×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Otome wa Boku ni Koishiteru 13. rész

2007.04.07. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 4133 olvasás
Tsunderella
serious nosebleed a herceg láttán :)
*_* *_* *_* Ami a TV sorozatból kimarad. Shion-sama ruha nélkül.

Királynő és a tükre
Ezt neked Hófehérke!
Kawaii golden shot

Kóstóld csak meg ezt az almát!
Ha éjfél után érsz vissza a bálról akkor tentacle rape lesz. :)
romantikku

Itsukushima Takako, mint ツンデレラ - Tsunderella (Makrancpipőke)
és
Miyanokouji Mizuho, mint 王子様 - Ouji-sama (A szőke herceg)

főszereplésével

a Seiou Lányiskola bemutatja

T S U N D E R E L L A - ツンデレラ
c. SD játékát

további szereplők:
Jyuujou Shion, mint 魔法使い - Mahou Tsukai (A jóságos tündér)
Mikado Maria, mint マリヤ - Mariya (Mariya a gonosz mostohanővér)
Kamioka Yukari, mint ユカリ - Yukari (Yukari a gonosz mostohahugi)
Takashima Ichiko, mint イチコ - Ichiko (Ichiko a gonosz mostohaszellem)
Sugawara Kimie, mint 白雪姫 - Shirayukihime (Hófehérke)
Suouin Kana, mint 奏車 - Kanaguruma (Kana-hintó)
Kajiura Hisako, mint ヒサコ - Hisako (Hisako)
Takanashi Kei, mint 王妃 - Ouhi (Királynő aki a legszebb a vidéken)
Takane Michiko, mint 魔法の鏡 - Mahou no Kagami (a Varázstükör aki képes Piroskának álcázni magát)

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy OH SHI-. Kár lenne részletesen elspoilereznem ezt a brilliáns mestermunkát, ezért inkább csak kivonatosan összefoglalom. Az okos, és ügyes és szép Tsunderellát a gonosz mostohái zsarolással tartják sakkban és kényszerítik mindenféle házimunka elvégzésére. Egy napon amikor vízért megy a kútra megmenti Hófehérke helyett a Szőke Herceget, akit egyből lenyűgöz Tsunderella elbűvölő szépsége. De ekkor még nem lehetnek egymáséi, mert a Herceget visszarángatja a palotába Hisako a szolgálója. A Herceg, hogy újra láthassa Tsunderellát rendez egy bált ahová a királyság összes hajadon leányát meghívja. Tsunderella is meg van hívva természetesen, de nehéz dolga lesz odaérnie időben a varázserdőn keresztül. Ugyan maga mellett tudhatja a Jóságos Tündér segítségét, de a levakarhatatlan Hófehérke miatt a Legszebb Királynő és csatlósa Piroska-Varázstükör megpróbálnak neki (is) keresztbetenni útközben...

Ennyire önfeledten animén régen szórakoztam, mint az Otoboku 13. részén és nem is tudok jobb szavakat találni rá annál, hogy ez egyszerűen zseniális. Ritkán van ilyen, hogy ennyire szabad kezet kapjon egy rendező és forgatókönyvíró a befektetőktől az elborult ötleteik megvalósításához. Most megtörtént és az eredmény fergeteges lett.

Hozzászólás (2)

Otome wa Boku ni Koishiteru 12. rész

2006.12.24. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 3677 olvasás
Takako sírni is tud.
Ők összejöttek.

"Szabad egy táncra?"
Kontra parti!
Onee-sama!!!

Újév.
Bálint nap.
Azért jól fog mutatni egy férfi személyi anyagában egy lányiskolában szerzett érettségi. :)

Visszautalva az előző blogbejegyzésemben írtakra, Takako végül sem betlit sem durchmarsot nem játszott a kezében tartott lapokkal. Kb. egy piros ultira volt jó parti nélkül. A partit az utolsó pillanatban Mariya még meg is kontrázta.

