Milyen jó filmet láttál mostanában?

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: AyaDid » 2008.07.21. 16:14

Attól még tetszhetett neki :roll:
Amúgy nekem is tetszett, leginkább a hangulata meg a zenéje, mint sem a története. Az könyvben jobb volt.
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Avatar
Szacsi
Profi
Profi
Hozzászólások: 238
Csatlakozott: 2006.09.12. 14:44
Tartózkodási hely: Buon Viaggio
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Szacsi » 2008.07.24. 22:00

Igazság helyett klikk
Valamelyik éjjel adták a héten (pár éve már láttam egyszer, akkor is éjszaka). Szerintem egy nagyon jó kis film, Val Kilmer főszereplésével (aki már a Top Secret-tel megszerettette magát nálam XD).
Olyan helyzetek meg monológok vannak benne, hogy a hasamat fogom a röhögéstől : D

Avatar
Hanon
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 150
Csatlakozott: 2007.09.15. 14:55
Tartózkodási hely: At pinball

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Hanon » 2008.07.26. 18:47

Mamma Mia!

Hehe, aranyos. Önmagában a film nem nagy eresztés, egyszerű kis története van, de egy musicalt nem emiatt nézünk meg, főleg nem akkor, ha ABBA számok hangzanak el benne :wink:
Csak azt nem értem, hogy amikor Donna és Sam veszekedtek az esküvő előtt, akkor hogy jött oda a Winner takes it all? :weh: Egyszerűen nem értem. Alapból min is ment a vita? ^^"
Az viszont nagyon fájt, hogy a Thank you for the music csak a stáblista alatt ment. :( Bele lehetett volna szőni a filmbe, én legalábbis nagyon örültem volna neki.
De mikor egy tucat félmeztelen csávó ugrándozik békatalpban a stégen a Lay all your love on me-re. Hát az kész. XD

miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: miyume » 2008.07.28. 19:39

Stardust- kellően bizarr, poénos, de azért eléggé kiszámítható fantasy- nekem tetszett :3
Lemony Snicket- A balszerencse áradása- ez meg kifejezetten elborult agymenés kategória- de én az ilyet szeretem XD

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.07.31. 19:22

A miskolci boniésklájd

Meglepően jó volt, de sajnos elaludtam rajta, és nem tudom, hogy mi lett a vége. ^^'

Avatar
HellRaiseR
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 366
Csatlakozott: 2006.01.20. 20:05
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: főváros
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: HellRaiseR » 2008.08.01. 22:05

Sin City

Igaz rég volt, de tegnap gondoltam egyet és megnéztem. Mickey Rourke alias Marv. Bruce Willis alias Hartigan nyomozó (öregember szerep, ez való neki :-P ).
Elijah Wood - No comment :hammer: (Amikor először láttam a filmet, akkor már végignéztem a Gyűrűk ura trilógiát. Egyáltalán nem sajnáltam a filmben. :vigyor: )
A filmhez visszatérve, nekem nagyon tetszik a képregényes színvilág kivitelezése. :thumb:
Kép
Az Ördög a részletekben rejlik...
,,We're trapped in the belly of this horrible machine...and the machine is bleeding to death."

Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: ak » 2008.08.02. 15:46

Szemtől szembe

Sajnálatos módon, magyar szinkronnal láttam és Robert De Niro magyar hangja nagyon zavart, de ettől függetlenül tetszett. Igaz jobban tetszett volna egy "logikus" befejezés: miért kell folyton a biztos halálba sétálni, csak fel kellett volna szállni a repülőre, de neeem, megfontolt főhősünk úgy dönt inkább mindent kockára tesz...

A massza

Igaz elaludtam rajta, így pont nem tudtam meg, h honnan jött ez a massza és miképp ölték meg, de amíg fent voltam jól mulattam rajta, abszolút klasszikus oldschool horror a kor sajátosságaival.


Superhero Movie

Mivel az utóbbi időben a vígjátékok már egy "kicsit" elkorcsosultak, ezért szkeptikusan ültem le megnézni ezt, de egyáltalán nem bántam meg, sőőt valószínű nem utoljára láttam. Túl sok újat ez sem tudott mutatni, de volt benne bőven váratlan poén és végre nem a meet the spartans féle gay viccek. Nem álítom h ez az év vígjátéka, de érdemes egy kis időt szánni rá. trailer
Let's begin, de gozaimasu!

Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: AyaDid » 2008.08.03. 09:51

X-files 2 - I Want to Believe

Mielőtt láttam volna a filmet, sőt, mielőtt egyáltalán elkezdték volna a forgatást és csak pletyka szintjén keringett a hír, miszerint lesz egy második film, már tudtam, hogy nehéz dolgom lesz vele. Valóban így alakult. Nem fogom rövidre, friss az elmeny.

Alaphelyzet: 6 évvel az utolsó X-akta után Mulder és Scully szakítva az FBI-jal élik saját életüket. Igazából csak utólag kezdett jobban zavarni, hogy így visszagondolok az egészre, hogy nem FBI ügynök egyik sem, és nem is X-akta nyomozásról van szó. Igazából nem is X-aktás film, sokkal inkább azt próbálja meg feszegetni, hogy vajon ennyi évnyi (9) nyomozás után, s 6 évet kihagyva hogyan tudnak viszonyulni egy megoldatlan rejtélyhez és mennyire tudnak újra egy párt alkotni M és S. A válasz: nehezebben, mint valaha (semennyire?)

Az alaptörténet szerintem nem rossz, bár vannak hibái. Kicsit lehetett volna misztikusabb, sajnos a látnok kivételével meg a kísérletek sikereit leszámítva nem lehetetlen a bűncselekmény. De egyébként jó kis thriller és vannak jó jelenetek hozzá köthetően. A kisfiús mellékszál ami sokaknak nem tetszik szerintem eléggé hátráltatja az egész film menetét. Furcsa látni Scullyt a bonckés helyett operáció közben. Scully lelkivilágához viszont szükséges volt mégis, nem csak William miatt, hanem a film címéből fakadóan is. Érdekes a hit kérdésének feszegetése. A film végén viszont nekem kicsit gyorsnak tűnt az ügy lezárása. Amilyen szépen indult és bontakozott ki az egész - movie stílust felvéve -, annyire lett a lezárás a sorozatbeli részek zárásához hasonló (nem beszélve Skinner hirtelen felbukkanásáról LOL).

Előre persze olvastam véleményeket a filmről, de abban mindenhol azt hangsúlyozzák, hogy a shipperek biztos imádni fogják a filmet. Az lehet, hogy van egy ágyjelenet - hál Istennek semmi Matrix-Reloaded szerű jelenetet nem tartalmaz -, meg egy-két csók de nekem valahogy annyire érzelemmentesnek tűnik az egész, de lehet csak én vagyok ezzel. Anno 7 évadon keresztül lehetett érezni azt a kis vibrálást, az első mozifilm pedig még inkább ráerősített abban, hogy támogatni kell az M-S kapcsolatot. Az a méhecskés meghiúsult csókjelenet, a mentés, a film lezárása Scully részéről mind valahogy sugallták akkor, hogy több kell, de az utolsó évadot meg az új filmet látva inkább visszatérnék a vibráló feszültséghez. Ha már happy endet akarunk közöttük és normális viszonyt, akkor zárjuk le az eseményeket a 8. évados csókkal, Williammel. Ha nem akarunk idáig eljutni, akkor legyen elég a 7. évad Requieme, Mulder elrablása. A 9. évad, de főleg a 6 évvel későbbi Scully-Mulder páros viszont annyira más lett, hogy egyszerűen rossz volt őket együttlátni. De mondom, ez lehet amiatt is van, mert a kisfiú eléggé elvonta Scully érdeklődését még Mulderről is. Szóval ha valaki vibráló romantikát akar, szerintem még a Fight the Future-rel is jobban jár, mégha abban semmi sincs.

6 év... és még több? Na jó, remélem csak bolondoznak, hogy a 2012-es UFO inváziót is le akarják mozifilmbe forgatni... :wtf: Szerencsétlen Gillian Anderson már így is majd kidőlt a maga 40 évével, DD egy kicsit jobban bírta, pedig ő meg 46... GA-nak nem előnyös ez a hosszú egyenes haj, most vagy göndör lett volna, vagy hagyták volna rövidre. A nyúltabb arcformájához és a ráncaihoz nem épp fiatalító modon viszonyul. DD se különb. :-P Na nem mai csirkék már, tudom, de legalább a kameraállás olyan lett volna vagy legalább ne állandóan kinagyítva mutatták volna GA arcát... De legalább a mai lelkibeteg kishitű társadalomra jó hatással bír, hogy ők is csak emberek :).

