Én úgy gondoltam, hogy alap földrajzos előképzettséggel, de még csak a józan paraszti ész használatával is egyértelmű, hogy tavasszal a hegyekben elolvad a hó, ami elfolyik vhova, ergo az onnan jövő folyók durván tudnak áradni... Ez nem csak Alaszka, én még nem hallottam olyan folyóról, ami szembefordult volna ezzel a szép hagyománnyal

Tehát az sztem kicsit ciki, hogy vki kiköltözik a természetbe, mert az milyen jó, és pont olyan dolog nem jut eszébe, amit alapból megtanítanak az iskolában. Azt, hogy kár érte, meg két értelemben is tudnám használni: ha nem igaz történet lenne, akkor kár lenne, hogy nem bírtak jobb befejezést kitalálni. De mivel igaz történet, így szegény srácot sajnáltam... Pont mire végre rájött, hogy nem minden ember szörnyeteg, és meg akarja osztani velük a boldogságot, addigra elkövet pár olyan hibát, amibe belehal. Szép jellemfejlődés volt amúgy, jobb lett volna, ha ezekkel a tapasztalataival hazamegy, vagy vissza a hippikhez... - hátjah, az élet kegyetlen.
Nemtom, lehet fáradtan néztem, de bennem nem voltak ilyen üresség- meg meghatódás- dolgok... Szegény öreg bácsit én is nagyon sajnáltam, a srác legalább annyi örömet megengedhetett volna neki, hogy azt mondja, h lesz az unokája, hadd örüljön...
De egyébként érdekes, hogy ő utálta az embereket, meg épp őket akarta elkerülni, őt meg mindenki megszerette.
Ez a pap meg papné amúgy igaz lehet, engem a Passió se tudott annak idején megfogni - szörnyen brutális módon elmeséli Jézus szenvedését, a végén már inkább a gyomrom forgott a sok vértől...
El tudsz aludni akkor, ha fáj valamid. Ám akkor nem, ha másoknak okozol fájdalmat.