×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Ayakashi Ayashi 13. rész

2007.01.08. | írta: mufurc | téma: Ayakashi Ayashi | 2019 olvasás
Yoshiwara
Kawanabe Kyousai
kivételesen van pénz... xD;;;

"Te vagy itt a legnépszerűbb!" xD Sztem Saizou nem akarta ezt tudni.
"Bácsi, meséljen nekem! *o*)"
Genbatsu és a sajátos szállítási módszerei...

Ide is, Abi! Nekem is van cicám!!
"Saizou-sama!" "Kawaii!!" :D
"Így se udvarolt még neked senki, mi?"

Nos, ez egy recap epizód volt, de mindenesetre volt benne néhány érdekesség... De előbb a három legfontosabb dolog az epizóddal kapcsolatban:

OMG OPENING!!
BISHOUNEN KITA----!!!
TAKAYAMA MINAMI??!!!!

Um, részletesebben... xD Szóval, van új karakterünk, méghozzá a történetünk idején 14 éves Kawanabe Kyousai (mindenkinek ajánlom, hogy nézzen utána a műveinek, mert valami egészen fantasztikus festő volt), akinek a hangját nem más, mint az isteni Takayama Minami adja... A Bones-nak ezzel sikerült elérnie, hogy történjen bármi, egy nézője biztosan lesz a sorozatnak (= én). Egyébként a shota nem az esetem, de anime!Kyousai... nos, maradjunk annyiban, hogy pretty, mint a sorozatban mindenki más. :D Szerepel az openingben, szóval remélhetőleg visszatérő karakter lesz.

Kawanabe (aki a történet idején még Shuuzaburou név alatt fut) épp Yoshiwarában múlatja az időt, boldogan, hogy a sógun, és vele minden fejes, lelépett Nikkou-ba sírt látogatni, így végre nincsenek a környezetében begyepesedett vénemberek. (Itt megereszt egy kifejezetten Dilandaus MWAHAHAHÁt, mire a gésák megállapítják, hogy valami nincs igazán rendben a sráccal. :D) Kawanabe meghallja, hogy a hölgyek meg akarnak látogatni egy másik, szintén itt partizó társaságot, úgyhogy elkíséri őket egy másik terembe, ahol az Ayashik buliznak... vagyis, Yuki piál, Genbatsu zenél és dőzsöl, Saizou-nak pedig épp kezd elege lenni abból, hogy a hölgyek úgy bánnak vele, mint egy aranyos állatkával. :D (Btw, hol van Abi? Őt nem engedték be? O_o) Kawanabét kicsit megdöbbenti a fura társaság (pedig figyelmeztették, hogy kicsit weirdók xD), de elvonja a figyelmét Tamahei (= oyabun), aki szintén az Ayashik körül szaglász - mint kiderül, már jó ideje. Némi meggyőzés után (ka-ching!) Tamahei belemegy, hogy elmesélje Kawanabénak, mit tud az Ayashikról.

Ééés recap, bár Tamahei mond pár érdekességet - pl. hogy a többiekkel ellentétben Abiról és Genbatsuról nem nagyon tudja, kicsodák. Genbatsu állítása szerint pap, de nem tudni, hol... ugyanakkor "mellékállásban" tokorotent árul az utcán, a maga egészen... ééérdekes... módján. (Érdekesség és talán összefügg ezzel, hogy amikor Yuki egy korábbi részben talpnyaló hivatalnoknak nevezte Hou-chant, mintha Genbatsu vette volna magára a sértést...) Abi állítása szerint egy hegyi törzs tagja, de Tamahei szerint a hegyi és tengeri törzsek tagjai elkerülik a városokat, úgyhogy Abinak már az ittléte is gyanús. Hmmm.... vajon akkor Abi és Genbatsu hazudnának? Lehet hogy kémek vagy valami... Mindenesetre, Abi mellékállásban macskákat bolhátlanít. *facepalm* XDDD

Kawanabe Atoruról is kérdezi Tamaheit, de ő nem tud róla semmit. Így aztán Kawanabe magához hívatja a lányt, és közli vele, hogy tudja, hogy más országból származik, egyébként pedig még sosem látott olyan gyönyörű lányt, mint Atoru. Eközben felskicceli Atoru portréját. Awww, romantikus~ (De én akkor is AtoruxSaizou-t akarok. Olyan aranyosak lennének~~)

És ennyi a lényeg. Mivel ez már a második szezon, új opening és ending is van... Az openingben azért vicces a sok kúlos pózolás meg egyéb, mikor pont ez az epizód tette egyértelművé, hogy a főszereplők közül mindenki a dorkitisz valamilyen formájában szenved. xD De nem szólok semmit, mert a vége olyan szintű MOE, hogy... nagyon. xD;; Mármint, Yuki, kibontott hajjal, félpucéran, megtépve, könnyezve.... húú.... xD Kösz Bones, hogy mostanában sokat gondoltok a magamfajtára! ^o^)/ Értékelem, nagyon értékelem. :D (Mit szólnátok legközelebb egy kis AbixYuki hot yaoi eksönhöz? xD~)

Az új ending annyira nem jön be (Atoru aranyos, de Saizou sokkal aranyosabb! persze nyilván Atoru lesz a főbb szereplő kettejük közül), de az "Atoru+Umashichi special" eléggé az FMA harmadik endingjét juttatja eszembe (Winry+kutyus special)... Ami azt illeti, az opening vége meg az FMA második openingjét idézi (Yuki+kezét nyújtó Atoru + szivárvány).

Egyébként ahogy elnézem, sokan meglepődtek azon, hogy Saizou mostanában gyakorlatilag comic relief lett... Szerintem annyira nem nagy váltás. Mármint, oké, végigangstelt három epizódot, de azért ne felejtsük el, hogy a legelső jelenetében hasravágódott a mocskos sárban... :D és később is többször volt comic relief. Egyébként is, Saizou annyira cute! *_* Mi a baj azzal, ha még aranyosabbá teszik? :D

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.