Összegzés: jól induló kezdet, jó kis thriller kicsit elkapkodott, sorozat-fílinges befejezéssel. Kis zavaró elemek az alaptörténetben, lelkivilág szép ábrázolása. Romantikus szál látszólagos megléte. 6,4/10 . Leginkább a thriller vonal dobta föl, nem pedig az, hogy kedvenceimet újra a vásznon láthatom. De nem bánom a mozijegyet, jó kis estét szerzett :). Na megyek vissza nézni az első évadot, huhh, 15 évvel korábban... O_O
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: marci_attila » 2008.08.03. 21:18

Belleville

Ez egyszerűen jó, mégjobb zenével. Már moziban is tetszett pár éve, és most is :)
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)

Avatar
Sephiroth
Profi
Profi
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2006.09.26. 09:30
Tartózkodási hely: In the Lifestream

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Sephiroth » 2008.08.04. 08:39

Perfect Blue 9/10

Rég láttam már ilyen szintű mindf*ck filmet, jó fél napig még a hatása alatt voltam a megnézése után. A történet maga igazából meglehetősen egyszerű, csak az elsőrangú tálalás hatására annyira bele lehet zavarodni, hogy végén az ember csak bután néz, hogy "ja, tényleg?". Igazán kíváncsi lettem a rendező többi alkotására is ezek után.
God's in his heaven, All's right with the world

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1456
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: scineram » 2008.08.06. 03:01

Sephiroth írta:Igazán kíváncsi lettem a rendező többi alkotására is ezek után.
Hehe, a másik ilyen mindfuck filmje a Millennium Actress volt, ahol ugyanilyen durva hatással volt rám az utazás a szereplők fejében. Ezért is ez a második kedvencem tőle.^^ E kettő után a Paprika már kevésbé tudott megfogni, ellenben a vizuálorgia. A Tokiói Keresztapák meg már más világ.
Kép

Avatar
Ayla
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1943
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ayla » 2008.08.09. 11:06

Jumper

a film teleportáló emberekről szól. Jó kis sablonja is van, de pörög és nemtudod levenni a képernyőről a szemed. Nagyon tetszett.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.08.09. 17:58

Genezis (Genesis)

Csodálatos természetfilm.

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.08.10. 19:53

Sötét Lovag
Őszintén szólva én túl lettem hypeolva. Szóval na, azt hittem jobb lesz. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz volt. Egy fenét, különben nem ide írnám, ugye, csak én valahogy egy nagyon nagyon ledöbbentő katartikus élményt adó filmet vártam, valamivel több morbid Joker poénnal.
Ehhez képest egy baromi jó akciófilmet kaptam, ami sok mindenben a mi kis társadalmunk problémáit feszegeti, mindemellett végre felnőttként kezeli a szereplőit és a nézőit is.
Talán ha Nolan mert volna igazat adni a Jokernek és a végén a két hajón tényleg felrobbantja egymást, akkor rázott volna meg a film nagyon. Így csak hű... hát ez egy jó kis film volt. De semmi több.
Kép

Avatar
Cleetus
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2008.02.29. 13:06
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: River City Highschool /Mah Boi! Inc.

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Cleetus » 2008.08.10. 22:29

A múmia: A sárkánycsászár sÍrja.-Nálam egy erős közepes,nekem még a maga másfél órájával is rövid volt,kicsit érezni lehetett,hogy sietnek a készÍtők.Saját hibám ugyan,de a poénok felét nem hallottam,vagy nem értettem,lehetett volna több akció,egy kis katarzis,és kevesebb klisészagú drámai jelenet.Egy hibát is találtam benne,nevezetesen amikor Ming tábornokot lovakkal négyfelé szedik,majd eltemetik,és a film vége felé feltámasztják,akkor egy karon kÍvül minden végtagja megvan. :roll:
Összességében tényleg nézhető darab volt,csak azok a fránya klisék.Ezért is nézek inkább animét,abból az elején kideül,ha sablont kapok,és nem számÍtok jobbra,de itt csak a vége van elbaltázva..És maradhatott volna Rachel Weisz a nő szerepében,az a szÍnésznő,aki a feleséget alakÍtotta,ide kicsit öreg volt.
Mondom,nem rossz,még nézhető.
10/7
Mah Boi! This peace is what all true warrior strive for!
The King,Spaceninja88 powa.
Youtube profilom:youtube.com/CleetusSilversurfer

