.

A sok megpróbáltatás után valami kellemesebbre számítottam, de ismét csalatkoznom kellett. Komui kedvesen betessékelt egy szobába, ráfordította a kulcsot az ajtóra, kérte, hogy aktiváljam az anti-akuma fegyverem, és amikor megfordult egy akkora fúró volt a kezében, mint én magam. Ezzel akarta megjavítani a bal karomat, amit Kanda (az a beképzelt pulyka) megvágott. Én nem félek a fogorvostól, napjában háromszor mosok fogat, de ez durva volt.

Végül levitt a Herbraskához. Ő is egy ördögűző, de ezt csak később tudtam meg. Csak, hogy el tudd képzelni, kedves Naplóm, Herbraska nagyobb, mint 2 Godzilla egymás tetején, nincsen szeme, halvány, nyúlós, ragadós csápok állnak ki belőle mindenütt és az egyetlen emberi része a szája, amivel keresztbe le tudna nyelni engem és még egy zongorát. Herbraska feladata megmérni, mekkora is egy ördögűző szinkronizálási értéke az innocencével (az enyém 83%). Az innocence valójában az anti-akuma fegyver lelke. Az enyém parazita-típusú, ezért a testem egy része (ez ritka adomány állítólag), de Kandáé például egy katana (hehe, közönséges kis mitugrász!). Komui elmondta, hogy az innocence még az özönvíz előtti időkből származik, amikor a Millenium Earl elpusztította a világot, kivéve Noét (tehát kissé öregebb, mint ezer év...), összesen 109 létezik és az ördödűzők feladata ezeket begyűjteni (Herbraska őrzi ami már megvan). A Millenium Earl is ezekre vadászik, de ő azért, hogy elpusztítsa. Az ő akumái fekete anyaggal működnek, ami az innocence ellentéte, vagy valami ilyesmi. Igazából nem fogtam fel teljesen ezt az innocence dolgot, már nagyon fáradt voltam, ezt nyomatékosítandó be is húztam egyet Komuinak és elvonultam aludni.

Zárom soraimat, jó éjt, kedves Naplóm!

Allen Walker

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.