×

Regisztráció

Anime hírek

Új InuYasha széria

2020.05.18. | írta: iskariotes | 1051 olvasás | 0 hozzászólás
Sokak kedvenc sorozata visszatér.
A 2000-es évek első felének egyik legmeghatározóbb sorozat, mely globális jelenségé vált még a Naruto, a Bleach vagy a jelenlegi király előtt a Hős Akadémia előtt. Tíz év után visszatérhetünk a feudális Japánba, hogy (fél)démonokkal és más teremtményekkel küzdjünk meg. A szériát ugyan úgy a Sunrise fogja gyártani, ahogyan az előző két sorozatot is ők készítették. A sorozat címe: Hanyo no Yashahime lesz.

Az új sorozat alap történet:
A középkori Japánban egy erdőtűz során Towa és Setsuna akik Sesshomaru féldémon gyereki elszakad egymástól. A négy éves Towa ahogyan kétségbeesetten kereste húgát egy kútba esett bele és a mai Japánban találta magát. Higurashi Sota - Kagome öccse - talál rá. Egy évtizeddel később a kút újra megadja a lehetőséget, hogy a két idősík között lehessen járkálni. Ez ekkor már 14 éves Towa vissza megy a múltba és próbálja megtalálni húgát. Setsuna időközben teljesen elvesztette emlékeit testvéréről és démonvadásszá vált Kohaku mellett, aki egy részt Sangou öccse másrészt egy ideig Sesshomaru mellett élt. E duóhoz fog csatlakozni InuYasha és Kagome lánya Moroha.

InuYasha alkotója Takahasi Rumiko Will Eisner díjas mangaka. Képregénye 1996-2008 közt futott és 56 kötetet élt meg. Takahashi olyan műveknek volt a készítője mint a Urusei Yatsura, a Ranma 1/2 vagy a Maison Ikkoku.Az művésznő az új sorozatról azt nyilatkozta, hogy: „A három új hősnő szépen megtervezett. Alig várom a kalandjukat."

A forgatókönyvet Sumisawa Katsuyuki írja aki már az eredeti sorozatnál is dolgozott ahogyan a négy InuYasha mozifilmen is. De az olyan sorozatoknál is megfordult mint a Dragon Ball és Z valamint a Sailor Moon és a Yu Yu Hakusho. A karakter dizájnért Hishinuma Yoshihito fog felelni aki szintén dolgozott az InuYashan korábban. A zenét most is Wada Kaoru fogja szállítani aki korábban dolgozott a Ninja Scroll-on vagy a D.Gray man-en.
Az eredeti sorozat 2000 októbere és 2004 szeptember közt futott és összesen 167 részt élt meg, míg a folytatása az Inuyasha: The Final Act 2009 októbere és 2010 márciusa közt volt müsoron 26epizóddal.

Ti várjátok már?

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

További hírek

Japán első hely a Bartók versenyen

Japán és Dél-Koreai dobogósok a rangos komolyzenei versenyen. ...

Megjelent az Eastern: Titkok Útvesztője!

A magyar light novel sorozat második részéhez érkezett! ...

AniMagazin 58. szám

Már sokan hiányolták, az új számot, de most végre megjelent a fanzin új száma. ...

Sógi előadás

Ha mindig is érdekelt ez a táblás stratégiai játék, most mindent megtudhatsz róla. ...

Büvös kocka Japánban

Az idén negyvenéves Rubik kocka a japán művészek fantáziáját is megmozgatta. ...