Szokásomhoz híven ennél jobban nem akarom elspoilerezni a befejező részt ami jelen esetben nem az utolsó, mivel lesz még egy 13. OVA epizódja az utolsó DVD-n sok hónap múlva. De azt még elárulom, hogy alakult egy igazi yuri páros is ebben a pszeudo-yuri animében. Mizuho két osztálytársa Michiko és Kei jól láthatóan összejöttek, a táncmulatságon látott testbeszédükből egyértelmű, hogy mit fognak utána csinálni este a kollégiumi szobájukban, hehe.

Összességében a Yukari epizód kivételével minden percét nagyon élveztem az Otome wa boku ni koishiteru-nak, az én értékrendemben mindenképpen az év legjobb animéi között van, a Higurashi no naku koro ni és a Tonagura! mellett.

A jövőről szólva pedig, a Dai Mahou Touge 7-8. része valamikor február 23-a környékén várható, a januárban induló szezonból pedig a Hidamari Sketch-et néztem ki blogmatériának.

Hozzászólás (0)

Otome wa Boku ni Koishiteru 11. rész

2006.12.18. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 3003 olvasás
Ez a sziklaperem teljesen biztonsáááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Annyira aranyos Takako ilyenkor.

Kana táncolhatott elsőként Mizuhoval.
Próbál elrejtőzni, de hiába. :)
A lányok természetesen megjegyezték, hogy úgy néznek ki így azok ketten, mint egy szerelmespár.

A randi vidáman zajlott.
Mariya kihasználta, hogy kettesben vannak.
Az inkriminált vágómozdulat.

Ezen a részen már negyedszer vagyok túl, mire ezeket a sorokat írom. Egyszerűen nem tudok betelni vele, annyira jó ANYAG.

Mizuho (Edit 2006-12-19: biztos erős lehetett az az ANYAG, hogy így elírtam a neveket elsőre - paTKany megj.) Mariya megfázott és egy szimbolikus jelentésű lázálmot látott. Egy gyerekkori zuhanását élte újra át, de az álmában Mizuho karja nem őérte nyúlt, hanem Takakot emelte maga mellé.

Nem elég, hogy a csókjelenet óta teljesen összekavarodtak az érzései, még a betegség is sújtja. Mindebből a külvilág csak annyit látott, hogy ahányszor Mizuho megpróbált érdeklődni Mariya állapota felől, annyiszor tért ki messzire Mariya tőle.

Az egyik ilyen akkor történt amikor Mizuho és Shion a könyvtárba tartottak. Mizuho hiába invitálta Mariyát, hogy jöjjön ő is, Mariya elutasította. Shionnak is feltűnt Mariya tartózkodó magatartása, attól még, hogy beteg ennyire furcsán nem kéne viselkednie. Később a könyvtárban Takakoba botlottak bele Mizuhoék. Takako és Kimie a jótékonysági bál plakátjának kiragasztásával voltak elfoglalva, de csak addig amíg Takako meg nem látta Mizuhot. Ahogy meglátta azonnal tovatűnt az addigi határozottsága és átment dojikko kislány módba. Kislányos zavarában még a kezében tartott plakátokat is elejtette. Cute. :)
Miután nagynehezen összeszedte magát jött a második menet. Takako kifejtette Mizuhonak a jótékonysági bál mibenlétét. A bálra a lányok többsége párban érkezik, de van mindig néhány párnélküli is. Az Elder feladata, hogy ezekkel a lányokkal táncoljon. Mizuho örömmel vállalta el a feladatot és megígérte, hogy nagyon igyekezni fog továbbá Takakot is erre bíztatta. Ettől persze ismét forró lett Takako lába alatt a talaj. Lehet azt gondolta Takako, hogy Mizuho ezzel arra céloz, hogy vele is fog táncolni? Az imígyen felzaklatott Takako csak a diáktanács termébe visszamenekülvén tudott később lenyugodni.

Este a kollégiumban is a táncmulatság volt a téma, természetesen Yukari, Kana és Ichiko is azon az állásponton volt, hogy nagyon szeretnének az onee-samával táncolni. Kana udvariasan megkérdezte azt is, hogy tudja-e jól Mizuho a lépéseket. Mizuho erre válaszul felkérte Kanát egy táncra és meggyőzően bemutatta a tánctudását. Mariya viszont nem volt jelen ennél az eseménynél és később amikor lenézett az ebédlőbe akkor is gyorsan távozott, megint nem hagyott időt Mizuhonak arra, hogy megkérdezze, hogy "mi a bajod van?"...

