×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Binchou-tan 7. rész

2006.03.24. | írta: paTKany | téma: Binchou-tan | 1997 olvasás
...és PUKK!
Egy egész fészernyi van már lyukas medencéből. :)

Ha ilyen hajam lenne én bizony felnyitnám vele azt a csatornafedőt azért a 2 yenesért. :)
Ren-tan a mokugyoval, Chiku-tan a taikoval volt elfoglalva


Ez a rész úgymond két félrészből állt. Az epizód első felében megismerkedhettünk Aroével (?vagy inkább Aloe, de egyelőre maradok az Aroénél, mert az aloét a japán katakanával írja) akinek növény génjei is vannak, mert nem tud meglenni víz nélkül és a haja pont olyan szúrós és tömör, mint az aloe levelei. Szerencsétlenke éppen a sokadik felfújható gumimedencéjét szúrta ki éppen.

Így medence hiányában kénytelen volt elmenni a városi fűrdőbe, de ott se szegődött mellé a szerencse, mert a belépőjegy árát a pénztár előtt sikeresen beleejtette a csatornanyílásba. Mindezek tetejébe amikor hazafelé szédelgett elhaló mizu, mizu-t mondogatva Chiku-tan tévedésből szakéval locsolta meg. Peches egy napja volt. :)

Az a szerencse ami elpártolt Aroétől, az segítette viszont Ren-tant a legjobb hely megszerzésében a fesztiválra. És ezzel el is érkeztünk a rész második feléhez, ami maga a natsumatsuri volt. Chiku-tan és Chikurin végig élvezte, Ren-tan is hiszen egész nap játszhatott a mokugyo-n, Binchou-tan viszont csak a legvégére ért oda a munkából, de azért a tüzijátékot már ő is látta és még ramune-t is ihatott.

Hozzászólások:
Chiku-rin nagyon aranyos, ahogy a dobolástól hátrahátra dőlöget!!! ^^
#1 | 2007.01.04. | írta: novalisk
Hozzászólás írásához jelentkezz be.