×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Innocent Venus 10. rész

2006.10.12. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 3216 olvasás
aww, Hijin féltékeny~
evil picobishi hakken!
awww, romantikus~ (mé' nem Jin, dammit)

Nos igen, elárultam az országot. És magának mi köze hozzá, miniszter úr?
uwaaahhh :o~~~~~~~~~~@
MUAHAHAHAHAHA!

a powerup mehetne könnyedebben is...
Ez csodálatos... csodálatos, Jou! *fapfapfap*
Naiv idióták vagytok, de ezért szeretlek titeket. <3

Eeerm. Igen, sz'al kimaradt pár eléggé fontos epizód.... xD;;; A 7. epizód óta történtek röviden:

- black Jin kita~~~!! Jin-kun végre felfedte a valódi arcát: miután magától nem jutott semmire, elvitte Sanát a Phantomhoz, lépen szúrta Jou-t, átöltözött egyenruhába, és személyiséget váltott - azóta evil pszichopata (és jól áll neki). Továbbá, ő lett a Phantom parancsnokhelyettese, mivel...
- Leni átállt Torajiékhoz. :3 Ah, a szerelem ereje.
- Az Ishint elsüllyesztették. Aww. :(
- Sana kapott nagyon csini új ruhát, új frizurát, és egy új lovagot, Jou személyében. Fenébe, Jinnel sokkal szebbek voltak együtt. >_<
- jellemző, ezt elfelejtettem: a Gladiatorokról kiderül, hogy valójában direkt e célra kitenyésztett(? megcsinált? whatever) gyerekek idegrendszerét felhasználva működnek. Vagyis, a használójuk lényegében összekapcsolódik a gyerekekkel (vagy vmi efféle, technoblabla), akik harc közben persze rettegnek meg minden, ezért aztán hacsak a katona nem teljesen érzéketlen vadállat, vagy legalábbis afféle, egy idő után be fog kattanni, mint láttuk Rikivel a hetedik részben. Sz'al ezért sír Jou valójában. (Jin-kun meg azért nem sír, mer' ő eeevil.)

Szóval, ebben az epizódban megtudjuk, hogy Drake-ben nem csak a hadsereg, hanem a Phantom se bízhat meg - mint kiderül, összeszűrte a levet az USÁ-val (vagyis aminek a sztoriban az USA hívja magát), méghozzá a miniszterelnök tudtával és beleegyezésével. Hoppá.

Eközben Sana szenved - szeretne még egyszer találkozni Jinnel. No nem azért, mert hiányzik vagy valami, hanem mert meg akarja tudni az igazságot önmagáról. Mivel a lány láthatóan komolyan gondolja ezt, Jou megígéri neki, hogy elhozza Jint Sanához - Hijin ugyan gyanítja, hogy Sana leginkább arról akar meggyőződni, hogy Jin valóban elveszett-e számára, de hagyja, hogy Jou Jin után menjen.

A Phantom főhadiszállásán Jou találkozik Jinnel, és előadja neki Sana kívánságát... mire Jin váratlanul átmegy pszichopata mode-ba, és kiváló Dilandau-imitáció (torz vigyorok, kidülledő szemek, vinnyogó, pszicho vihogás, stb.) kíséretében közli Jou-val, hogy oké, ez jó vicc volt, de ő inkább azt akarja tudni, hol van Sana, és ha Jou nem mondja el, akkor íme, itt a Pszicho Osztag maradék három tagja, akik játszani szeretnének vele.

Amit Jin nem mond el Jou-nak, az az, hogy Jou Gladiatorába (amit segítőkészen a helyszínre állítottak, hogy Jou beleugorhasson - istenem, Jou tényleg rettentő naiv) beleszerelték azt az erősítőt, ami Riki bekattanását is okozta. Jou idegrendszere is overloadol, és a srác berzerkelni kezd... ami meglepő eredménnyel jár: Jou tökéletesen szinkronizálódik (yay magyar nyelv!) a Gladiatort működtető gyerekekkel, aminek köszönhetően brutál powerupon megy keresztül, és kb. félisteni képességekre tesz szert. Ezt látva Jin majd' elmegy a gyönyörtől (esküszöm azt vártam, nyalogatni meg csókolgatni kezdi a monitort), egészen addig, amíg Jou egy kicsit meg nem szorongatja a Gladiatorral (amikoris elájul).