Avatar
Shina-chan
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2008.08.12. 09:44
Nem:
Tartózkodási hely: Soul Society

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Shina-chan » 2008.08.12. 12:07

Kabalapasi
Vicces film, a sztori nem említésre méltó, de a poénok jók benne. Filmeken nem szoktam hangosan nevetni, max. magamban elkuncogok rajtuk, de ezen teli torokból nevettem. Tetszett, és a főszereplő pasi sem utolsó :wink: Aki kacagni akar egy jót, az szerintem szerezze be valahonnan :wink:
Kép
"A csodálat az az érzelem, ami a legtávolabb áll a józan észtől."
"Meg akartuk hívni a műsorba mint vendéget, de visszautasította mondván ez az egész egy nagy lószar."

Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: AyaDid » 2008.08.19. 21:42

Hanon írta:Mamma Mia!

Hehe, aranyos. Önmagában a film nem nagy eresztés, egyszerű kis története van, de egy musicalt nem emiatt nézünk meg, főleg nem akkor, ha ABBA számok hangzanak el benne :wink:
Dettó :goodpost: Sajnos magyar szinkkel láttam, de majd megnézem eredetiben is. Örülök, hogy a végén Colin Firth inkább a pasit választotta mint az agyonvarrt nőt :D

Hibák: 1. néha tök értelmetlenül jött a zene a jelenethez 2. a kiscsajtól néha már a falra másztam 3. néhol kicsit hülye volt a történet

Megjegyzés: azon gondolkodtam, hogyha a film egy nagyon jó ÚJ musical lenne tök ismeretlen de marha jó számokkal, akkor sem biztos, hogy hű de tetszett volna a film. A helyzet az, hogy igazán azért tetszhet a film az embereknek, mert szinte minden egyes számnál pezseg az ember vére, és legszívesebben énekelné ezeket az örökzöldeket.
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.08.24. 09:40

The Dark Knight

Jó film. Ennyi.
Valahogy számítottam rá, hogy indokolatlan lesz a hype. A bevételek és a kritikák alapján azt várhattam volna, hogy percenként legyen katarzisom, de az egész film alatt egyetlen egyszer sem éreztem még a lehelletét sem. Ettől eltekintve nagyon profin fel van építve. Olyan, mint egy építész hibátlanul megtervezett és felépített felhőkarcolója. Monumentális, minden elem milliméterre pontosan a helyén van, egyetlen felesleges rész sincsen benne, de ettől még érzelemmentes marad. Valahogy ez volt a bajom a filmmel is. Minden mocskossága ellenére is valahogy túl steril marad. Mint a többi Nolan film.
A hajós résznél nekem még az is megfordul a fejemben, hogy Joker csak trükközött, és valójában mindkét hajón a saját bombájuk detonátorja van, hogy magukat robbantsák fel. Ez szerintem pont illett volna Joker személyiségéhez.

9/10
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
Szacsi
Profi
Profi
Hozzászólások: 238
Csatlakozott: 2006.09.12. 14:44
Tartózkodási hely: Buon Viaggio
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Szacsi » 2008.08.28. 20:45

Hellboy II - Az aranyhadsereg

Vééégre valami jó! Nagyon tetszett. Volt benne egy-két furcsa rész, fölösleges ugrabugra meg szempilla rebegtetés, de összességében kitűnő :cool:
Mondjuk az első rész sem volt piskóta.

Avatar
shizu
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2007.09.14. 14:37
Nem:
Tartózkodási hely: mindig úton...

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: shizu » 2008.09.02. 06:36

Nemrég volt valamelyik magyar adón a Bin Jip (Lopakodó lelkek). Szerintem nagyon megérte fennmaradni érte, bár tudni kell hozzá értékelni ezt a stílust. Nekem bejött, biztos hogy a jövőben még egyszer megnézem, és ez nálam már nagy szó :thumb:
El tudsz aludni akkor, ha fáj valamid. Ám akkor nem, ha másoknak okozol fájdalmat.

