Oldal: 1 / 1

Kedvenc előadód

Elküldve: 2008.08.15. 08:11
Szerző: Kazuya
Szóval, ha nincs ellenvetés, akkor meg nyitom ezt a topicot. Ide lehet írni, hogy ki a kedvenc előadód, illetve melyik zene tetszik tőle. Továbbá írd le miért pont ő a kedvenced, és miért pont azt a zenét szereted tőle :thumb:

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2008.08.15. 10:16
Szerző: Hikari
Téma áthelyezve a Zene témakörbe.

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2012.04.14. 11:06
Szerző: Michiyo1188
Nem tudom, hogy hova rakhatnám, szóval ide megy. :?

Komoly kérés/felhívás/kérdés!

Kajiura Yuki fanoknak szólna.
Nincs ugyanis róla olyan honlap, ami összegyűjtené a magyar rajongókat, amit szeretnék megváltoztatni!

Sajnos mivel nem vagyok nagy számítógépes, így csak egy gportal színtű honlapot tudok összehozni(próbálkoztam, de azt inkább feladom), de egy normálisat kéne. A Canta-per-me-hez hasonlót szeretnék nekünk is, hogy ne kelljen angolul tudni, hogy róla olvassunk. Animékről is lenne szó, amiben benne volt a keze. :)

Nem is írok többet, röviden, aki szereti(imádja :wink: ) a munkásságát -a See-Saw-tól a Kalafináig ::jeye:: -, és lenne kedve egy remek honlapot összehozni, müködtetni illetve megismertetni is az embereket a zenéjével, az írjon rám.

------------

Ja és nem vagyok teljesen off, mivel Kajiura Yuki nekem kedvenc hosszú ideje. ^^
Hogy miért? Olyan remek, sokféle dal, ost került ki a kezei alól, hogy amióta megismertem, szerintem alig múlik el nap, hogy ne hallgatnék tőle valamit. Főleg a Kalafina triója jön be nagyon. Ami igazán nagy dolog még, hogy élőben is tudnak úgy énekelni, mintha felvételről menne!

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2014.04.26. 21:03
Szerző: Mittyke
Húú, Kajiura nekem is nagy kedvencem! A Pandora Hearts megnézése óta imádom a zenéit (csak sokáig lusta voltam megnézni, hogy ki is az a zseni aki szerezte ezeket a számokat). érdeklődnék, hogy sikerült-e azóta az oldalt megcsinálni, vagy megcsináltatni valakivel, mert engem nagyon érdekelne. :D

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2014.04.27. 11:32
Szerző: Michiyo1188
Mittyke írta:Húú, Kajiura nekem is nagy kedvencem! A Pandora Hearts megnézése óta imádom a zenéit (csak sokáig lusta voltam megnézni, hogy ki is az a zseni aki szerezte ezeket a számokat). érdeklődnék, hogy sikerült-e azóta az oldalt megcsinálni, vagy megcsináltatni valakivel, mert engem nagyon érdekelne. :D
Most én kezdem azt, hogy húú! :)
Olyan régen írtam az üzit, hogy nem számítottam már rá, hogy valaha írnak rá, így most nagyon örülök neki.
Sajna nem jött össze, de még mindig szeretném, csak nem tudom, hogy hogyan... :?
Szóval, ha benne vagy, belevághatunk! Valahogy...

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2014.04.27. 19:15
Szerző: Mittyke
Sajnos én semmit se konyítok a weboldalkészítéshez, habár valamikor a jövőben szeretnék HTML-t tanulni... Én ami weboldalt valaha is csináltam, az olyan weboldal készítőkkel mint az eoldal vagy a Wix...

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2014.04.28. 07:53
Szerző: Michiyo1188
Figyelj csak, hogy ne legyen tovább off, legyen az, hogy megadom az emailcímem, és hogy ha tényleg érdekel, akkor megbeszéljük privátban a részleteket és kitalálunk valamit(mondjuk ilyen ingyenes honlapkészítő oldalakat meg lehet nézni kezdetnek). Oké? :)
haniko1111@hotmail.com-ra nyugodtan írhatsz, később akár skypeon vagy facebookon is beszélhetünk...

