×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

D.Gray-Man 21. rész

2007.03.15. | írta: zdanee | téma: D.Gray-Man | 3957 olvasás
Kuro-chan nagyapó
Kiszívom a véredet!

Mától csak Mizót iszom!
Oowwwiiie...WTF?!
Yer pwned!

Fél kézzel hárított lefejezés
Mana okairi!
Az új szem.

A kastély ablakából Eriade figyeli a fiúk ténykedését leplezetlen ellenszenvvel. Allen és Rabi kiássák a furcsa sírokat és a koporsókban valóban akumák fekszenek. Allen szerint meg kéne próbálni békésen rendezni a félreértéseket, hiszen láthatóan a vámpír nehogy nem akuma, de valószínűleg éppen ördögűző. Beszélgetésüket az említett személy zavarja meg. Eriade egyenesen Alyster Crowleyhoz ment, elpanaszolta, hogy a behatolók bántották őt, ráadásul kipusztították a nagyapja virágait. Felajánlja a vérét a vámpírnak, aki, hogy a vérből nyert erejével megvédje szerelmét, elfogadja az áldozatot.

Az udvaron Crowley egyetlen csapással kispadra küldi Rabit. Allen tovább bírja a verést, de folyamatos hátrálásra kényszerül, és közben próbálja meggyőzni a feldühödött házigazdát arról, hogy ő és a vámpír egy vérből valók: ördögűzők. Crowley megharapja Allent, de kiköpi a vérét, keserű, azonban számára ez éppen azt bizonyítja, hogy a fiú egy szörnyeteg. Egy támadással átküldi Allent a várfalon, de nincs ideje üldözőbe venni, Rabi visszanyeri az eszméletét, és nem fogja vissza magát, a kalapácsának „kettes szintjével” megpörköli Crowleyt.

Allen az ütéstől kábultan bolyong a kastély folyosóin, a falnak támaszkodva véletlen megnyom egy titkos szobát rejtő gombot és beesik. A falon torz árnyék látszik, de a könyvszekrény mögül Eriade lép elő. A nő rátámad, de Allen nem védekezik, amint lassan elveszíti az eszméletét, csak azt hajtogatja, hogy nem akar ártani neki és a mesterének, hiszen Crowley is ördögűző. Mint azt mostanra valószínűleg mindenki kitalálta, Eriade egy akuma, több sem kell neki, hogy Allennek essen, mint a kilátás, hogy az idegenek beszervezik szerelmét a Rendbe. Ha megölné Allent, és a fejét egy karón a vár fokára tűzné, talán többé senki nem háborgatná őt és Crowleyt, így egy fejszével neki is áll a magatehetetlen fiú lefejezésének, azonban Allen antiakuma fegyvere önműködően közbelép.

Allen álmot lát. Mana hangja szól a sötétben: „Visszatértem, Allen! És visszatért a sötétség! Merülj el még mélyebben ebben a fekete és fehér világban, és látni engedem!”
Allen elátkozott szeme ismét lát, és új formát vesz fel. Most, hogy már a fiú számára is nyilvánvaló Eriade miléte, van oka felvenni a kesztyűt.

Hozzászólások:
Bocsi , de nem Rabi hanem Lavi .............. asszem de nem biztos
#1 | 2009.04.08. | írta: Rebeka-chan
Hozzászólás írásához jelentkezz be.