Ekkor még, hagyta Mizuho, hogy Mariya elmeneküljön, de másnapra döntött csak azért is sarokba szorítja Mariyát és kiszedi belőle, hogy miért változott meg ennyire. Mariya betegsége és a közelgő bál amire jó lenne felépülni jó alkalom volt, hogy Mizuho betegápolás címén meglátogassa Mariyát a szobájában. WORLD CUP WINNER jelenet volt az, ahogy Mariya duzzogva elbújt a takaró alá, hogy lerázza Mizuhot, de Mizuho nem hagyta magát és letépte a takarót és pizsamafelsőt is Mariyáról. Mariya eleinte persze tiltakozott, de Mizuhonak sikerült megtörnie az ellenállását, úgyhogy végül Mariya hagyta hogy, Mizuho...

(igen tudom, hogy ez eddig ÚGY hangzik)

...vizes törülközős borogatással próbálja meg csillapítani a lázát. Végül Mariya ki merte mondani ami a lelkét nyomta: "Randi. Randi kettesben Mizuhoval."

A randevú eseményeit nem részletezném, annyit róla, hogy Sakakibara Yuitól az Again című kiváló zeneszám szólt alatta, amiből a teljes verzió hallható a sorozat ED Single CD-jén is. Hmm, egy dolgot azért mégis meg kell jegyezni, mégpedig Mariya utolsó mondatát ami már csak a gondolataiban hangzott el. Bevallotta magának, hogy szereti Mizuhot, de látja, hogy el kell engednie Mizuho kezét, hogy Mizuho maga döntsön a sorsáról.

Takako ugyanezen a napon (még mindig az érzéseivel küzködve) sokáig az iskolában maradt. Egy gazdag és szép lány hazafele egyedül a sötétben, hívogatja magához a kliséket. Akik meg is jelentek két rosszarcú bűnöző személyében, hogy elrabolják Takakot. Ugyanekkor ért vissza Mizuho és Mariya is, akik így meghallották Takako sikolyát. Mizuho aki már a sorozat folyamán többször tartott bemutatót lovagiasságból, ezúttal is gondolkodás nélkül Takako segítségére sietett és bemutatta, hogy a táncon kívül a kungfu tudományához is konyít valamicskét. Az első rablovicsot egy óramű tökéletességével bevitt ushiro-ura-mawashi-gerivel gyorsan leterítette, a másiknak viszont aki Takakot szorongatta rugós bicskája is volt. Itt Mizuho megvárta, amíg a rosszarcú kaszál egyet a szalonnázókésével és egy aikidós technikát bevetve vállon átdobással döngölte bele a műkő borítású járdába az ellenfelét. Ha a pizsamaletépős jelenet volt a world cup winner, akkor ez a harcművészeti bemutató a SUPERBOWL WINNER TOUCHDOWN! nevet kapja tőlem keresztségben. :)

Egy dologról azonban megfeletkezett Mizuho is, a kés elöl való kitérés közben nem számolta bele azt az apróságot, hogy egy műmell is tartozik a testéhez, így azt a késes fószer átvágta. Így esett meg az, hogy amikor a veszély elmúlt és Takako odarohant hozzá, hogy megnézze, hogy nem esett-e semmi baja az onee-sama melleinek, olyasmit látott amire végképp nem számított:

"Onee-sama o... otoko..."

Szegény lány éppenhogy fel tudta dolgozni magában azt a sokkot, hogy nő létére egy nőbe szeretett bele erre jön az újabb nagyobb sokk, hogy az a nő akit ő nőként szeretett egy férfi. A kártyák le vannak tehát osztva, a játszmát eldöntő lapok Takako kezében vannak, mostmár csak rajta múlik, hogy betlire vagy durchmarsra veszi-e a partit. A jövő héten kiderül.

Addig is mégegyszer megjegyezném, hogy ez a rész minden részletében kiváló volt, minden másodpercét nagyon élveztem. Mizuho pedig számíthat a szavazatomra a SaiGar tournament-en.

