Pedig nem látszik parásnak a dolog (MPEG4). Most nem mondom, hogy biztos nem egészen töltötted le a file-t, mert nyilván de, meg amúgyis sok részes és gondolom végigpróbáltad hátha az egyik megy.
Ehhez a videohoz pedig tipikusan jó az MPlayer. Régen ez a rip volt meg és megörültem, hogy oszthatom az észt, de sajnos azóta már egyszer elveszett a sorozat és újra le kellett töltenem szóval egy a4e-s .ogm van meg. Ez egyszerű DivX 5.1 szóval, ha nincs más megoldás töltsd le ezt arról az FTP-ről aminek nem szabad kimondani a nevét :P. A minőség nem rosszabb (sőt leginkább ugyanaz) és még a Windóz Média Pléjer is simán viszi.
De ez mondjuk az internetkapcsolatod sebességétől függ, meg hogy mennyire van kedved mindent újra letölteni... Szal ha 2 megásnál gyorsabb a neted akkor töltsd le FTP-ről (ha kell címet PM-ben adok, sőt csinálok neked júzert is ha akarod

), mert akkor gyorsabban tölti mint ahogy nézed, sőt egyes lejátszók már akkor is el tudják kezdeni játszani, ha a fájl fejléce megvan és miközben töltöd a fájlt már nézed is. Ajánlom ehhez az MPlayert megintcsak.
Vagy csinálhatod azt is, hogy GSpottal betöltöd a fájlt és az tényleg mindent kiír róla. Pirosan villog meg prüntyög, ha hiányzik egy codec ami kellene hozzá, szal megmondja a tutit. És akkor látszik, hogy tényleg a codeccel van-e a baj... Ha igen akkor rákeresel a hiányzó codecre google-n.
MPlayerhez ajánlom az új
Windows Buildet, vagy mondjuk ezt a
Frontendes verziót ha nem akarsz a paracssorral pöszmögni. (Ezzel a másodikkal semmi gondod nem lehet, mert szerintem pont ezzel a verzióval néztem meg én is ugyanazokat a fileokat amiket te is meg szándékozol nézni)
GSpot meg benne van az Ace Mega Codecs Packban (ami ugye megvan neked), de ha maximalista vagy töltsd le a
legújabb buildet, vagy egy régebbit amit
installerrel szállítanak.
Szerintem eléggé körüljártam a témát.