×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kage Kara Mamoru 10. rész

2006.03.23. | írta: paTKany | téma: Kage Kara Mamoru | 2105 olvasás
Hogy lehet ekkora vigyorral földet túrni? :)
Airi - még telefonon keresztül sem hagy szóhoz jutni.
A papucs ami félrevezette Mamo-kunt

Majdnem összejött...
...de csak MAJDNEM.
:DDD

Kooooowaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mit is csináltok ti itt ketten?
♢_♢

A hülyeség határtalan, főleg egy olyan személy esetében, mint Yuuna, aki képes volt elfelejteni, hogy miért is ásta azt a kráter méretű gödröt az udvaron...

A részleteket nagyon nem értettem, de a lényege kb. az volt, hogy egy afro szamuráj valamikor a környéken rejtette el az összes aranyát, és Yuuna is nekiállt kincset keresni. Talált is egy ajtót, de Mamoru megígértette vele, hogy nem megy be oda.

Később Mamoru rájött, hogy a fogantyú amivel a földalatti ajtót nyitották, színaranyból van ezért nekiállt nyomozni. Először Airit hivta fel (pechjére), így kénytelen volt meghallgatni egy hosszú Airi monológot aminek a végén csak annyit tudott meg, hogy Tsubaki többet tud a történelemről. :) Következett tehát Tsubaki akit a lakásán látogatott meg. Itt egy nagyon vicces teaszertartás termoszból jelenet alatt meghallgathatta az afro és az aranya történetét.

Mire hazaért az anyja már várta a hírrel, hogy Yuuna eltűnt. Persze Mamoru egyből arra gondolt, hogy Yuuna bement a járatba és ezt a feltételezését erősítette a helyszínen talált banán mintájú papucs és egy zseblámpa is. Sajnos Burumaru ezúttal sem segíthetett neki, mert benáthásodott és elment a szaglása, ezért ellátogatott Yamaméhez, hogy kölcsönkérje az előző részben megismert Miminosukét, de Miminosuke is lázas volt. (Közben volt egy aranyos Yamame-daydreaming jelenet is.)

Maradt tehát Hotaru, de neki mint kiderült nincs nindzsa állatkája, viszont volt valami tekercsre vésett titkos technikája ami tökéletes megérzőképeséggel ruházza fel az embert (神声術 - shinsei jutsu - isteni hang technika vagy valami ilyesmi). Persze Hotaru csak azért vetette be, hogy amíg Mamoru szédeleg a homlokérintésétől addig ő egy csókot lopjon tőle. Ügyes kislány. Később kiderült, hogy a shinsei jutsu nem azt súgja meg a földalatti labirintus bejárása közben, hogy hol van Yuuna, hanem azt, hogy hol van az arany, de Mamorut nem az arany érdekelte. És Hotarut sem, borzasztó aranyos hangon játszotta el azt, hogy fél a sötétben, hogy ezzel az ürüggyel rácsimpaszkodhasson Mamorura. Nagyon ügyes kislány. De ezt már Yamame és Tsubaki nem nézték jó szemmel akik közben odaértek a helyszínre, mert furcsállották Mamoru korábbi kérdezősködését...

És hogy hol volt mindeközben Yuuna? (.:running gag alert:.) Természetesen a WC-n. :)

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.