×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Otome wa Boku ni Koishiteru 12. rész

2006.12.24. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 1621 olvasás
Takako sírni is tud.
Ők összejöttek.

"Szabad egy táncra?"
Kontra parti!
Onee-sama!!!

Újév.
Bálint nap.
Azért jól fog mutatni egy férfi személyi anyagában egy lányiskolában szerzett érettségi. :)

Visszautalva az előző blogbejegyzésemben írtakra, Takako végül sem betlit sem durchmarsot nem játszott a kezében tartott lapokkal. Kb. egy piros ultira volt jó parti nélkül. A partit az utolsó pillanatban Mariya még meg is kontrázta.

Szokásomhoz híven ennél jobban nem akarom elspoilerezni a befejező részt ami jelen esetben nem az utolsó, mivel lesz még egy 13. OVA epizódja az utolsó DVD-n sok hónap múlva. De azt még elárulom, hogy alakult egy igazi yuri páros is ebben a pszeudo-yuri animében. Mizuho két osztálytársa Michiko és Kei jól láthatóan összejöttek, a táncmulatságon látott testbeszédükből egyértelmű, hogy mit fognak utána csinálni este a kollégiumi szobájukban, hehe.

Összességében a Yukari epizód kivételével minden percét nagyon élveztem az Otome wa boku ni koishiteru-nak, az én értékrendemben mindenképpen az év legjobb animéi között van, a Higurashi no naku koro ni és a Tonagura! mellett.

A jövőről szólva pedig, a Dai Mahou Touge 7-8. része valamikor február 23-a környékén várható, a januárban induló szezonból pedig a Hidamari Sketch-et néztem ki blogmatériának.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.