×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Ramen Daisuki Koizumi-san 12. rész

2018.03.25. | írta: paTKany | téma: Ramen Daisuki Koizumi-san | 4055 olvasás
Az utolsó rész első fele Nagoyában játszódott. Koizumi-san azért szállt le a hazafelé tartó vonatról, mert megkívánta az ottani ráment is, egy nappal később Yuu meg azért, mert LegolasKoizumi-visionban észrevette egy pillantra a szenvedélye tárgyát a vonatablakból. Persze szokás szerint ész nélkül cselekedett, úgyhogy majdnem ottragadt Nagoyában egy darab ötszázjenes pénzérmével a tárcájában. De ezúttal kivételes szerencse érte Yuu-t azzal, hogy Koizumi-san is ugyanabba az olcsó étterembe tért be sokadik rámenjére ahol Yuu szándékozott elkölteni azt az 500-ast. Koizumi-san ráadásul egészen jókedvében lehetett, mert nemcsak a hazaútra szoló vonatjeggyel segítette ki Yuu-t, hanem még meg is hívta a nagoyai rámen túrája hátralevő részére. Sőt végül Yuu megkapta a hőn áhított kontakt címét is Koizumi-sannak (Junnak és Misának már meglett a korábbi részekben). Hepiend.
A rész második fele pedig azzal foglalkozott, hogy milyen az amikor Koizumi-san két hétig nem ehet ráment és kijönnek rajta az elvonási tünetek. Scary.

---

Kép: ebéd
Google: belső nézet

A képen látható egytálétel neve butadon (ぶた丼) abból is a tojásos fajta. Egy Butawo (ぶたを) nevű helyen ettem a LaLaPort Toyosu bevásárlóközpont food courtjában, ahova amúgy a Nanoha Movie 1st 4DX verziójának megtekintése céljából látogattam el.
Egy bajom van ezekkel a ...don ételekkel, ennyi japán módra elkészített rizst nem bírok egyszerre megenni, nem számít mennyi feltétet adnak hozzá.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.