Hozzászólás (0)

Otome wa Boku ni Koishiteru 10. rész

2006.12.10. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 2941 olvasás
Good Mariya, you look kinda cool.
"Úristen, ez tényleg meg fog csókolni."
"Mizuho-chan no ecchi."

Most mondja valaki azt, hogy ezek a mellek nem igaziak. :)
Onee-sama megdícsérte a tortaszeletet.
Lámpaláz elmúlasztási művelet.

*_* Takako pantsu *_*
YES!!
A szerelmesen sóhajtozó Takako. Kawaiiii... OMOCHIKAERI!!!

Mariyában kavarognak a különböző érzések. Ezt Yukari is észrevette már és meg is említette a többieknek, de mivel még továbbra is az erőtől duzzadó Mariyának látszik kívülről ezért még konkrétan senki nem mert rákérdezni Mariyára, hogy egész pontosan mi baja van.

A fesztivál előtti napon kapcsolódunk be a történetbe, az iskolában lázasan készülődik mindenki. A készülődős életképek után Mizuhon áll meg a kamera aki az ebédlőbe érkezvén állapítja meg, hogy sokkal többen vannak ott a szokásosnál. Takako válaszol neki a háta mögül a miértre. Mivel a tantermek már a fesztiváli előkészületek alatt vannak ezért ilyenkor azok is az ebédlőben étkeznek akik amúgy a tanteremben ennék meg a bentoujukat. Takako a tömegre hivatkozva (ügyes kislány) felajánlja Mizuhonak, hogy fogyasszák el együtt az udvaron azt amit Takako készített. Takako profi lehet szendvicsgyártásban, mert Mizuho a teljesen őszintén felmagasztalta Takako gasztronómiai tudását, amitől persze Takako fülig vörösödött. Cute. Takako láthatóan bezsongott még később a diáktanács helyiségében is az események hatása alatt volt és a bentou-s dobozát simogatta. Egy mellékhatása is volt ez utóbbi műveletnek, most már Kimie-san is féltékeny látva a szeretett kaichou-ja szerelmes kislány viselkedését.

Közben Mariyáék osztálya elkészült a saját attrakciójukkal a planetáriummal. Mizuho és Takako az utolsó próbára mentek éppen amikor Mariya egyik osztálytársa meglátva az onee-samát beinvitálta őket, hogy nézzék meg az elkészült planetáriumot. Mizuho ezúttal nem hagyta, hogy Mariya és Takako összevitatkozzanak, de nem ez volt a kulcsjelenet a planetáriumban, hanem az amikor Mariya elindította a hullócsillag szimulációt. Mizuho rögtön azt kívánta, hogy a fesztivál és benne a színházi előadás sikeres legyen, aztán Takako is kívánt valamit, de szavakkal nem fejezte ki. Ennek ellenére a testbeszéde eléggé árulkodó volt arról, hogy mit kívánhatott.

A próba után Takako kedvesen figyelmeztette Mizuhot arra, hogy este hideg lesz és vigyázzon magára. Mizuho udvariasan megköszönte, hogy Takako így aggódik érte. Takako persze ettől elpirult, de tsundere módon azt válaszolta, hogy az egész iskola érdeke, hogy az onee-sama a legjobb formáját nyújtsa a fesztiválon. Shion látva ezt a jelenetet később négyszemközt megjegyezte Mizuhonak, hogy Takako valószínűleg érzéseket táplál Mizuho iránt és szerinte ez az oldala Takakonak felettébb aranyos. (Többek között ebben is a legteljesebb mértékben egyetértek Shion-samával - paTKany megj.)

A fesztivál előtti éjszakán is gyakorolt még Mizuho a szerepre, Mariya pedig felajánlotta neki, hogy segít és még viccelődött is azzal, hogy akár a csókjelenetben is. De aztán amikor ténylegesen odaértek a csókjelenethez a darabban akkor Mariya lába alatt kezdett cseppfolyós lenni a talaj és rohanták meg az érzések. Egészen mostanáig Mariya volt "a férfi" a családban, de amikor 5 centire volt attól, hogy Mizuho megcsókolja kitört a mélyben rejtőző ártatlan lányka aki hangos "Mizuho-chan no ecchi" felkiáltással lökte el magától Mizuhot és futott el a helyszínről, hogy aztán egy perccel később már a saját szobájában kulcsolja a karjait a térde köré a sötétben és bánkódjon a saját hülyeségén...