Ekkor Steve is akcióba lép, és egy hirtelen döntéssel lehetőséget ad Jou-nak, hogy elmeneküljön Jinnel. Ennek érdekében megöli Kyoushirou-t (a késes srácot), aztán megöleti magát a megérkező speckó felszereléssel rendelkező katonákkal. Aww. :( Jou megszökik Jinnel, és sikeresen elviszi Sanához és a rá vigyázó Hijinhez, ám ekkor feltépődik a sebe, így nem tudja tovább használni a Gladiatort. Amikor azonban készül kiszállni, Sanának hirtelen feltűnik valami: Jou már nem könnyezik.

Végül Jin is magához tér, és megígéri, hogy ha Sanáék ennyire akarják, hát elmond mindent. ITT AZ IDEJE, DAMMIT.

Hozzászólás (0)

Innocent Venus 7. rész

2006.09.21. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 2584 olvasás
Nakahira Buichi - jézusom, már megint egy weirdo
*facepalm* Nem tudtam, mi hiányzik még ebből az animéből...
Hogyishívják-san, a kormányfő

Jou... AGGÓDIK Sanáért? O_O
Jin... DÜHÖS Jou-ra? O_O
GRRRRRRRRRRRRRRR.

szegény Sana
Leninek milyen jól áll a civil ruha.
késő~~ már késő~~~

OMG JOU BESZÉLT!!!! o_______O

OMG BEINDULT A TÖRTÉNET!!!! O_______o

xD;;

Anyway. Mint az előző részből is tudhatjuk, Jinék Satsumába tartanak Torajival - azért pont oda, mert amellett, hogy Torajinak jó kapcsolatai vannak ott, Satsuma egy kvázi autonóm területnek számít, ahol nincsenek falak, gazdag és szegény egymás mellett él, és úgy általában tej és méz folyik minden forrásból.

Satsuma határánál a hadsereg megpróbálja lekapcsolni Torajit és az Ishint, aminek egy kifejezetten kellemes és jól animált (bár nem túl hihető, de istenem) tengeri csata lesz az eredménye. Az Ishin fél perc alatt tönkrevágja a jelenlévő hajókat és repülőgépeket, majd meglóg, de mielőtt üldözni kezdhetnék, Satsuma polgármestere (? a helyi nagykutya), Nakahira Buichi bejelentkezik, hogy nohát, valami gond van netán? Az ő hiperszuper hajókból álló flottája épp a környéken gyakorlatozik, ha valami baj van, szívesen jön segíteni. A hadsereg persze inkább nem kér ebből.

Mint kiderül, Nakahira (aki persze Toraji és Chikura után egy újabb weirdo) már régóta bújtatja és segíti Torajiékat, így szívesen látja Jinéket is hatalmas, maid-infested kúriájában. Az első megálló persze egy jó forró fürdő, ahol megtudjuk, hogy Jou hátán egy nagy és randa sebhely van. (Jint miért nem láttuk pucéran? Dammit.) Nakahira próbálja rávenni Torajit, hogy maradjon, és álljon a hiperszuper hajókból álló flottájának élére, de Toraji ezt megtagadja, mondván ő csak egy kalóz, és nem foglalkozik ilyesmivel.

A fővárosban közben a hadsereg vezérkara képeket nézeget, amiket egy kém (mint később kiderül, a Phantom) küldött nekik Satsumából - a képeken Jinék és Toraji láthatóak. Láthatóan a sereg (ill. a kormány) casus bellit keres, hogy megtámadhassa és visszacsatolhassa Satsumát. Hát, most megtalálták, úgyhogy a hadiflottájuk egy része lehorgonyzik a satsumai öbölben.

Eközben Jin, Jou és Sana letelepednek egy zongora mellé (ebben az animében mindenhol van zongora? O_O). Jin "felhangolja" a zongorát, hogy pont annyira legyen hamis, mint Chikura házában, majd megkéri Sanát, hogy játssza el ismét azt a darabot. Sana nem akarja, de Jin kérésére végülis beadja a derekát. Természetesen ismét majdnem elájul, de az egyre elszántabb Jin most nem enged, és kéri (vagyis inkább követeli), hogy Sana játsszon. Jou egyre rosszallóbb tekintettel nézi a jelenetet, majd (talán életében először) rászól Jinre, hogy most már hagyja abba. Jin válasza egy "Pofa be", és végül Jou (egész biztosan életében először) saját kezűleg állítja meg a barátját. Míg ők ketten randán néznek egymásra, Sana leájul a székről.

