Én csak vasárnap voltam, de élveztem, mivel hosszú idő után az első conom volt. Újra éreztem milyen igazi "animésnek" lenni

Bár a sok sikítozó fangirl kissé idegesített, főleg amit a j-pop/j-rock meg nemtom még milyen J kategóriájú klipek leadásánál produkáltak...Hiába, kezdek kinőni én ebből

Mindenesetre az árusoknál én is hiányoltam a változatosságot, de nap végére ez csitult, ugyanis hosszas gondolkodás után kiadtam egy ezrest egy fullmoonos telefonbigyókára *____* Szóval nem is baj, hogy nem volt annyi minden, ami érdekelt, legalább gazdag maradtam

A Cosplay tényleg nagyon hosszú volt, mi a 20. környékén kijöttünk, és elmentünk a közeli kínaiba mekizni, ahogy jó japánosokhoz illik
Néhány műsör tényleg 'színvonalon aluli' volt, és nekem is az volt az első reakcióm, hogy jéézusom, miért nem volt valami előválogatááás? Aztán rávilágítottak a többiek, hogy az mennyi plusz pénz + energia a szervezők részéről, és ezzel egyet is értek. Csak egy ötlet

Meg hát akkor jönne a veszekedés, hogy jajénközönségelésekerülhettem stb. Én úgy tudom egyébként, hogy 5 perc volt megszabva csapatonként, dehát ha túllépik, mit csináljanak? Állítsák le a zenét? Szóval ezt se lehet megoldani... Na mindegy, egy szünet azért tényleg jól jött volna a felénél ;)
Jah, és még egy dolog, ami nekem nagyon piszkálta a csőröm: Bleachesek voltam kb 30an(?). Na, most ha azt vesszük, hogy mind a 30 ember szavaz saját magukra, már nagy előnnyel indulnak...Ezt valahogy jó lenne kiszűrni, bár ötletem sincs hogyan :S Én nem láttam őket, mert nem néztük végig, úgyhogy nem mondok véleményt, de sokan akik látták, azt mondták, hogy inkább Őrnagyék érdemelték volna meg az első helyezést. Igazság szerint, amikor színpadra léptek (mármint Őrnagyék:)), nekem is meggyőződésem volt, hogy ők fognak nyerni

Dehát ez van
(Ja, és Őrnagy bácsi, ha olvasod véletlenül, jó volt téged újra látni :3)
Na, szép kis monológot írtam, de megihletett ez a nap

Mindenesetre köszi MATosok, és több szervező