×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

D.Gray-Man 12. rész

2006.12.21. | írta: zdanee | téma: D.Gray-Man | 1264 olvasás
Rhode + édestojás
Csontok, csontok, hideg csontok... *,_,*
Ez egyszerűen csak jól nézett ki...

Allen-kun scaaaary
Talalírom! Tilalárom!
(Zeta) Lovers again

Egy idegen mennyezet...
Vak vezet világtalant...Rabi
Miranda smink-jótanácsa: az alvás szépít

Az eheti blogot szorgalmasan igyekezett szabotálni a technika ördöge (8 napja nincs netem *aaawwww* -,__-,), de egy ismeretlen irodaház tökvédtelen wifihálózatának köszönhetően úrrá lettünk a problémán. Köszönetem küldöm az ismeretlen rendszergazdának!

A fight gyakorlatilag az előző epizódban véget ért, mindenki számára nyilvánvaló, hogy Rhode akumáinak esélyük sincs két olyan ördögűző ellen, akik nem sérülnek. Az azonban váratlan fordulat, amit Rhode tesz, és ahogy Allen ezt lereagálja. Rhode felszólítja az egyik akumáját (a kék jégcsapmonsztát), hogy hajtson végre önmegsemmisítést. Technikai részletek következnek: kétféle képen lehet megszabadulni egy akumától. Egy: elpusztítjuk, feltéve, hogy ördögűzők vagyunk. Kettő: megparancsoljuk neki, hogy robbantsa fel magát, feltéve, hogy Noah-k vagyunk. A két módszer között a legnagyobb különbség, hogy míg az innocence által hatástalanított akumák „megváltatnak”, a felrobbantakba zárt lélek ténylegesen elveszik, se túlvilág, se pokol, se semmi. Allen, mint azt jó pár epizóddal ezelőtt mondta is, azért lett ördögűző, hogy „megválthassa” az akumákba zárt lelkeket (mint azt minden előzetes elején el is mondja), így elég rosszul viseli, hogy Rhode felrobbantatja a kék jégcsapos szörnyetegét, és Rinalin is kibukik, amikor az visszarántja a robbanásból, megmentve ezzel Allent, de sorsára hagyva az akumát. Még sosem láttam Allent ilyen mérgesnek, teljesen elvesztette a kontrolt, az akumák ellen másféle dühöt táplál, mint amilyen gyilkos pillantással kísérve most Rinalira förmedt. Szerencsére a lány helyre tette egy jólirányzott pofonnal és szent a béke. Igaziból azoknak az embereknek a haragja a legfélelmetesebb, akik máskülönben mosolyogva viselik a legnagyobb kínokat is, mint Allen.

Rhode további rövid csatázgatás után angolosan távozik, nem érdekli, hogy Allen a fejének szegezi a sugárágyúját, tudja hogy nem lő, megidéz egy ajtót és kilép az… ajándékcsomagból. Egészen idáig a fight egy bazinagy ajándékcsomagban folyt. Boldog karácsonyt, ho-ho-ho! De tényleg, most ez mi lett volna? O_o

Visszatérve a „valóságba” már csak Miranda izzad. Őt ügye a kis óra-gumójában hagytuk, és ő felel a sérülések karbantartásáért eddig a pillanatig. A fightnak már vége, de ha Miranda abbahagyja a bűbájait, Allen és Rinali ismét a halál szélére kerülnek, tehát fenttartja az idő-visszaforgatást. Csakhogy ő sem bírja a végtelenségig. Allennek és Rinalinak jó pár percébe kerül elmagyarázni, hogy igaz ugyan, hogy ha Miranda abbahagyja és ők meghalnak, akkor az őtőlük kapott „arigato”, amiért Miranda egész életében küzdött értelmét veszti, de ha Miranda végkimerülésében hagyja abba, mindhármuk halála ha lehet csak rosszabb eredmény lenne.

A sikeres rábeszélés után Allen a korházban ébred. Az első dolog, amit megpillant, egy kétméteres fúró Komui kezében, ismerős a második epizódból. Allen elvesztette bal szemét, amivel láthatta az akumákat, és több kisebb-nagyobb zúzódást is begyűjtött, de azért megmarad minimum a sorozat végéig. Rinali kevésbé volt szerencsés, megsérültek az idegei (még a háromfejű tök-forma akumától), és eszméletlenül fekszik. A lány felépüléséért egy új szereplő vállal garanciát, megismerjük, illetve láthatjuk Rabit. (Tudom, hogy Lavi-nak mondja magát, és a subosok is így írják, de nekem Rabi, mert képtelen lennék átszokni, bocs). Őróla egyenlőre annyit tudunk, amennyit az openingből, plusz a hangja (kicsit mintha fiatalabb lenne a koránál). Vörös haj, fura frizura, félszemű, és az övé a supersize-me kalapács, amiből a következő epizódban kapunk majd dögivel.

Végül szeretnék bocsánatot kérni Mirandától annak örömére, hogy ő is ördögűző lesz, amiért eddig szinte kizárólag SD fejeket raktam be róla a blogba, és nyilvánosan kinevettem és megaláztam, de hát egyszerűen annyira adta magát…anyhow bocsánat, Miranda! Ennek örömére most egy rendes képet rakok be róla. Hölgyeim, az alvás szépít! :D

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.