×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kaitou Tenshi Twin Angel 1. rész

2008.08.07. | írta: paTKany | téma: Kaitou Tenshi Twin Angel | 1984 olvasás
Blue Angel a Red Angel karjaiban.
Megjött "Tuxedo Mask" is tuxedo nélkül. :)
Egy dfc és egy oppai. Jól kiegészítik egymást.

快盗天使ツインエンジェル
Mmmm, cseresznye...
Elég kis adagot kaptak vacsorára.

Yuri subtle, yuri subtle, yuri subtle ... yuri subtle, valaki állítson le. :)
Három könyökkel én is jó lennék félkarú rablóban.
Amikor a négy dimenziós gróf valakinek a szemébe néz akkor ő valami egészen mást lát, mint amit a szemüvege tükröz.

Igen még egy pacsinkó/félkarú rabló játékból is születhet anime...

...nade ez kit érdekel, tőlem akár mosóporreklámból is készülhetne ha Tamura Yukari és Noto Mamiko kölcsönzi a főszereplők hangját, ahogy történt ezúttal. Ráadásul mindezt yuri felhangokkal ami mindig jelen van olyankor amikor magical girlök párban tevékenykednek. Nekem ennyi elég is volt hozzá hogy eladja magát ez az anime.
Tamura Yukari azt a kislányhangját vette elő a szerephez amit a Nanohában vagy a Moetanban hallhattunk, Noto Mamiko meg a szokásos Noto kawaii-yo Noto. Moe~ overload...

A történetről röviden annyit, hogy Minnadzuki Haruka és Kannadzuki Aoi éjjelenként Red Angel és Blue Angel néven műkincslopással és csempészéssel foglalkozó bűnözőket gátolnak meg sötét céljaik megvalósításában. Minden jól megy egészen addig amíg fel nem tűnik a színen egy szuperbűnöző aki magát Négydimenziós Grófnak nevezi. A gróf Haruka és Aoi iskolájának jelképét egy angyalszobrot vesz célba amit levélben előre is jelez. A lányok ugyan látszólag felkészülten várják a grófot, de rövidesen kiderül, hogy a gróf nem csak a szobrot akarja, hanem a két lánnyal is le akar számolni. Ráadásul a nevében a négy dimenziós szó szerint értendő...

Jutott még a sztoriba egy bishounen is, aki a Sailor Moon Mamorujának tökéletes paródiája lett, legalábbis én nem bírtam röhögés nélkül ránézni.

Nagyon jól be lett építve az animébe a minden félkarú rabló alapelemének számító cseresznye, különösen az iskolai egyenruhán tetszett.

Második rész majd (talán?) szeptemberben.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.