×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kage Kara Mamoru 11-12

2006.03.26. | írta: paTKany | téma: Kage Kara Mamoru | 2014 olvasás
Még Sakurako-san is nekiállt levelet írni. :)
Airi házimozija
Yuuna szerelmeslevele

A Kagemori klán főnöke
...anata wa Mamo-kun ja nai.

Szerencsétlen kutya, csúnyán elkapták. :(
az ál-Mamoru akcióban
THE END

Dupla résszel búcsúzott tőlünk a Kage Kara Mamoru! Mivel nem kenyerem a sorozatok befejezéseinek lelövése (még akkor se lenne az, ha senki se olvasná ezt a blogot :) ezért megpróbálom csak az alapszituációt felvázolni.

Az egész egy ártalmatlan szerelmeslevél-író versennyel kezdődött. Természetesen Yuuna és a többi lány is benevezett. Mamoru meg abban a dologban teljes mértékig hasonlít a többi haremlead-re, hogy vaknak látszik az őt körülvevő nők érzelmeire. Ez az egész azt eredményezte, hogy Yuuna sírva elfutott miután megpróbálta odaadni a levelet Mamorunak. Na ebben az idegállapotban még egy autó is elütötte Yuunát, úgyhogy a Kagemori klán leváltotta Mamorut a Yuuna megvédésével kapcsolatos feladatairól. Ezt az alkalmat pedig kihasználta a klánon belüli összeesküvők csoportja arra, hogy a saját emberük kerüljön Mamoru helyére...

Pár megjegyzést azért fűznék ehhez a két részhez is:
1. Yuuna szürreális szerelmes levele aminek a központi témája a banán volt, nagyon érdekes megszólítással indított. Ahelyett, hogy azt írta volna, hogy 愛しいあなたへ (itoshii anata he ~ Drága egyetlenemnek!) azt vetette a papírra, hogy 変しいあなたへ (henshii anata he ~ Te furcsa neked!). Nem csoda, hogy megnyerte vele a szerelmeslevél-író versenyt. :)))

2. Mint amatőr házimozis érdeklődéssel figyelem azt amikor házimozi rendszerek tűnnek fel animékben. Ezért figyeltem fel arra, hogy Airi abnormális méretű plazma megjelenítője olyan kikapcsolási jelenséget produkált mintha katódsugárcsöves lenne. :)
És ha már így elővezettem ezt a témát, a legjobb házimozi amit eddig animében láttam az Tomoyo Daidoujinak volt a Cardcaptor Sakurában. 3 csöves "state of the art" CRT projektor, olyasmi amiért még manapság is többmillió forintot elkérnek darabonként. Aztán képes volt ezen a rendszeren csak a saját kommersz kézikamerájával felvett videókat nézegetni. :)

Nem ehhez a két részhez kapcsolódik, de a héten kijött a sorozat OST-je is. Legnagyobb sajnálatomra a Banana Song nem volt rajta. Kár érte. :(

Véget ért hát a Kage Kara Mamoru, hogy helyette az áprilisban induló szezonból mit fogok blogolni még nem tudom. Majd az első részek alapján eldöntöm. A két fő esélyes amúgy a Yume tsukai és a Higurashi no naku koro ni.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.