Az orvos közli, hogy Sana állapota súlyos, és sürgősen kórházba kell szállítani. Jin és Jou úgy is tesznek, ám a Phantom pszicho-osztagának két tagja megtámadja őket. Eközben Kyoushirou egy aknát helyez el a hadsereg egyik flottájának hajóján, és felrobbantja azt, ezzel csetepatét szítva a sereg és a satsumai flotta között (mivel előbbiek azt hitték, az utóbbiak támadták meg őket). A zűrzavarban Jin és Jou elveszítik Sanát - Leni viszi el a kislányt egy helikopterrel. Kellemetlen.

Nos, ebben a részben elég sokminden történt... Jinről végképp kiderült, hogy van egy sötétebb oldala is, Jou-ról hogy nem teljesen vakon követi Jint, és ha a helyzet úgy hozza, képes ellenszegülni neki, Leniről pedig hogy bizony még mindig szerelmes Torajiba, és parancs vagy nem parancs - nem képes megölni. Hajaj.

Btw, érdekes kép a preview-ből:
<img src="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/aoianime/302.jpg" border="0">
Izé? :D;; (PMF! Yay!)

Hozzászólás (0)

Innocent Venus 6. rész

2006.09.16. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 2631 olvasás
ó, Sana biztosan csak elfáradt... ehehehe...
az ellenálló öt fogával és az életével lett szegényebb.
kereshettem volna hőmérőt is, de így sokkal romantikusabb, nem?

WHY HALLO THAR
Jou megint egy büdös szót nem szólt az egész epizódban. >___>
MOERO, MOEROOOOOO

aww, szegény szimpatikus ellenállók, kellett nekik szerepelni...
Toraji... ne engedd Jint az unokám közelébe, míg el nem múlt 16....
AAAAAAAAAAAAWWWW. <3

Hát, ebben az epizódban nem történt sok minden, legalábbis nem sok, amit nem láthattunk előre, dehát ezt az animét nem is az eredetisége és kiszámíthatatlansága miatt szeretjük. :D;; A nap jelenete természetesen Sana ágyánál zajlott le... Jin, te dög. xD Nem találtál hőmérőt, mi? xD (...waitaminute... *is shot*)

Persze a raburabu nem tart sokáig - először Gora zavarja meg (kezdem bírni, hogy folyton beszól Jinre és Sanára :D), aztán befut a Phatom pszicho osztaga is. Míg Chin-ran és Kyoushirou (= Tarot Guy és Knife Guy) behatolnak a házba, Steve és a nagydarab fazon Gladiatorokban várják az ellenállók támadását. Szokás szerint ismét Jou-ra hárul a támadók feltartóztatása, míg Jin meglép Sanával (és Gorával, aki fene tudja hogyan, de mindig felkerül a kamionra).

Chikura sensei is megjelenik a harctéren, személyesen felügyelve a balhét. Látván a két Gladiatort, zseniális ötlete támad: ott az a teljesen természetellenes pozícióban lévő szikladarab, ami, minő véletlen, pont Steve-ék fölött van... azt kell felhasználni! És mit ad isten, a terv sikerül is, az alábbi módon:

Ellenállók: *rakétavetővel belelőnek a sziklába*
Szikla: *zuhanni kezd*
Phantom: WTF! *elkezdenek lőni a sziklára*
Szikla: Wheee!!
Phantom: *SPLAT*

xDDDD Ennyit a Phantom elitjéről. Persze a Gladiatoroknak hála Steve-ék túlélik a sziklát, és néhány perc múlva kiirtják az ellenállókat.

Mindeközben Chin-ran és Kyoushirou megpróbálják levadászni Jinéket, sikertelenül: az elterelő hadművelet működött. Mire Chin-ran (a duó intelligensebb fele) rájön a turpisságra, Jin & Co. lelépnek a kamionnal. Chin-ran utánuk ered, míg Kyoushirou egy kézigránátot dob Jou-ra - nyilván naivan azt gondolta, hogy Jou kúlaurája nem elég erős ahhoz, hogy ezt kivédje. :D

Időközben megjelenik Leni is, és az egész Pszicho Osztag Sanáék nyomába ered. Ugyanezt teszi Jou is, aki, nyilván a kúlaura segítségével, megúszta a tőle kb. fél méterre történő gránátrobbanást, és sikeresen megtalálta a mecháját is. Jin felismeri, hogy üldözői túlerőben vannak, így Gorára bízza Sanát, és ő is beugrik a fehér mechába. A probléma csak annyi, hogy Gora nem kifejezetten hatékony védelem ellenséges Gladiatorok és egy morcos Chin-ran ellen, így Sana védelme végül az időközben befutó Jou-ra marad.

