×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Dai Mahou Touge 7-8

2007.03.19. | írta: paTKany | téma: Dai Mahou Touge | 1239 olvasás
Alien vs. Anego
Punie lovashadserege...
...és Anego reakciója a lovasok látványára.

Paya a keleti fronton
Delicious CAKE. Must EAT.
D-cup Pyun és Potaru

Punieval szemben nincs olyan fogalom, hogy túlerő.
Hosszú comb ide, nagy mellek oda, a tócsa a meccs végén ezúttal is meglett. :)
Az Onee-tama elleni támadásért pedig bünti jár.

Sportfesztivált rendeztek Punie iskolájában, sőt mi több, Punie volt megbízva a diákok oldaláról a lebonyolítással. Nem túl kecsegtető kilátások...

Anego gyanakodott is mindenféle csapdára, de meglepetésére semmi csapda nem volt és flottul ment minden. Eeeeiigen flottul ment minden egészen addig ameddig sikerült elaltatni Anego gyanakvását, aztán jöhetett a durvulás és az újabb filmparódiák. Ez utóbbiak közül sajnos most csak az Alient sikerült kiszúrnom, még az elejéről amikor Anego csapdákra gyanakodott. A durvulás alatt bemutatott történelmi-háborús film klisék nem emlékeztettek olyan filmekre amiket láttam. Nade, hogy a lényegre térjek, mi is volt ez a durvulás? Ugye az ilyen japán iskolai sportnapok állandó része a lovasjáték amelynek során három ember (ők a ló) tart egy negyediket (ő a lovas). Minden lovas fején van egy csapata színével ellátott szalag, és ezt kell megszerezni az ellenfél lovasaitól, úgy hogy közben a saját épségben megmaradjon. Az egyik oldalon Anego és bandája állt fel hagyományos módon, a másik oldalon meg Punie alakulata, de Punie kicsit szabadon értelmezte a szabályokat, ami abban merült ki, hogy minden embere alá igazi lovat adott és lándzsát a kezükbe.

FAIR PLAY FTW!

Látszólag könnyű dolga lett volna Punie-nak, de ahogy a háborús sztorikban szokás akadt néhány fordulat a csata közben, amiről Pyun, Potaru és Paya-tan gondoskodtak. Pyun és Potaru természetesen azt mutatták be, hogy hogyan kell csata közben árulást végrehajtani. Payáról már a korábbi részekben kiderült, hogy végigharcolta a vietnami háborút ezért vannak harci tapasztalatai, ami viszont újdonság volt, hogy nem csak Vietnamban szolgált, hanem harcolt a keleti fronton is a második világháborúban. GAR.

A 8. rész pedig azoknak az animéknek állított emléket amelyekben abnormálisan nagy mellű nők rugdosnak szét mindenféle rosszarcú egyént. Az egész abból indult ki, hogy Pyun és Potaru megettek valami varázssütit amitől felnőtté, egészpontosan nagymellű, hosszúcombú bombázóvá váltak. Ebben a formájukban pedig úgy gondolták, hogy könnyű lesz legyőzniük Punie-t a nővérüket. Rosszul gondolták...

Eddig minden Dai Mahou Touge rész lement a TV-ben, de ez volt az első amelyiket komolyan meg kellett cenzúrázni ahhoz, hogy képernyőre kerüljön. Három olyan jelenet is volt (egy a lovasroham közben, kettő pedig a verekedés közben) amelyet nem akartak megmutatni, ezekkel meg kell várni a DVD verziót. Meg azért is meg kell várni, hogy megtudjuk azt, hogy ez a kettő egyben az utolsó kettő része volt a sorozatnak vagy lesz-e még folytatás. Amennyiben nem lesz akkor majd a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2. szezonja fogja felváltani a Dai Mahou Touge helyét OVA-k terén itt a blogban.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.