Újra szól a J-Rádió (ezúttal műsorokkal is)

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Lezárt
Avatar
CLS
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2005.12.22. 22:43
Tartózkodási hely: Velence
Kapcsolat:

Újra szól a J-Rádió (ezúttal műsorokkal is)

Hozzászólás Szerző: CLS » 2007.12.04. 22:44

Sziasztok!

Eljött egy újabb fejezet a J-Radio történetében. Már sokat ígérgettük, sokszor nekifutottunk, megpróbáltuk. És most végre itt van. Ahhoz, hogy igazi rádiónak nevezhessük magunkat, és igazi szórakozást nyújthassunk nektek, végre elindul az első elő műsorunk.

Persze Conok lesznek ezután is, ahogy voltak ezelőtt. Viszont holnap először - es reméljük nagyon sokáig még - minden szerdán 8 órától a legfrissebb zenékkel szórakoztatunk bennetek, melyek egyenesen Japán elsőszamú toplistájanak első 20 helyéről érkeznek a stúdiónkba, es tőlünk pedig hozzátok. 2 órán keresztül Japán apraja-nagyjának kedvencei zengenek a világhálon keresztül, a J-Radio atyjának, Mac-nek a vezényletével. Hangold ránk a számítógéped, ne maradj le semmiről!

És nem elégedünk meg egy műsorral, rögtön kettőt is hozunk nektek. Pénteken este 7 órától 9 óráig kívánságműsor keretében alakíthatjátok a zenét saját ízlésetekhez. A nagy közös házibuli házigazdája Ayaka lesz, ostromolni őt a kivansag@j-radio.hu címen lehet a kérésekkel. Küldjetek egy számot barátaidnak, párodnak, és rövid üzeneted beolvassuk a rádióba.

Mindkét műsor alatt elérhetőek vagyunk az irc.arnyakvolgye.hu szerver #j-radio csatornáján, vagy weben keresztül a http://chat.arnyakvolgye.hu oldalról.

Hallgasd te is a felkelő nap hangját!

Üdvözlettel:

J-Rádió Team
http://www.j-radio.hu
ああっ女神さまっ,えいえんに! (Mindörökké Aa! Megamisama!)
"Feladni valamit annyit jelent, mint eldobni magunktól az álmainkat."

Lezárt