Mizuho igazi Elderhez méltóan körbejárta az osztálytermeket, megnézte a színjátszókör előadását, de az iskolaszerte legjobban várt esemény természetesen az ő fellépése volt a Romeó és Júliában. Takako szörnyen lámpalázas volt az előadás előtt, Mizuho a klasszikus színházi trükkel próbált segíteni rajta. Vállára tette finoman a kezét, nyugtató szavakat suttogott a fülébe és BAM! hirtelen ráijesztett. Félsiker volt. A lámpalázat ugyan elmulasztotta, de okozott egy másik fajta szívdobogást. Mariya mindeközben a saját érzéseivel küzködve ült a planetáriumnál, végül Hisako-senseit meglátva (aki már reggel is megpróbált neki segíteni) döntött úgy, hogy elmegy az előadásra. Éppen az ágyjelenetre ért oda, így láthatta a csudát ami következett...

Júlia monológja közben beleakadt Takako ruhája az ágy egyik kiálló darabjába és ahogy mozgott el az ágytól az egész fellépőruha leszakadt róla. Szerencsére ott volt Mizuho aki már korábban bizonyította, hogy az ilyen krízishelyzetekben gyorsan gondolkodik. Felkapta az ágyról a lepedőt, hogy azzal takarja be Takako testét, továbbá hogy megakadályozza az összeomlás határán álló Takakot a sikítozásban gyorsan szájon is csókolta Takakot miközben betakarta a lepedővel.

YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! sőt:

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□
□□□□■□□□□□■□□■■■■■■□□□■■■■□□□□□■□□□□
□□□□□■□□□■□□□■□□□□□□□■□□□□□□□□□■□□□□
□□□□□□■□■□□□□■■■■■□□□□■■■■□□□□□■□□□□
□□□□□□□■□□□□□■□□□□□□□□□□□□■□□□□■□□□□
□□□□□□□■□□□□□■□□□□□□□■□□□□■□□□□□□□□□
□□□□□□□■□□□□□■■■■■■□□□■■■■□□□□□■□□□□
□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□

Ez igazi GYŐZTES megmozdulás volt Mizuhotól, a nézőközönség is hangos ovációval fogadta egyvalaki kivételével: Mariya alighogy belépett a színházterembe már távozott is.

Mizuho később az öltözőben bocsánatot kért Takakotól, hogy ilyet csinált. Takako sietve távoztában annyit válaszolt, hogy nem haragszik. Mizuho persze már nem láthatta azt amit mi nézők igen, hogy miért ennyire sietős Takakonak. A Mizuho iránti érzései kezdenek egyre jobban a felszínre törni. Ugyanez a helyzet Mariya esetében is aki ráeszmélt arra, hogy nem tetszik neki az, hogy Mizuho mindenkihez kedves és azt szeretné, hogy csak egyedül őhozzá legyen az. Ez bizony a féltékenység és a szerelem.

A sorozat kezdetén ez a történet még sima Shion-END-nek tűnt, ehhez képest most ott tartunk, hogy Mariya vagy Takako...

Hozzászólás (0)

Otome wa Boku ni Koishiteru 9. rész

2006.12.03. | írta: paTKany | téma: Otome wa Boku ni Koishiteru | 3005 olvasás
Yukari bevalotta, hogy ő volt az egyik levélíró.
キタ━━(゚∀゚)━━ッ!!
Remélem nem lesz Kaede No. 2 Mariyából.

Kana-chan kawaii-yo Kana-chan.
"watakushi desu"
Hogy képzeli ezt ez a Shakespeare! Rómeó és Júlia csókolóznak??? Na ne... :)

Egy crossdresser shota, egy loli és egy fallikus jégkrém. Ez a bevágás 1000-el kicsapta a biztosítékot sokaknál. :)))
cute
Takako CPU: DOES NOT COMPUTE!

