×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Sky Girls 19. rész

2008.01.03. | írta: paTKany | téma: Sky Girls | 2583 olvasás
Az előző rész féregtámadása az élelmiszerraktárban végezte a legnagyobb pusztítást.
Nem csoda, hogy Ryouhei és Ranko dühösek voltak az adag láttán.
Annyira aranyos amikor elpirul.

FUCKING STUPID.
Elise-re külön főz a szakács.
OPPAI! OPPAI! - azért nem feledkeztek el a fanserviceről sem.

Weapons of Raid Machine = W.O.R.M.
Aisha a múltban.
És Aisha a jelenben, a fedélzeten.

Egy újabb bejegyzéssel gyarapodott az animékben látható butaságok listája. Halászhálót rögzíteni torpedókhoz és ezt sonic diverrel célbajuttatni halászati célból ... nem is tudom, hogy miért nem szabadalmaztatta ezt a zseniális újítást még senki? MacGyver pirulna szégyenében, ha ezt látná...

Azért a történet is haladt egy nagyot, miután a legénység élelmezési problémáját megoldották: Prof. Krishnam volt az aki kifejlesztette a nanogépeket, gyógyíthatatlan betegségekkel szembeni küzdelemre. A prof. nanorobotjai beépültek az emberi testbe és leküzdötték a betegségeket. Nem igazán értettem a magyarázatot, az Ayako fansub meg olyan amilyen, de a lényeg a, hogy találmány túlnőtt a feltalálóján. Egyes nanogépek organizmusokká fejlődtek és végül az egész bolygót tekintették egyetlen élő egységnek amit meg kell védeni a betegségektől. Azt meg már egy óvodás is tudja, hogyha a föld egy élőlény akkor a rákos sejt rajta az ember. :)

Mindezt a hajó legújabb lakója Aisha múltján keresztül ismerhettük meg. Aisha még pelenkás korában gyógyíthatlan halálos betegségben szenvedett, ezért az apja prof. Krishnam rajta próbálta ki elsőként a nanorobotjait. Aisha felépült, de olyan előrehaladott állapotban volt anno a betegsége, hogy a nanogépeknek be kellett épülnie a szervezete minden szövetébe. Aisha tehát egy félig emberből-félig nanogépekből álló mutáns, és az ő testének a vizsgálata vezetett el a Sonic Diverek megépítéséhez.

Na de sok a tudományos hablaty. A lényeg, hogy a férgek (vagyis a Weapons of Raid Machine) nem valami idegen civilizáció lényei, hanem az emberi tevékenység termékei.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.