×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Ramen Daisuki Koizumi-san 10. rész

2018.03.10. | írta: paTKany | téma: Ramen Daisuki Koizumi-san | 4272 olvasás
Yuu-nál kezdenek kicsengetni, két kötet stalker naplója van már Koizumi-sanról, és közel volt ahhoz yandere módon támadjon a saját bátyjára csak azért, mert az említett rá mert nézni Koizumi-sanra. Bátyus életét az mentette meg, hogy aszexuális és a rámen érdekelte nem a szőke bishoujo. Így az erőszak elmaradt és mindhárman el tudták fogyasztani a szusival kombózott tenger gyümölcsei ráment.
Koizumi-san Yuu próbálkozásait mindig leszereli, a rész második felében viszont ezúttal Jun hívta meg őt (plusz Yuu-t és Misát természetesen) ebédre. Koizumi-san kivételesen belement a dologba azért, mert Jun (egész pontosan Jun anyukája) fizetett mindenkinek és korlát sem volt a fogyasztásra. Koizumi-san természetesen végigette az egész rámen étlapot...

---

Az Asakusa epizódnál már szóltam két szót a Skytree-ről annak kapcsán, hogy a Sumida partjáról kiválóan fotózható, de mivel fogyasztottam is ott, ezért elfér róla itt még két mondat.

Skytree Cafe 350: link
Amit ott kapni: kép

Ahogy a képen is látható 450¥ a fagyi és 500¥ a kapuccsinó, ha az emberfia 350 méter magasban akarja fogyasztani. Szóval emiatt nem érdemes felkeresni a Tokyo Skytree-t, a kilátás sem különösebben változatos nappal (hatalmas mennyiségű "apró" betonkocka az egész látóhatár), úgy kell keresgélni az érdekes dolgokat. Ami miatt viszont érdemes egyszer felkeresni a helyet az az éjszakai kilátás (már ha sikerül úgy időzíteni a sorbanállást, hogy sötétedés után kerüljön az ember sorra, de még ne az orra előtt zárják be aznapra a kaput), az ajándékbolt, és az épület maga kivülről, ahogy említettem volt pár sorral feljebb.
Az ajándékbolt azért, mert még Japán mércével mérve is nagyon igényesen van összeállítva a választéka, ugyan drága, de nem annyira mint a kávé, plusz Sorakara-chan kifejezetten egyedi és cute mascot.
Az éjszakai kilátást meg nem hiszem, hogy nagyon részletezni kellene, kb. minden vasbetonból épült nagyvárosnak a sötétedés utáni skyline adja a romantikáját.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.