Délelőtt meg volt az Igaz mese a Grimm testvérekről c. mesefilm, az is aranyos volt

Nekem úgy esett le, hogy negatívan értetted.Yuriko-chan írta:Nem azt mondtam, hogy nem lehet, csak egy megjegyzés volt.
Spoiler írta:Hát kb az a vége a könyvben ahogy emlékszem, hogy kivégzik a zombik a főszereplőt.
A könyvben kicsit más a felállás, mert a zombik (könyvben inkább vámpírok voltak) alszanak nappal és a Will Smith az alvó gonoszokat gyilkolássza le sorban, csakhogy nem tudja, hogy a vámpírok közül se mindegyik eszetlen, hanem vannak közöttük már nyugisabb arcok is akiknek egész kis társadalmuk van meg minden, és ők eléggé utálják, hogy amíg alszanak egy ilyen halálosztó arc nyirbálja ki őket módszeresen.
A részletekre nem emlékszem (most nem találom a könyvet) de az egész "csattanója" az volt, hogy a vámpírok között még ma is terjed egy legenda egy félelmetes alakról aki nappal is tud mászkálni és halált hoz mindenkire. Vagy valami ilyesmi. És ezért lett a címe Legenda Vagyok!!! Tamtadamm (hatalmas drámai hatás) na de tényleg ez a könyvben egészen hatásos volt...
Meg a csaj is vámpír kém akivel találkozik.