Star Wars Racer gondok

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Lezárt
Avatar
Schuldig
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 61
Csatlakozott: 2006.02.09. 16:43

Star Wars Racer gondok

Hozzászólás Szerző: Schuldig » 2006.11.28. 13:41

A napokban előszedtem a jó öreg Star Wars Episode I Racer CD-t, amit régen nagyon szerettünk a tesómmal, de mikor ki akartam próbálni, valami baj volt vele. Ha elindítom a versenyt, egyszerűen nem látszik se a háttér, se a fogat, csak az időmérő, sebességmérő, meg asszem a térkép, és mikor ki akarom választani melyik fogattal menjek, szintén nem látszik a képe, csak a név meg az adatai (gyorsaság, stb)
Mi a fene van vele? Nem működik XP-n? Rosszul állítottam be valamit? DirectX 6.1 volt a cd-n, azt is fölraktam, mégse jó... Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon-nagyon megköszönném!

(ui: bocs hogy ezért külön topicot hoztam létre de sehol nem láttam olyan témát ahova ezt beírhatnám, ha senki nem ír és útban van a topic töröljétek nyugodtan...)

Avatar
JSaN
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 158
Csatlakozott: 2006.03.11. 23:54
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sugárzó monitor elött

Re: Star Wars Racer gondok

Hozzászólás Szerző: JSaN » 2006.11.28. 15:35

Schuldig írta:A napokban előszedtem a jó öreg Star Wars Episode I Racer CD-t,... ...Nem működik XP-n? Rosszul állítottam be valamit? DirectX 6.1 volt a cd-n, azt is fölraktam, mégse jó...
Ez a hiba nekem is volt a Jedi Knight 2-n.
Én a probléma megoldását azzal kezdeném hogy letörölném a Dx6-ot, elvileg az XP-s Dx9-re kisebbet nem lehet telepiteni. És ujra raknám a VGA drivert is, ez nálam sokszor megold mindent.
Kép
Kép
Kép

Lezárt