×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Binchou-tan 10. rész

2006.04.11. | írta: paTKany | téma: Binchou-tan | 1632 olvasás
Őszire fordult az idő
Mókus-san közeli
Hányféle gombát látsz a képen?

Remélem azért gombaszakértő látta őket, mielőtt áruba lettek bocsátva :)
Aroe akkorát bukott a földböl kiálló édesburgonyában, hogy a tankönyvei ütötték a másodikat a buksiján
Random naplemente screenshot

Itadakimasu
Kunugi-tan még ennek az egyszerű éteknek is megadja a módját
O_O Jééééé, van endingje is? :)

Hehe...

Szóval az előző bejegyzésben írt egy időre búcsúzásból végül a két napos verzió lett. Az MBS tévécsatorna ugyanis folytatta. Ez annyiból is érdekes volt, hogy mivel eddig csak TBS rawot illetve TBS rawból készült fansubot láttam meglepetés erejével ért, hogy van ending animációja is a sorozatnak. Így jár az aki, mindent első kézből akar megnézni, van amikor a második vagy a harmadik a jobb.

Binchou-tan gombát szedett az erdőben, majd megpróbálta valami használhatóbbra cserélni a városi parkban. Egy zsák édesburgonyát kapott érte cserébe...

Mivel ekkora mennyiségről úgy érezte, hogy neki sok, adott egyet belőle Kunugi-tannak, egyet Saji-nak és egyet Chiku-tannak, de még ígyis sok maradt pedig Saji el is ásta félig az övét. Chiku-tan viszont kitalálta, hogy menjenek el Ren-tanhoz, egyrészt mert ott meg tudják sütni, másrészt akkor tudnak adni Ren-tannak is belőle. Okos. Saji elásott édesburgonyájába később Aroe botlott bele így jutott neki is egy. Így történt meg az, hogy végül mindenki édesburgonyát evett. Aroe otthon az anyukájával, Kunugi-tan a kastély kertjében flancos terített asztalnál, Binchou-tan, Chiku-tan és Ren-tan pedig a templom udvarán az összesöpört avarból rögtönzött tüzecske mellett.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.