True Blood

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
WhiteAngel
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2011.07.01. 20:27
Nem:
Tartózkodási hely: Budapest

True Blood

Hozzászólás Szerző: WhiteAngel » 2011.07.01. 20:40

Úgygondoltam megragadom az alkalmat hogy itt is népszerűsítsem kedvenc sorozatomat.A sorozatban számos faj felbukkan,persze a vámpíroké a főszerep.De olyanokat is hallani mint vérpárduc,vértigris,vagy épp alakváltó. A történet egy lány köré épül,aki gondolatolvasási képességgel rendelkezik.Logikusan így hallja mások gondolatait(kivéve a vámpírokét).A lány neve Sookie Stackhouse,és egy bárban dolgozik pincérnőként. A képessége igencsak egyedi és ritka éppen ezért sejthető hogy a vámpírok érdeklődését ez majd felkelti. De többet nem is mondok,akit érdekel az megnézheti.Jelenleg nem vetíti csatorna habár korábban adta a HBO és az AXN is azonban neten továbbra is megtalálható.Eddig 3 teljes évaddal büszkélkedhet,és már a 4.évadból is folyamatosan jönnek ki az újabb részek.
Megjelenés: 2008
Részek száma(évadonként): Általában 12
Főbb szereplők:
Anna Paquin-Sookie
Stephen Moyer-Bill
Sam Trammell-Sam
Ryan Kwanten-Jason
Rutina Wesley-Tara
Nelsan Ellis-Lafayette
Alexander Skarsgård-Eric
Kristin Bauer-Pam
Lindsay Pulsipher-Crystal
Deborah Ann Woll-Jessica

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5598
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2011.07.01. 22:30

Még csak jeleneteket láttam belőle, de az opening pure win. :vigyor:
Kép

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2011.07.02. 10:25

Úgy néztem végig az első évadot, hogy "Lol, WTF!?", szóval olyan felemás érzéseim voltak vele kapcsolatban, ennek ellenére szívesen folytatnám, csak nem tudom még jelenleg, hogyan. Az AXN stream túl kényelmes volt. :drop: Kiváncsi vagyok, mennyi elborultságot tudnak összehozni a továbbiakban, és vajon meg tudnak-e maradni "a mérleg pozitív oldalán egy hajszállal" vagy átbillen-e az egész hülyeségbe? XD De legalább a Twilight-tól messze van, hurrá érte. És Louisiana rulez. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára A mordályos nyul 2011.07.03. 03:26-kor.
Kép

Avatar
-OJ-
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 621
Csatlakozott: 2011.04.08. 09:48
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Otaku Odú
Kapcsolat:

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: -OJ- » 2011.07.02. 17:53

Első évad nagyon tetszett, azóta viszont folyamatosan csak esik a minőségbeli színvonal, a csavarok nagyon erőltetettek és egyre nagyobb marhaságokat szőnek bele a történetbe. Én már várom, mikor találják meg az Egy Gyűrűt :LOL:

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2011.08.06. 17:34

Második évad kivégezve.

Nekem nagyon bejött. :vigyor: A százdolláros bájvigyorú vallási fanatikusok személyes kedvenceim lettek! És szerintem fantasztikus a szereposztás is, Steve azzal a tipikus felképelnivaló politikusvigyorral, Sarah meg úúúúúúgy hozta a szőkét, hogy az valami elképszető! XDDD

A bacchánsnő sztoriján először pislogtam, de utánaolvasva meglepően hű a mitológiai alapjaihoz. Egyszerűen annyit kellett tenni, hogy a foglalkozást át kellett alakítani természetfeletti fajjá, és tádám!

Pár dolgot nem értek:
Elvileg Tara ördögűzése idézte meg Maryanne-t, de ez azt jelenti kábé, hogy erről jutott eszébe odaköltözni? Mert ettől önmagában még nem kellett volna ennyire ragaszkodnia Tarához.

A másik, általános problémám a sorozattal (bár lehet megmagyarázták, csak nekem maradt ki), hogy a V drog, de ha gyógyító jelleggel iszod, akkor nem szállsz el tőle? És ha iszol egy vámpír véréből, akkor speckó kötődésed lesz hozzá, elvileg, de a sok drogfogyasztót nem érzik a vámpírok? Vagy úgysem úgy szerzik be a cuccot, hogy ez fennálljon, mint probléma?

Nálam még nem keresik a Gyűrűt, bár a random fényt lövellő kezek azért kissé a WTF kategóriába tartoztak, és sejtem hogy mi áll a háttérben (khm... wikipédia, csak futólag pillantottam rá...), de úgy vagyok vele, ha ezt is előadják olyan módon, mint az eddigieket, akkor áldásom rá.

És Jason cuki. :thumb: Na nem úgy, mint pasi, hanem amilyen kőhülye szegény, az már szinte aranyos. XD
Kép

Avatar
Rui-chan
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1432
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Tartózkodási hely: A semmi közepétől picit balra
Kapcsolat:

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: Rui-chan » 2014.11.06. 21:17

Jé, ennek van külön témája!? :shock:
Anno az első évadot megnéztem, de már az se vágott hanyatt. Igazából Anna Paquin miatt néztem bele, kíváncsi voltam itt milyen karaktert fog alakítani. A vámpíros sztori is érdekelt, mert ezzel a művérrel tényleg egy olyan elemet emeltek bele a sorozatba, amit előtte nem sokszor láthattam. (ViharTáncos OF-es Tokyo Ghoul megjegyzése miatt jutott eszembe az egész cucc.) Az meg külön jól jött, hogy a főszereplőnek különleges képessége van, az ilyen mindig fel tudja dobni a hangulatomat. :D
Sajnos ebben is elég sok volt a kúrásra fordított játékidő, de talán a GoT szintet nem érte el. A főszereplő öccse hajtott rá állandóan az összes csajra, ha jól emlékszem. Igazából már alig emlékszem belőle valamire, csak azt tudom, hogy később megjelentek a főszereplő vámpír régi cimborái. Ja igen, meg a csaj nem tudott olvasni a vámpír pasi fejében, emiatt kezdett el lógni vele.
Kép

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2014.11.06. 21:48

1. Jé, ennek van témája?
2. Jé, én ebbe már írtam is? :D

Annak idején a harmadik évad végéig néztem, és továbbra is hozta a szórakoztatást, de azóta elmaradt a dolog. Azt hiszem annyi a magyarázat, hogy eltűnt a kedvenc forrásom. Rui, te angolul nézted? Csak azért, hogy vajon mennyire gáz a déli akcentus. (Múltkor voltam moziban feliratos filmen, és darabokra hullott a Listening-önbizalmam. :cry: )
Kép

Avatar
Rui-chan
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1432
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Tartózkodási hely: A semmi közepétől picit balra
Kapcsolat:

Re: True Blood

Hozzászólás Szerző: Rui-chan » 2014.11.06. 22:17

Is-is, pár részt megnéztem angolul, aztán teljesen elfelejtődött részemről és amikor magyarul elkezdték adni a tv-ben, akkor néztem végig az első évadot.
Akkor volt pár olyan dolog, amit nem igazán értettem meg az akcentus miatt, de lehet most nem lenne bajon a DW-n edzett füleimmel. :D
Kép

Válasz küldése