WOW! Ez rész überkirály volt. Imádom a tsundere szereplőket és amit Takako ebben a részben művelt az messze az eddigi legszebb tsundere alakítás volt amit valaha láttam.

Itsukushima Takako >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Sawachika Eri >>>>>>>>>>>> Tohsaka Rin

Az előző blogbejegyzésben azt írtam, hogy ez a Mariya rész lesz, de csak részben lett igazam. Valóban Mariya érzéseiről volt szó, de közben rengeteg minden történt és egyúttal belecsaptunk az igazi dorama közepébe.

Minden évben csinál valamit a diáktanács is az iskolai fesztiválra. Ezúttal sokat nem kellett gondolkodnia Takakonak, hogy mi legyen az, mert diákok sokasága kívánta azt a diáktanácsnak címzett levélben, hogy színdarab legyen és szerepeljen benne a Kaichou is és az Elder is. Takako meghajolt a népakarat felett így csak annyi dolga maradt, hogy felkérje Mizuhot a szereplésre és megbízza a színjátszókört a darab kiválasztására, a szerepek kiosztására és úgy ánblok a lebonyolításra. Kei-san kérve sem kaphatott volna ennél finomabb falatot a szájába. :)))

Mizuho persze először hezitált, eszébe jutott egy gyerekkori rossz emlék az utolsó "előadóművészi" szerepléséről. Shion természetesen bíztatta, Yukariról kiderült, hogy ő volt az egyik levélíró, de végül az győzte meg Mizuhot abban, hogy elvállalja a szerepet, hogy így segíthet Kana-channak is aki ugye színjátszókör saját előadására készül, így együtt könnyebben legyőzhetik a közös lámpalázukat.

Takako közölte Mizuhoval (amikor jött az igen válaszával a szerepre), hogy a Rómeó és Júliát fogják előadni és Mizuho lesz Romeó. Mizuho persze kapásból megkérdezte, hogy ki lesz Júlia és erre jött válaszként az első szuper-tsundere jelenet. Takako pirulva az orra alá motyogta, hogy "watakushi desu" amit persze Mizuho nem értett tisztán így megégyszer rákérdezett. Amire jött a tsundere-kitörés, hogy:

"WATAKUSHI DESU!!!"

awww, ez annyira aranyos ... és még nem volt vége. Miután Mizuho válaszában megjegyezte, hogy Takako biztosan nagyon suteki-Júlia lesz és távozott, Takako nekiállt belelapozni a szövegkönyvbe. És egyre jobban vörösödő arccal realizálta azt, hogy több csókjelenete és még egy hálószoba jelenete is lesz az onee-samával ( ← szuper-tsundere jelenet II.).

A harmadik szuper-tsundere jelenet pedig már magán a próbán történt meg, amikor is elértek az első csókjelenethez. Kei-san ragaszkodott ahhoz, hogy az előadáson csóknak kell történnie (Good job Kei-san!), de belement abba, hogy a próbán csak puszi legyen. De Takako CPU-jának még ez is lekezelhetetlen processz volt, először csak elhasznált minden erőforrást (=Takako lábujjtól fülig elvörösödött) aztán kidobott egy system haltot, vagyis Takako beleájult egy pusziba. GREAT TSNDERE WINGET!

Mariya mindeközben pedig egyre jobban féltékenyebb lett. Kijött rajta a klasszikus osananajimi reakció. Őneki Mizuho mindig is egy crybaby kisfiú volt akit szabadon pátyolgathatott megvédhetett ha bajba került. A helyzet azóta megváltozott, Mizuho barátokat szerzett akiknek már ő segít ahelyett, hogy segítségre szorulna. Ez a Mizuho már nem az a Mizuho-chan akivel Mariya a gyerekkorát töltötte, hanem egy sokkal érettebb és felelőségteljesebb valaki. Veszélyes féltékenység az ilyen, amit tetéz az is, hogy közben Mizuho egyre jobban közeledik Mariya ősi riválisához Takakohoz.

Itt van az a pont ahonnan nem merek már jósolni, hogy mi lesz a vége, annyi biztos, hogy izgalmas drámának nézünk elébe.

Hozzászólás (0)