A szerencse viszont úgy tűnik, Jinék oldalán áll: a nagydarab Phantom-katona, Riki, aki már egy ideje furán érezte magát, hirtelen bekattan - úgy látszik, az idegei eddig bírták a Gladiatort. Hirtelen megjelenik egy helikopter, amin nem más, mint Toraji utazik. YAY TORAJI! <3 Azt hittem, nem látjuk az utolsó részekig! A Phantom tehát visszavonul, Jinék és Toraji pedig visszatérnek a romokban álló tanyára, ahol mindenki kellőképp kiangstelheti magát. Chikura utolsó szavaival Torajira bízza Sanát.

A Phantomnál sincs minden rendben: a Pszicho Osztag maradék tagjai nem veszik jó néven, hogy Drake a hátuk mögött vmiféle szerkezetet rakatott a Gladiatorokba, ami lényegében növeli a pilóták idegrendszerének terhelését. (Vagy vmi ilyesmi, technoblabla.) Drake ezt egy vállvonással elintézi - ha a fiúknak nem tetszik a dolog, bármikor lecserélheti őket. Kyoushirou, aki nyilván betegen feküdt otthon, mikor az észt osztogatták, megtámadja Drake-et, de persze sikertelenül. Ennek ellenére Drake megígéri, hogy kiveszi a szerkezetet a Gladiatorokból. Aha, persze, hiszi a piszi.

Chikura tanyáján Toraji közli Jinnel, hogy Satsuma tartományba viszi Sanát, ahol sok barátja és szövetségese van. Jinnek nem tetszik a dolog, mivel, ahogy Sana is rájön, Satsumából nem fogja tudni véghezvinni a bosszúját. De miután Sana közli, hogy ha Jin marad, akkor ő sem megy, Jin végül úgy dönt, hogy elfogadja Toraji ajánlatát. Mindeközben a kormány is megtudja, hogy Toraji életben van, és ők is bekapcsolódnak a játékba.

Mindenesetre az a bizonyos zongoradarab még mindig nagyon szép... Úgy tűnik, Jin rájött, mit rejthet, de a saját céljaira akarja felhasználni. Hm~

ETA
Oké, nem bírtam megállni, itt a két legzabább kép, amit a héten láttam, Tamakit leszámítva:
<img src="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/aoianime/s10.jpg" border="0"> <img src="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/aoianime/s23.jpg" border="0">

Hozzászólás (0)

Innocent Venus 5. rész

2006.08.26. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 2592 olvasás
őszintén - teljesen megértem Sana érzéseit. :D
Sana & papa~~~
Jin~!

Jou~!
egyenruha~! :O~
szamuráj~!

AAAWWWWW.
azért érdekes ez a morci arckifejezés...
szép volt az a darab, ami kiütötte Sanát... vajon az anime sajátja? Kicsit impresszionista stílusú...

Nos, ebben az epizódban nem volt semmi akció, de (talán épp ezért) több minden derült ki, mint az ez előtti négy részben együttvéve. Ráadásul volt sok Jin & Sana jelenet, sok jó shot Jinről és Jou-ról, kiváló zene, és néhol igencsak szép animáció... kell ennél több? :D No de lássuk az elejétől.

Drake, a Phantom nagykutyája, természetesen nem nagyon örül az előző epizódban bemutatott buktának, és ezt nem rejtegeti Leni és Steve elől. Míg Drake azon töri a fejét, hogy Toraji vajon egy bizonyos Satsuma szövetségese-e, Steve felteszi a kérdést: miért nem ölte meg Leni Torajit? Leni hazudik, Steve nem veszi be, de nem erőlteti a dolgot.

Mindeközben Jinék megérkeznek ahhoz a bizonyos Chikura Shuuzou-hoz, aki, mint kiderül, annak idején génkutatással foglalkozott, mielőtt úgy döntött, a rusztikus idillt választja helyette. (Komolyan... eddig kalózok, most önellátó kommunában élő ellenállók, akiket egy kvázi-szamuráj vezet. Wtf.... :D) Az is kiderül, hogy Chikura nem más, mint Sana nagyapja, anyai ágon, és jól ismerte Sana apját, akivel kollégák voltak. Dr. Nobuto valami übertopsecret Balkan Project nevű dolgon dolgozott (100%, hogy Sanának köze van ehhez), amire nem csak a Phantomnak, de külföldi hatalmaknak is fájt a foguk. Nobuto ezért úgy döntött, kicsempészi Sanát az országból valami biztonságosabb helyre. Jin, aki akkoriban a Phantomnál szolgált, felajánlotta neki, hogy majd ő elviszi Sanát az országból, még ha ez egyet is jelent a Phantom elárulásával. (Nobuto erre megkérdezte tőle: "Hát ezt is képes vagy megtenni a célodért?" Vajon milyen célra gondolt...) A Phantom persze megneszelte Nobuto tervét, és megölte a dokit... mondjuk, hogy Sanával mi történt, az nem tiszta, de mindenesetre úgy tűnik, Jin és Jou a Phantom orra elől rabolták el.

