×

Regisztráció

Anime hírek

LAZYgunsBRISKY koncert

2018.10.05. | írta: iskariotes | 456 olvasás | 0 hozzászólás
A Mondocon idén ősszel is elhoz egy japán rock bandát a hazai közönségnek.
Az együttes 2006-ban alapult meg, az alapító tagok mind egy gimnáziumban jártak és közös klubba jártak. Már akkor kialakult, hogy Lucy az énekes, izumi gitározik, azu basszusgitározik és vokálozik míg Moe dobol.
2007 júliusában megjelent az első lemezük, ami a „The Trip” nevet viselte. 2008 áprilisában a July Recordnál a „Quixotic” kiadványukat adták ki. Míg az év decemberében egy másik koronggal a „Catching” -gel lepték meg közönségüket.
2009-ben felléptek az Arabiki Rock Fesztiválon, ahol a nagyközönség is megismerhette a „26times” névre keresztelt lemezt. Szintén felléptek még ugyan abban az évben a Fuji Rock Fesztiválon, ahol sok új rajongot szereztek maguknak. A „26times” sikerére már külföldön is felfigyeltek így az USA-ban és Németországban is kiadták a lemezt.
2010-ben a banda Svájcban és Franciaországban turnézott. Ez év decemberében létrehozták a saját kiadójukat a GoD Records-ot és már ott jelent meg soron következő albumok a „Childhood”.
2011-ben megint csak visszatértek Európába és a kontinens legnagyobb Japán tematikájú rendezvényen a Japan Expo-n léptek fel. Az új lemezüket a „LAZYgunsBRISKY” pedig újfent kiadták Németországban.
Az európai turnét követően az együttes leállt és 2012 május 12-én hivatalosan is feloszlottak. Onnantól kezdve mindenki egyéni terveit követte.
Végül 2015 május 12-én újra összeállt a banda és az első koncertjüket a Shibuya Tsutaya O- Crest-ben tartották. Izumi a gitáros 2016 június 14-én koncertezett utoljára a csapattal, mivel kivált belőle. Helyére Yuko-t igazolták le akit 2016 október 28-án mutatták be a fanoknak. Vele vették fel az új lemezüket is a 2017-es „No Buts”-ot.

Érdekességek
A lányokra elmondásuk szerint a Beatles, a Guns’n’Roses és a Led Zeppelin gyakorolt nagy hatást.
A számok többségét azu szerzi amikor otthon penget a gitárján.
Vannak angol nyelvű számaik, azt mondják erre azért van szükség mert így az egész világ felé tudják közvetíteni az érzéseiket.
Életfilozófiájuk a következő: „Ha rossz időben nevetsz, akkor mindig győzedelmeskedsz.”

Hivatalos lap, FB portál, YT csatorna, Csicsergő, Instant képek, Spotify

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

Anime lista 2020 tavasz

A tavaszi szezonban jön NGE mozifilm, Kingdom sorozat vagy éppen Hakyuu OVA. ...

További hírek

AniMagazin 55. szám

Karantén ide vagy oda elkészült az új szám! ...

Új InuYasha széria

Sokak kedvenc sorozata visszatér. ...

Anime történelemi esemény

A legrégebben futó több mint 2.500 résszel rendelkező sorozat szünetel. ...

Mo Dao Zu Shi magyarul

A népszerű animét ihlető regény végre magyarul is megjelenik. ...