On:

Kajiura-san és csapatai, énekesei mellett még szerencsére akadtak más énekesnők, akiket megszerettem. :) Mindenképpen meg kell jegyeznem Angelát(pl. K op, Heroic age op, Asura Cryin op 1-2 stb.), akit egyedi hangja miatt nagyon szeretek. Meg ahogy képes a gyors, hadarószerű éneklésre! Hú! :taps: Mindig örülök, ha újabb dalába futok bele. :)

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2016.06.10. 14:36
Szerző: supermario4ever
Látom, nem valami olvasott topic, de azért ide is leírnám, amit a bemutatkozóban írtam.
Hayashibara Megumi és Okui Masami a fő kedvencek nálam. Rengeteg sok dalukat ismerem, és szinte mindegyiket szeretem. Meg több hozzájuk kötődő előadót is szívesen hallgatok: JAM Project, Yonekura Chihiro, Suara, ALI PROJECT.

De elég sok japán előadót hallgatok alkalomadtán, a Last.fm profilom sokkal árulkodóbb: http://www.last.fm/user/supermario4ever

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2016.10.16. 19:22
Szerző: A mordályos nyul
Honnan tudod, hogy már Advanced Level Fangirl vagy? De legalábbis egy erős Intermediate...

Onnan, hogy egy fárasztó és kialvatlan hét után még képes vagy fennmaradni hajnal 2-ig, hogy élőben hallgathasd (sőt, mint kiderült, nézhesd!) két kedvenc előadódat. :D És ezt a jeles eseményt hónapokkal előre beírod a naptáradba.

Van egy amerikai rádióadás The Prairie Home Companion címmel, amely amerikai folk/country zenére specializálódott elsősorban. Élő adásban megy elsősorban rádión, de szerencsére kiderült, hogy az online adást Youtube-on képpel együtt lehet követni! *fakkyeahhh!* A tegnapi adással(!) Chris Thile vette át a műsorvezetést. <3

Chris Thile: mandolin-géniusz, már ötévesen már versenyt nyert felnőttekkel szemben, és ahh, és úúú, és fantasztikus! Meg kis szimpi! :) Úgy kábé 1,5 éve fanolom.

A sztárvendég meg Jack White volt, úgyhogy beláthatjátok, hogy miért is kellett ezt a műsort élőben követnem!
Tökmindegy, hogy ma korábbi időpontban volt ismétlés, meg az archívumba felkerült a teljes adás (csak a rádiós), sőt, kiderült, hogy a Youtube-csatornájukon videóval együtt is fennvannak a fontosabb részek.
Megérte ::tenshii:: Néha pedig majdnem lebukott a fejem...

Mikor ez a két ember együtt játszotta a Carolina Drama-t, az volt csak az epic fanservice! Ilyen a bolygóegyüttállás se gyakran esik meg, szóval teljesen el voltam kényeztetve.

*elmegy pár percre lehűteni a hormonjait*

Asszem lassan ideje lenne újrahúrozni a mandolinomat. <3

Re: Kedvenc előadód

Elküldve: 2016.12.07. 21:33
Szerző: A mordályos nyul
És két hónap után megint Prairie Home Companion kerül ebbe a topicba.
Regina Spektor facebook oldala írta:Regina will perform on A Prairie Home Companion with Host Chris Thile on Saturday January 7th.
!!!

Több dolog is eszembe jut erről.
1. Lehet úgy általában is hallgatnom kellene a műsort. Korábban nem igazán volt semmilyen viszonyulásom az amerikai folkzenéhez, de a körülmények egyre inkább megkedveltetik. Érdekes. Szóval ki tudja, lehet találok pár új hallgatnivalót. (Már megint vészesen kifogytam.) Mondjuk Regina zenéje a wikipedia szerint antifolk. Vajon ha összetalálkoznak, kioltják egymást és foton keletkezik? Folkton.
2. Meg majd akkor ugye Joanna Newsom is lesz? :D
3. Tényleg, ő hogyhogy eddig nem volt, hiszen ő folkot játszik!? :shock: Vagy van valami megmagyarázhatatlan ellenérzése az ilyen műsorokkal szemben, mint a Spotify-al szemben?
4. Szóval jah, el tudnám viselni, ha sorban behívnák a régi meg új kedvenceimet. :D (Persze gondolom európaiakra nem is érdemes számítani.)
5. Ja, és Chris, mondtam már, hogy imádlak? <3