Hosnát, engem valahogy felkaptak most az emberek. Többen is hívnak 3 napokra magukhoz. Vicces, nem sok ilyen alkalmam volt eddig. Azt hittem unatkozni fogok a nyáron, és úgy néz ki mégsem így lesz. Ha esetelg mégis, akkor majd annyit post-olok fórumon hogy senki más nem fog tudni írni rajtam kívül
Valószínűleg vagy 3szor megyek 3 napos barátnőzésekre, meg horvátba egy hétre meg Balcsira is egy párszor. Talán az augusztus már nyugisabb lesz XD
És hogy én is mondjak valamit a dinnyéről: a görög a király! A sárgát nem bírom. Olyan beképzelt...!!
A focit szeretem, olyan szinten, hogy szeretem nézni amikor a barátaim játszanak. Egyébként nem érdekel, nem vagyok drukker, és nem érdekel ki nyeri a VBt vagy az EBt.
Ami a strandot illeti, nem vagyok olyan tökéletes, hogy imádjam magam mutogatni, de szeretek strandra járni, ha meg van a megfelelő társaságom. Bár egyértelmű Tenge >>>>>>>>>>> strand
Szeretek szép barna lenni, ezért szeretem a strandot. Bár persze ha jól leégek az engem sem vidít...És baromi könnyen tudok napszúrást kapni. Tavaly 2 hét alatt 3szor 3 napig napszúrás gyötört, és 38 fokos lázam volt. Képzelhetitek milyen boldog voltam...