Ami Jint illeti... nos, az ő apja egy befolyásos Logos politikus volt, akit azonban az irigyei és ellenfelei kitúrtak a hatalomból, ezért öngyilkos lett. Jin nem tud megbocsátani azoknak, akik az apja halálát okozták, és bosszút akar állni rajtuk. Sana felajánlja a segítségét - tudja jól, hogy van valami titka, ami miatt üldözik, és ha ez a titok Jin segítségére lehet... De Jin biztosítja róla Sanát, hogy a dolognak nincs köze őhozzá. Ami csak azért fura, mert Jin korábban azt mondta Chikurának, hogy a Phantomot arra használta, hogy közel kerülhessen Nobutóhoz... és mi másért akarhatta ezt, ha nem a titkos projekt miatt, ami ki tudja, mire kell neki? Hm, hm. Chikura mindenesetre engedi, hogy Jin átnézze az ő és Nobuto kutatási feljegyzéseit, bár nem bízik Jinben. (Egyébként úgy tűnik, Sana egy picit bele van zúgva Jinbe... na nem mintha hibáztatnám. xD)

Ami Jou-t illeti, róla szokás szerint nem sok szó esik, bár a szótlanságával és közönyös viselkedésével sikerül ellenségévé tennie az ellenállók jó részét. :D Amikor aztán Gora (aki kihallgatta Jin és Sana beszélgetését) elújságolja neki a híreket, és megkérdezi, tudja-e, hogy Jin kin akar bosszút állni, Jou így válaszol: "Nem érdekel. Ha Jin benne van, én is benne vagyok. Ennyi." Hú. Vajon miért ennyire hűséges Jinhez? (Ohohoho~ xD) Nekem úgy tűnik, Jou egyszerűen csak örül, hogy végre valaki barátnak tekinti, és nem élő fegyvernek.

Chikura házában van egy zongora is (...ne kérdezzétek, mit keres ott), aminek Sana nagyon megörül. Jin is leül mellé egy négykezes erejéig - itt jegyezném meg, hogy ez az első anime (egyáltalán, rajzfilm), amit látok, amiben a kezek és az ujjak nem csak hogy úgy mozognak, ahogy kell, hanem a szereplők nagyjából a megfelelő billentyűket ütik le a megfelelő ütemben... gratula az animátoroknak.

Sanának hirtelen feltűnik, hogy a zongora kicsit el van hangolódva, ráadásul mindegyik húrja ugyanannyira, ami meglehetősen fura. Jin ezen elgondolkodva megkéri Sanát, hogy játsszon egy darabot, majd ő is beszáll... de annyira elmerül a gondolataiban, hogy nem veszi észre, amint Sana egyszer csak rosszul lesz és elájul. Hm... talán valami kód van elrejtve abban a zongoradarabban?

Whoa. Teh plot thickens! Kár, hogy a következő epizódot két hét múlva láthatjuk csak. -__- Fene a teniszbe.

Hozzászólás (0)

Innocent Venus 4. rész

2006.08.17. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 3562 olvasás
Nem. Tapizzuk. A. Mechát.
WAHAHAHAHAHA~ ^o^) Vidám a kalózélet!
Akarok egy ilyen mekát. Komolyan.

Segíts, Jin! Ez molesztál!!
Gotcha! :3
Hah, szárazföldi patkány, mit értesz te?

Genkisou ja nee ka, ore wa! ^o^)/
Ez túl cute ahhoz, hogy kihagyjam...
...ez meg túl pretty.......

Esküszöm, süket is vagyok és kezdek szenilis is lenni. Mint kiderült ebben az epizódban, a kalózkapitány neve nem Kouji, hanem Toraji... az előző részben is mondták egyszer, de akkor azt hittem, vmi becenév vagy vmi... de most hogy utánanéztem, látom, hogy a nevét Koujinak és Torajinak is lehet olvasni. =___=;; Whatever.

