×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Higurashi no Naku Koroni Rei 1. rész

2009.02.15. | írta: paTKany | téma: Higurashi no Naku Koroni Rei | 6148 olvasás
Keiichi szerint (is) Rika bikinije a legszexisebb
4 lány - 4 különböző reakció arra a tényre, hogy meg kell szabadítani Keiichit a fürdőgatyájától
Renájé volt a legjobb, még az orra vére is eleredt arra gondolatra, hogy mit fog csinálni azzal a nadrággal, ha megszerzi

Hanyuu is tud にぱ〜☆-t mosolyogni
Ha ezt oppai-hunter Yoshika látná...
MÉG A CURRY IS UGYANAZ!!!

:)
http://www.aoianime.hu/?anime=143
...mint a moziban

Az első két szezon minden elmondott már ami nagyjából szükséges volt a Higurashiból és kellett a történet megértéséhez. Ami innentől következik az már nem kapcsolódik szorosan a korábbiakhoz, sok kis kiegészítő történet lesz ez az OVA sorozat.

Az első rész a Hajisarashi-hen (羞晒し編) regény feldolgozása lett, amely a játék PS2-es special edition kiadásához volt mellékelve.

A sztori ezúttal végtelenül egyszerű, Keiichi elaludt ezért későn indult a strandra és a nagy rohanásban pont a fürdőnadrágját felejtette otthon. De ez már csak félúton jutott eszébe ahonnan már késő lett volna hazabringázni (a késést büntetéssel honorálták volna Mionék) ezért betért az animéből már jól ismert játékboltba, hogy a tulajtól kérjen egy gatyát kölcsön. A játékbolt tulaja pedig fel is ajánlott neki egy egészen különleges mágikus darabot, amelyet viselve állítólag bármilyen nő megszerezhető. Sajnos a túlzott sietség ezúttal is megbosszulta magát, mert Keiichiéknek sikerült rosszul elolvasni a használati utasítást.

Keiichiék olvasata: "Írd bele a neved és tied lesz az a nő amelyiket szeretnéd."

Valódi szöveg: "Írd bele annak a nevét akit meg akarsz szerezni."

A varázsnadrág működésébe azért bele volt építve pár óra késleltetés, tehát nem hatott azonnal ahogy Keiichi felvette. Ez pedig időt adott Mionnak (akit közben a bolt tulaja telefonon értesített a galibáról), hogy kieszeljen valamilyen haditervet arra, hogy hogyan szedjék le a gatyát Keiichiről, mielőtt egy nárcisztikus idióta válna belőle.

1. próbálkozás
A szép szó nem nagyon hatott, ugyanis Keiichi azt hitte, hogy az egész csak egy trükk arra, hogy a menő fecskéje helyett egy rózsaszín kacsás gatyát adjanak rá.

2. próbálkozás
Megpróbálták négyen (Hanyuuval együtt öten) közös erővel elkapni, de Keiichi gyorsabban úszott.

3. próbálkozás
Mivel az első kettő próbálkozás elég vértelenre sikeredett ezért ideje volt bevetni a nehéztüzérséget. A lányok különböző hazugságokkal rávették Takanót, CielChie-senseit, Shiont és az otaku bagázst az Angel Mortból, hogy segítsenek nekik Keiichiről levakarni a nadrágot. Itt már nehezebb dolga volt Keiichinek, injekcióstű lövedékek meg bumerángként használt fejesvonalzók között kellett manővereznie és Shion sem felejtette otthon az elektromos ösztökéjét, de szerencséjére még mielőtt teljesen bekerítették volna segítségére sietett Irie, Tomitake és Ooishi vagyis a SOUL BROTHERS csapat. Innentől pedig átment totális háborúba a fürdőnadrágért folytatott küzdelem.

Hogy végül, hogyan oldották meg a lányok a problémát azt most nem spoilerezem el, és az igazi csattanót sem amit Rika ütött le igen gonosz vigyorral a rész legvégén.

Hozzászólás (5)