×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Ramen Daisuki Koizumi-san 9. rész

2018.03.03. | írta: paTKany | téma: Ramen Daisuki Koizumi-san | 4260 olvasás
A 9. rész ismét három részre lett bontva. Először Koizumi-san szólóban megmászta a Tsukubasan-t és közben elfogyaszotta a "kemping" rámenjét. Külön +100 pont a zenei rendezőnek, hogy sramlizenét tett be a piknik alá betétnek, hogy véletlenül se tűnjön serious businessnek az, hogy Koizumi-san a hegyoldalban főz ráment.
A középső harmadban Misa öccse Nakamura "Butayarou" Kenta evett versenyt Koizumi-sannal. Sör és virsli helyett természetesen butayarou ráment fogyasztottak. Persze Koizumi-san nyert, ráadásul ő extranagy adagot kért, míg Kenta csak simán nagyot.
A befejező harmadban pedig Misát vitte kísértésbe azzal Koizumi-san, hogy bevezette a disznózsíros rámen élvezetébe. Egész pontosan a seabura (背脂) rámenre kattantak rá, amihez a sertés hátáról lefejtett zsírt használják.

---

Kép: random junkfood 2
Google: utcakép hozzá

Volt már róla szó ebben az animében is, hogy vannak konbinik ahol helyben is el lehet fogyasztani a megvásárolt ételt. Na ez az országúti kereszteződésben álló ampm ahol a képen láthetó spagettit ettem is egy ilyen kombini volt.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.