Oldal: 1 / 1

SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.03.18. 18:37
Szerző: Kaen
Kedves Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy március 19-én este elindul a regisztráció a Conbérletekre! Amint azt bizonyára többen tudjátok, 500 Conbérletet gyártunk (8000 Ft/db), amelyek az év összes AnimeConjára belépést biztosítanak a bérlet tulajdonosának. Számolva azzal, hogy terveink szerint a Nyári AnimeCon háromnapos lesz, a bérlet semmiképpen sem fog többe kerülni, mint ha valaki minden rendezvényünkre külön venne jegyet; és a vásárlónak így biztosítva van a belépése az összes Conra, nem kell attól félnie, hogy már nem jut neki jegy.

A bérlet igényléséhez nem kell mást tenned, mint hogy a következő oldalon: http://animecon.hu/conberlet/ megadod az adataidat, majd átutalod a pénzt az e-mailben kiküldött kód segítségével. Ezután már nincs más dolgod, mint várni a SakuraCont!

Előre is jó szórakozást, reméljük, minél több rendezvényen találkozunk:

a Magyar Anime Társaság

Egyébként info a Conról: május 16-17, Petőfi Csarnok.

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.04.27. 10:58
Szerző: iskariotes
Ma jött levél a MAt tól amiben leírják a későbbi conok várható időpontját ezek szerint ez imigyen fog alakulni:
Nyári Con: augusztus 28-30 /pont suli előtt :S /
Őszi Con: október 24 /Hát ez már valamivel jobb, de előre látom a nyafit/

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.04.30. 09:08
Szerző: Tonya
Sziasztok!

A MatsuriNapon már volt egy Beszélgetés a Magyar Anime Társaság vezetőségével című program, annak sikerén és az érdeklődésen felbuzdulva úgy gondoltuk, érdemes lenne ezúttal egy nagy conon is szervezni egy beszélgetést, ahol a MAT-tal kapcsolatos alapvető kérdéseket lehet feltenni, esetleges félreértéseket, téveszméket kulturáltan megbeszélni.

Bár néhány alapvető kérdést természetesen magamtól is fel tudok tenni, és vannak ismétlődő kérdések, amit feltesztek emailben vagy személyesen, ha van olyan kérdés, amire kíváncsiak vagytok, tegyétek fel a confórumon a program toipicjában, hogy a beszélgetésen én is feltegyem a megkérdezetteknek!

Várható résztvevők: Zsámboki Gergely (Mac; a MAT elnöke); Pravda Szilvia (uran; a MAT elnökségi tagja; ennek és több korábbi connak a főszervezője); Hegedűs Attila (Hega; a MAT pénztárosa).

A beszélgetést vezeti: Solti Antal (Tonya)

Természetesen személyesen is kérdezhettek majd, a topicban csak a témákat gyűjtjük. A beszélgetés helye és időpontja a végleges programbeosztásból derül majd ki.

Előre is köszönjük a kérdéseket és az érdeklődést!

Link a confórumon a topichoz:

http://www.animecon.hu/forum/viewtopic.php?t=615

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.05.14. 18:59
Szerző: t-motion
Örömmel értesítünk mindenkit,hogy a 2009-es Sakura Conról élőben közvetít majd a J-radio. / http://www.j-radio.hu / Mind a két nap 10 órától kifulladásig.
Reméljük minden igényt, kérést, ohajt-sohajt, tudunk majd teljesíteni.

Ezen felül mindenkit várunk majd szeretettel a chatre is. / javas: chat.arnyakvolgye.hu , irc alapú: irc.arnyakvolgye.hu szerveren a #j-radio chatszobában. / :D
A Con-ig még nézettek fel a weboldalra, hogy pontosan megtudjátok, hogy milyen programot veszünk fel, adunk le élőbe - és persze mindenki nagy örömére - mikor toljuk élőben a showt. ;)

J-radio Team

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.05.17. 10:21
Szerző: Yuriko-chan
Épp webkamerás élő közvetítést nézek a nagyszínpadról, és ma már hang is van. Tegnap még nem volt, de még úgy is nagy élmény volt, mert oldalt, a színpad szélén volt a kamera, és így egész közelről nézhettük a versenyzőket, sőt, a verseny előtt még a zsűriszobába is beláttunk. :P
Hihetetlen, mintha ott lennék. :') Ráadásul az egyéni és a csoportos performance közti szünetben pont tudok majd ebédelni. XD

Köszönjük, J-Radio!

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.05.18. 10:25
Szerző: Cruel Angel
Számomra egész türhető volt a con. Valaki tudja, hogy mi a címe annak az ütős Gurren Lagann amvnek, ami vasárnap még mindenelött ment délelőtt? Nea eljegyzésével kezdődött, és úgy rémlik, hogy valami .ru végű url cím volt elötte vagy utána.

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.05.18. 17:24
Szerző: Mariko
Életemben először én is eljutottam a conra, nagy élmény volt, csak kár, hogy a tapasztalatlanságom miatt jó pár dologról lemaradtam, legközelebb majd jobban kell szervezni a dolgokat.^^

Bővebb élménybeszámoló itt. :D

Re: SakuraCon 2009

Elküldve: 2009.05.18. 18:58
Szerző: Cruel Angel
Cruel Angel írta:Számomra egész türhető volt a con. Valaki tudja, hogy mi a címe annak az ütős Gurren Lagann amvnek, ami vasárnap még mindenelött ment délelőtt? Nea eljegyzésével kezdődött, és úgy rémlik, hogy valami .ru végű url cím volt elötte vagy utána.
Válasz önmagamnak egy tök véletlen folytán rábukkantam arra a bizonyos .ru oldalra, ahol volt ez az amv, szóval íme: http://akross.info/videos/akross/%5BAKR ... _alone.mp4