Jhon Gribbin - Schrödinger macskája
ez egy jó ki könyv na miről? nem nem talált... a kvantumfizikáról

Brian Greene - Az elegáns univerzum
igen, igen a húrelmélet
Roger Penrose - A nagy, a kicsi és az emberi elme
az univerzum okosságait taglalja
Ebből régebben levetítettek egy 3 részes sorozatot a Spektrumon azonos címmel... Annyira megtetszett, hogy utánakerestem a NET-en... A sorozat és a könyv szerzője u.a., szóval biztos az utóbbi is legalább olyan érdekes, mint a miniszéria...yetithebeast írta:...
Brian Greene - Az elegáns univerzum
igen, igen a húrelmélet
...
Nemrég olvastam én is - zseniális! Különben mostmár eljutott hozzánk is végre a folytatása, a Schrödinger kiscicái és a valóság kereséseyetithebeast írta: Jhon Gribbin - Schrödinger macskája
ez egy jó ki könyv na miről? nem nem talált... a kvantumfizikáról![]()
Nekem is megvan, tényleg nagyon jó, csak pihent aggyal kell nekiülni,JSaN írta:Ha már kvantumfizikás könyveket olvasgatunk, én is ajánlom Stephen Hawking: A világegyrtem dióhéjban című könyvet, amit nemrég olvastam el....
Ezt a könyvet is olvastam, bár ez szerintem egy kicsit nehezebb. (én nem tudtam befejezni). Ez annak köszönhető hogy régebbi kiadásu mint az elöbb emlitett könyv, tulságosan összetett, sok a tömény szöveg, valamint alig található benne 1-2 fekete-fehér kép. De azért pihent aggyal ezt is lehet birni.DinkaMailer írta:Hasonlóan jó & emészthető SH könyv: 'Az idő rövid története'
A szóban forgó könyvet nem ismerem (nem vagyok különösebb fantasy guru), de a LoGH fantasy párja az Arslan senki... xD;; Ugyanattól az írótól, aki a LoGH regényeket írta (könyv volt ám először), a történelmi Perzsa Birodalom (szasszanida korszak) picit fantasy verziójában játszódó nagyívű, csatás, stratégiás, bishounenherceges, drámás és kavarós sztori.... egyetlen hibája, hogy befejezetlen. -_- *rúg Tanaka sensei* (Extra jó pont viszont, hogy Obe nincs benne, bár az animében Narsas megkapta az ő hangját... o_o;; )Rossi írta:Túlzás nélkül állíthatom, hogy ez a lenyűgöző történet az a fantasy-irodalomban, ami a Legend of Galactic Heroes az animében...
SoonDead írta:Inkább feltétlen olvassátok H. P. Lovecraft műveit. Azt hittem hogy gáz lesz de belekezdtem és tényleg ilyen "hátborzongató". Ez jó értelemben van...
Van ugyebár a "H.P.L. Összes művei" három vaskos kötetben, az tényleg önvédelmi fegyver-jellegűYui írta:Csak összesített könyvet lehet kapni, ilyen önvédelmi fegyver jellegűt, vagy van külön kiadás is? Ha igen, hol lehet kapni?