Mindenesetre, ez az epizód leginkább Torajiról szólt, mint bármi másról. A nyitójelenetekből kiderült, hogy annak idején az Ishin nevű hadihajó éles tesztelés közben egyszerűen eltűnt - a fedélzeten tartózkodó Shiba Torajival, a Phantom parancsnokhelyettesével együtt. Persze mindenki azt hitte, hogy a hajó végleg felszívódott, Toraji meg meghalt... de olybá tűnik, tévedtek. :3 Egyébként teljesen megértem Torajit, nekem is több kedvem lenne kalózosdit játszani, mint egész nap egy irodában poshadni... :D;;

De ez persze a múlt. A jelenben Jou éppen arra készül, hogy valahogyan kiszabadítsa Jint és Sanát. Ja, akit érdekel, hogy Jou miért sír harcok után:

Gora: Te bőgőmasina!
Jou: ...Bőgőmasina?
Gora: Úgy bizony! Mikor kibújtál abból az izéből, láttam, hogy folynak a könnyek a szemedből!
Jou: Ja, mindig az van, ha használom ezt [a mechát].

Hát úgy tűnik, őt magát nem érinti különösebben mélyen a dolog... xD

Apropó, mecha: úgy látszik, a Gladiatorok nem csak a szárazföldön übermechák, hanem víz alatt is, sőt, még vízen járni is tudnak. Komolyan. xD Oké, tényleg hülyén hangzik, és randa CG-ben van animálva, de azért valljuk be, tökjó ötlet. :D

Jou mindenesetre sikeresen feljut az Ishinre, és sikerül is kiszabadítania Jint, ám nem tudják, Sana hol lehet. Pechjükre Toraji is felkészült egy ilyen szituációra, így a két srác végülis csapdába kerül. Jou kihívja Torajit egy kis pofozkodásra, de elszámítja magát: a kapitány fél perc alatt elintézi. Hehe, ennyit Mr. Tökéletes Katonáról. :D;; Go Tora, go!! ( ^o^)/

Ebben a pillanatban befut a Phantom is (a vízen járó mechákkal), és kitör a csetepaté. Toraji meglepő módon elengedi Jint és Jou-t, miután a lelkükre köti, hogy vigyázzanak Sanára, és ne engedjék át a Phantomnak. Jinék ezután a szupermecháikban elkezdik szétrúgni az ellenfél hátsóját, de hamar kiderül, hogy nincs is annyira könnyű dolguk. Mindeközben az egyik Phantom katona (a kopasz) felismeri Torajit mint Shiba ex-parancsnokhelyettest. Kérdésére, hogy hát árulóvá lett-e Shiba, a kapitány egy lelkes igennel válaszol. :D (Ahogy valaki megjegyezte, úgy tűnik, az összes jó pasi lelépett a Phantomból, nem csoda, hogy kénytelenek a pszichókat bevetni. xD)

A levegőből Leni is akcióba lendül, szintén nem sok sikerrel - valamiért képtelen lelőni Torajit. Hum-hum, szerelem illatát érzem... :D Ezek között volt valami, az biztos.

Végülis a harcnak az vet véget, hogy az Ishin fogja magát, és lemerül, így a Phantom mechák nem tudják követni. (Marhák, ha egy merülő hajóra vadásznak, miért nem visznek tengeralattjárót?!) Amikor újra tiszta a levegő, Toraji visszaadja Jinéknek Sanát (ami egy kifejezetten "AAWWW" jelenetet eredményez), majd szélnek ereszti ex-foglyait, azzal a feltétellel, hogy elviszik Sanát egy bizonyos Chikura Shuuzou nevű fazonhoz, ahol biztosan meg tudják majd védeni. Ez gondolkodóba ejti Jint, aki nem sejtette, hogy Toraji ennyit tud (....valamiről). Arra is fény derül, hogy Jou úgy tűnik, nem is tudja, mit is csinálnak tulajdonképpen, és hogy Jin mit tervez. Hee.

Az Innocent Venus továbbra sem pályázhat sok eséllyel az Évezred Animéje címre, de egy kifejezetten kellemes nyári limonádé. Fun. :D Egyetlen baj, hogy úgy tűnik, jó ideig nem látjuk újra Torajit, aki simán a legjobb arc az összes szereplő közül. TORAJI BANZAI! Visszavárunk!! :D

Hozzászólás (1)