Oldal: 1 / 1

Honfoglalo

Elküldve: 2007.06.23. 19:04
Szerző: matsuo-chan
hmm.. nem tom ki mit szeret meg mittomén, de én szeretem eztet jásszani ::umh:: előszöris azért mert olyan kicsit IQ növelő is, meg amugy unaloműző :D újabban szeretem az a koponyás játékot is :P az naon idegölő néha, de naon jo.

várom a ti véleményeiteket is ::jeye::

Elküldve: 2007.06.23. 22:34
Szerző: Shisou
Időnként eljátszogatok vele, de nem nő tőle az IQ-m (lol), sőt: csökken. Pff... hány méter magas Pilisborosjenő nagytemplomának oltára, hány tonna halkonzervet exportál évente Norvégia, mikor halt meg Nagy Sándor anyjának másodunokatestvére, stb. Tiszta szerencsejáték.

Elküldve: 2007.06.24. 07:04
Szerző: marci_attila
Shisou írta:Időnként eljátszogatok vele, de nem nő tőle az IQ-m (lol), sőt: csökken. Pff... hány méter magas Pilisborosjenő nagytemplomának oltára, hány tonna halkonzervet exportál évente Norvégia, mikor halt meg Nagy Sándor anyjának másodunokatestvére, stb. Tiszta szerencsejáték.
Egyetértek :D

Nagyon ritkán játszom és akkor mindig rövidet :D (innis is mindig rövidet iszom...)

Elküldve: 2007.06.24. 10:03
Szerző: Pal-chan
Egy időben rászoktam a Honfoglalóra, mikor nagy unalom volt a suliban, de most szünetben is nekiülök néha. Tényleg jó unaloműző, de túl sok hasznos dolgot nem igazán tud meg belőle az ember. :?
Szívesebben játszok hosszú hadjárattal, mert ott több esély van a nyerésre, gyakrabban támadhatom meg az ellenfél bázismegyéjét. :twisted:

Elküldve: 2007.06.24. 13:46
Szerző: Sekai
Honfoglaló yey XD

Én is sokat játszok vele, általában rövid hadjáratot, de gyakrabban játszok különszobásat a barátaimmal. Én több dolgot is megjegyeztem belőle, amit később fel tudtam használni a suliban XD. Tényleg jó unaloműző, mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta. ^^

Elküldve: 2007.06.24. 17:22
Szerző: matsuo-chan
én is jobban szeretem a rövid hadjáratot, mert nem bírom kivárni mig lejáccok egy hosszút :P amugy stupido rulz ::jthrill:: aki nem probálta az tegye meg, mert tök jou.. kicsit idegölő, de én mindig élvezem