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.09.02. 20:46

A szív hídjai

Időnként egy kis romantic drama is kijár. Bár Eastwood szerintem kifejezetten irritáló, itt most elviselhető volt számomra is. Általában a romantikus filmekhez negatívan állok hozzá, úgyhogy szinte csak pozitívan csalódhatok, mint ahogy jelen esetünkben is történt. A színészek jók, tetszik a dinamikája, a mondanivalója... Abszolút szerethető egy film.
Nem kell tőle semmi egetrengetőt várni, de esti tartalmas kikapcsolódásra tökéletes.

8,5/10
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
Hanon
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 150
Csatlakozott: 2007.09.15. 14:55
Tartózkodási hely: At pinball

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Hanon » 2008.09.06. 19:16

Utazás a Föld középpontja felé

Fehér psp öcsém. Az addig oké, hogy pár gyökér ilyennel rohangál a folyosón, de hogy egy filmben mutogassanak ilyen ocsmányságot, hát álljunk már le.
Maxwell Anderson, de jó neved van aranyapám. :vigyor: Szóval a film. 3D, Westend verzió, "a feliratok a megszokottól eltérően felül olvashatóak" tényleg? Nem vettem észre. :lol: Amúgy az egész filmben a stáblistánál volt a legérezhetőbb a 3D hatás. Úgy örültem annak a bányás-hullámvasút jelenetnek, erre semmi extra. Pofánordítás persze volt rendesen.
Szóval 3D filmnek nincs benne elég 3D-fanszervíz, szimpla filmnek viszont gyenge. Akkor miért ide írom? Nagyon jó kérdés. Még a föld középpontjának animációja is ronda volt. De egyszerűen nincs szívem rossz filmekhez írni, elvégre az alapsztori nem vészes.
Áh, ma jókedvemben vagyok, legyen 6,8/10

Avatar
Neerson
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2006.02.05. 19:21
Tartózkodási hely: Cegléd-Budapest

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Neerson » 2008.09.07. 03:50

anubys írta:The Dark Knight

Jó film. Ennyi.
Valahogy számítottam rá, hogy indokolatlan lesz a hype.
9/10
Dededededededede ez akkora szemétség!! aki elsők közt ment, az tökre jobban élvezte a filmet, mert nem várt ennyit, s mesélte aztán milyen jó, engem meg túlhype-olnaka barátaim, még ha nem is hiszi el az ember nekik, akkor se tud mit tenni, akkor is már más, szóval én mérges vagyok:)

"Kérem emberek, másoknak filmet ajánlani felelősség, ha túl felértékeled a másik nem élvezi eléggé nézés közben, ha meg leértékeled, akkor lehet soha nem néz meg a egy kurva jó filmet, figyeljünk a másikra, kérem, ne csak kimondjuk érzéseinket, nézzük a másiknak mi a jó:)...könyörgöm:)"
(ez most nem a film commenteknek szól, csak személyes:) )

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.09.08. 09:25

Már jóval a bemutató előtt megvolt a hype. Sokan eleve úgy mentek be, hogy ez lesz az évtized filmje, és úgyis jöttek ki, hogy tényleg elhitték ezt. Aztán ezt adták tovább...


Mézengúz

Volt benne néhány meglehetősen idióta jelenet, de ha ezektől nagylelkűen eltekintünk, akkor azt kell, hogy mondjam, messze felűlmúlta a várakozásaimat. Az első Shrek-et leszámítva nem tartom túlzottan jónak a Dreamworks animációit, úgyhogy ehhez is ilyen attitűddel álltam hozzá. És messze tartalmasabbnak, szórakoztatóbbnak találtam, mint amire számítottam.
Esti filmnézésre ideális, és a "hossza" (illetve rövidsége) miatt még különösebben az ember idejét sem rabolja.

7,5/10
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
HellRaiseR
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 366
Csatlakozott: 2006.01.20. 20:05
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: főváros
Kapcsolat:

Re: Milyen jó filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: HellRaiseR » 2008.09.08. 20:05

'Zsenikém'
haha, rég röhögtem ilyen jól...ezt a baromságot :hammer: (Ebben az évben eddig ez a legjobb vígjáték)
Kép
Az Ördög a részletekben rejlik...
,,We're trapped in the belly of this horrible machine...and the machine is bleeding to death."

Válasz küldése