×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

D.Gray-Man 9. rész

2006.11.29. | írta: zdanee | téma: D.Gray-Man | 678 olvasás
Balszerencse-sugár!!!
A legjobb dolog, ami ma történt Mirandával
És a másik

:DDDDD
A szines folt a...izé...fekete meg fehér ez is...
Családi kupaktanács: ki nyomta ki a fogkrémet a tubus közepénél?

Mintha valaki figyelne minket
És minha valakik figyelnék azt a valakit, aki figyel minket
The AkumArmy needs you!

Komui behívta magához Allent és Rinalit: „Lehet, hogy nyomára akadtunk egy újabb innocencenek. De nem biztos. Csak lehet. Valószínűleg nem. De azért ki kell vizsgálni. De ne éljétek nagyon bele magatokat! Csak egy lehetőség…”

Miranda ismét október 28-ára ébredt. Immár harmincadszor. Egyedül ő veszi észre, hogy a város megragadt ebben az egy szörnyű napban. Miranda amúgy is szerencsétlen és kétbalkezes teremtés, minden nap elindul munkát keresni, és mindig még aznap kirúgják. A gyerekek minden reggel gúnyt űznek belőle az utcán, a lovaskocsi pedig minden délután az arcába fröcsköli a sarat. De ez a 28-adika végre egy kicsit más volt, egy szűk sikátorban egy ocsmány szörnyeteg Miranda életére tört. Ez volt Miranda legboldogabb október 28-adika az eddigi harmincból. Végre sikerült kilépnie a mából?

Komui története szerint egy helyi bortermelőhöz minden nap ugyanabban az időpontban megrendelés érkezik 10 hordó vörösre. Az első nap a termelő felpakolta az árút és kiment a városhoz, de amint be akart menni a városkapun, rögtön odakint találta magát. Ez egy hónapja történt és azóta minden nap pontosan ugyanakkor egy telefonhívást kap, ahol ugyanaz a hang ugyanolyan módon megrendel tőle 10 hordó bort.

Allen és Rinali sikeresen bejut a városba, de Toma, aki szintén velük tartott, nem tud belépni. Valószínűleg kell hozzá innocence, vagy valami. Viszont kifele már az innocence sem segít, hiába próbált Rinali kisétálni, újra a városban kötött ki, még akkor is, amikor kirúgta a városfalat és ott próbálkozott. Nincs mese, meg kell találni az innocencet, hogy kijöhessenek. Allen egy véletlen folytán találkozik Mirandával (eltéved...), és megmenti egy akuma elől, azonban mielőtt az asszonyhoz szólhatna, az elfut azt kiabálva, hogy „elszöktem a mából!”. Szerencsére hőseinknek rendelkezésére áll egy fantomkép, amit Allen készített…a maga 5 éveseket éppen csak meghaladó rajztudásával. Három epizóddal korábban talán kinevettem Jean művészi képességeit, de ezt látva csak egy elismerő füttyentésre futná, ha újra az orrom alá dugnák.

A véletlen ismét összehozza hőseinket Mirandával, aki ugyan újra október 28-ára ébredt, de legalább a két nem oda illő alak megmaradt, így hát a nyomukba eredt. Ekkor esik meg a második akumatámadás az epizódban (észrevettétek, hogy végre már csak 2-es szintű akumák vannak?), és szerep jut Rinali Dark Bootsainak is, konkrétan a nyúlcipő. Allen három az egy ellen küzd, mikor ellenfeleit magához szólítja…igen, végre megjöttek a noah-k is, azaz Noé gyermekei, a Millennium Earl „családja”. Elsőként Rhode Camelot mutatkozik be, aki a húslefoszlós belépőjével rögtön megnyert engem magának. Egyébként egy csúnya kislány, aki az Earl esernyőjével mászkál (az OPban repül O_o), és egy varrás van a homlokán.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.